Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Hurra, Asiaczek, proszę koniecznie wysyłaj dokumenty i do zobaczyska!!!! Ależ się rzucę na Twoje Baseczki!!!:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiecie co? Chyba jednak pojadę do Krakowa na wystawę. W tym tygodniu wyslę dokumenty i zrobię opłatę.
Pzdr.

Asiaczku chyba z dedykacją dla mnie zjawisz się w mojej mieścince :loveu: :loveu: :evil_lol:

A dziewczynka z Włoch biega już szczęsliwa
  • Posted

Dziękuję Wam wszystkim za pamięć i za odwiedziny mojej Galerii.

Ja ostatnio nie mam serca do DGM.
    Raz - muli straszliwie i nie mogę się połapać, na które posty odpowiadałam, jednym slowem - bajzel.

Dwa - człowiek to jednak guupi stforek, nadal gdzieś we mnie siedzą ostatnie chwili Włoszki, tak ciężko się z tym pogodzić. A życie i tak sobie płynie...

Trzy - mam sporo nowości do wstawienia na stronę www i trzeba to zrobić. Może przez ten dłuuuugi "weekend" uda mi się wybrnąć z zaległości...

Na DGM tez wstawię fotki, ale może poczekajmy, aż się ten bajzel uspokoi, co? Bo mam duże wątpliwości, czy moje fotki będą "widzialne" dla Was...
    Pzdr.

Posted

Asiaczku a moge liczyc na plytkę z moimi seterzastymi fotkami dostarczoną do Lodzi? W zamian chętnie wystąpie w roli fotografa dla Żelinki i Dzezika :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
    ...
    Wieczorem będą zdjęcia Nisi z 26.04.2007 r. Nikt nie przypuszczał, że następnego dnia już Jej nie będzie...

Jest nam bardzo smutno...
    ["]
    Pzdr.

Mała korekta, zdjęcie zrobiłem 27-go rano.
    Wnuczek Nisi, Kenio, tak słodko przytulił się do babci, że nie mogłem się oprzeć by tego nie ufocić. Gdy wróciłem z aparatem dołączyła do nich Felka (córeczka Nisi) i tak powstało zdjęcie „trzech pokoleń”. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że za kilka godzin wykonanie takiego zdjęcia nie będzie już możliwe... :-(

Pozdrawiam.

Posted

Agasia napisał(a):
    Asiaczku a moge liczyc na plytkę z moimi seterzastymi fotkami dostarczoną do Lodzi? W zamian chętnie wystąpie w roli fotografa dla Żelinki i Dzezika :)

Pewnie! Jutro ją nagram i wezmę do Łodzi.
    Pzdr.

Posted

Zapomniałam napisac, że w dzisiejszej poczcie znowu "znalazłam" miłą wiadomość: dostałam oficjalny certyfikat na Młodziezowego Championa Litwy dla Żelosławy!!! Super, strrrasznie się cieszę!!!

Aha, wpadam do Galerii niezbyt czesto, bo wqurza mnie to, co się tutaj dzieje. Z fotkami, pogaduszkami poczekam, że Margo + cała reszta zrobi to, co do nich nalezy...
    Pzdr.

Posted

Dzisiaj na wystawie CACIB-Łódź, sędzia Vija KLUCNIECE/Łotwa, moje baski zdobyły nastepujące oceny:
    JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS [SIZE=2](to jest pierwszy CACIB Dżezika)

JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
    (to jest już 3 CACIB Żelinki!)

Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią zajął III miejsce w konkurencji Młody Prezenter!!!

Dla wszystkich - ogromne brawa!!!!!!!!!!
    Pzdr.

Posted

Już za parę dni powinno byc lepiej na DGM. Wczoraj na wystawie w Łodzi rozmawiałam z Margo i osoby kompetentne prawdopodobnie dzisiaj/jutro mają rozwiązać problem. Oby im sie udało!!!
    Pzdr.

Posted

Asiaczek, gratuluję oczywiście certyfikatu dla Żelinki! :multi:

Ostatnie zdjęcie trzypokoleniowej rodzinki śliczne. Po prostu wzruszające jak Kenio przytulił się do swojej Babci....:-( Może on wiedział, że z Nisią jest już bardzo źle....Psy to najwspanialsze zwierzątka na świecie. To straszne jak odchodzą, zawsze pozostaje pustka. Trzymaj się Asiaczku dzielnie i to pewne, że mieszkając u Ciebie Suńka miała ogromne szczęście i to się liczy.

Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy biorą sobie psa tak ot dla kaprysu i kiedy im sie zudzi to go wyrzucają. Byłam wczoraj w Ojcowie z przyjaciółmi. Zrobiliśmy sobie przerwę na jedzonko, kiedy tak sobie jedliśmy grilowane kiełbaski przyszedł do nas sznaucer olbrzymi. Oczywiście połowa mojego posiłku była jego i później już grzecznie sobie przy mnie siedział. Pytałam pracujących w knajpie i powiedzieli, że ten pies jest tu pierwszy raz, chyba ktoś go wyrzucił. Był bardzo głodny, dali mu więc jedzonko i wodę i obiecali zająć się psem. Cały czas myślę o tym biednym psisku...:shake:
    Asiaczek, a co z Krakowem, mam nadzieję, że już na 100% zdecydowałaś się na przyjazd!
    Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Cavallo- dzięki!

Co do Krakowa, to, tak, zdecydowałam na 100 % - jedziemy. We wtorek wysyłam papiery i robię przelew. Jeszcze tylko muszę się zastanowić, jakie psiaki wezmę. Na pewno Dżezika i Żelcię. Ale musze też wziąć towarzysko jeszcze jakieś 2 zwierzątka.
    Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj na wystawie CACIB-Łódź, sędzia Vija KLUCNIECE/Łotwa, moje baski zdobyły nastepujące oceny:
    JAZZY BOY Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS [SIZE=2](to jest pierwszy CACIB Dżezika)

JELLY JOSHREEN Asiaczek - kl. pośrednia - dosk.1, CWC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
    (to jest już 3 CACIB Żelinki!)

Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią zajął III miejsce w konkurencji Młody Prezenter!!!

Dla wszystkich - ogromne brawa!!!!!!!!!!
    Pzdr.
    GRATULACJE :multi:

Posted

Super, Dżezik i Żelcia są śliczne i i miło mi będzie zobaczyć je, a nawet wygłaskać! A może mały Kenio przyjedzie tak dla towarzystwa....:eviltong: Ogromnie się cieszę, że będziesz w Krakowie i będę mogła Cię poznać!!!
    Mam nadzieję, że Dogo nie będzie już fiksowało i wstawisz foteczki z Opola i może cos z Łodzi?:loveu::loveu::loveu:
    Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Z Łodzi zdjęcia mam już posegregowane. Czekam tylko na "uspokojenie się" DGM.

Co do Opola - nawet ich jeszcze nie widziałam; są nadal w aparacie. Może dzisiaj je chociaż zgram na kompa i posegreguję.

Aaaaa, mam przecież jeszcze fotki ze spacerku na Polach Mokotowskich. Ale tam się działo!!!! Były wszystkie 4 najmłodsze trikolorki, Felka, Zelcia, Wahzirek, Fionka, Viki (whippet), Bimbo i Koiśka (akity japońskie) i sporo obcych psiaków...

Przez tę awarię na DGM jakoś straciłam serce (chyba tylko czasowo) do DGM...:cool3:
    Pzdr.