Elitesse Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ale jestem piękny, co nie?;-) a pewno ze tak !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cavallo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Bardzo dziękuję za zdjęcia Kenia!!!! Ależ on jest cudny!!!! Wcale nie wygląda na rozrabiaka!!! On jest taki spokojny, delikatny, UROCZY!!! Oj, żeby udało się znaleźć dobry domek! :loveu: Miłego dnia, pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Elitesse napisał(a):wiesz co niedawno zostal zalozony taki topic na naszej DGM - jedna z wlascicielek pytala keidy taki zabieg nalezy przeprowadzic :crazyeye: no i bylo to dla mnie yhm troszke dziwne pytanie doradzono jej zeby trymnela na tydzien przed wystawa .... ciekawe co z tego wyniknie :roll: A możesz dac mi linka do tego topiku? Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Asiaczek napisał(a):A możesz dac mi linka do tego topiku? Pzdr. a pewno ze moge :eviltong: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59827 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59842 Quote
Asiaczek Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Nie gniewajcie się, że wczoraj była taka cisza w Galerii. Miałam powody.... Otóż wczoraj ok. 17:00 odeszła za Tęczowy Most nasza najstarsza suczka - Pulcinella TARANTELLA (Nisia, Włoszka). Urodzona 28.12.1994 r. dzisiaj odchodziłaby swoje Urodziny... W domu są jej dzieci (Felka, Farik) i wnuki - Żelka, Dżezik, Kenio... Jest nam bardzo smutno w domu. Brakuje nam Jej, mimo, iż ostatnio kontakt z Nisią był utrudniowy - już nic nie widziała, ze słuchem tez miała kłopoty... Od kilku dni była wynoszona na spacer na rękach, ledwo stała na nogach... Ale BYŁA z nami... Wieczorem będą zdjęcia Nisi z 26.04.2007 r. Nikt nie przypuszczał, że następnego dnia już Jej nie będzie... Jest nam bardzo smutno... ["] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Elitesse napisał(a):a pewno ze moge :eviltong: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59827 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59842 Dzięki. Juz tam byłam. Pzdr. Quote
agabass Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 trzymaj się Asiu cieplutko jesteśmy z Wami całym sercem Quote
Imanca Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Asiaczek napisał(a): Otóż wczoraj ok. 17:00 odeszła za Tęczowy Most nasza najstarsza suczka - Pulcinella TARANTELLA (Nisia, Włoszka). Urodzona 28.12.1994 r. dzisiaj odchodziłaby swoje Urodziny... ["] Pzdr. Oj bardzo zła wiadomość. Bardzo mi smutno z powodu Nisi. Miała u Ciebie długie, pełne miłości i opieki, wspaniałe życie. ['] Bałam się wchodzic do Twojej galerii z całkiem innych powodów, których w tych okolicznościach nie wypada przytaczać, a tu takie wieści... Czy Włoszka była Twoim pierwszym baskiem? Ale powiem Ci, żebyś się mogła pośmiać przez łzy po Nisi - bałam się, bo u Asiaczka w galerii to nie dość, że sadyzm, to ostatnio jeszcze stręczycielstwo doszło... Do zobaczenia jutro, a dziś czekam na fotki Nisi. Quote
Czoko Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Asiu bardzo współczuję! W ostatniej chwili zanim wsiądę do samochodu zaglądnęłam do neta a tutaj takie przykre wieści. Bardzo mi przykro i całuję Was Ewa Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Nie wiem, co się dzieje na DGM, moich postów wogóle nie ma, zniknęła informacja o Włoszce... Chyba trzeba będzie sobie zrobić dłuższy urlop od DGM, bo na co mi te nerwy?! Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 wpadlam powiedziec pycha ciachooooo!!!!!!!!!!!!!!!! chce przepis:razz: :razz: :razz: :razz: a historia mojego powrotu u mnie w galerii Quote
bazylowa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Asiaczku !! Bardzo mi przykro z powodu Twojej suni. Najważniejsze, że przecież miała szczęśliwe życie... PS miło było poznać w realu Quote
Elitesse Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, co się dzieje na DGM, moich postów wogóle nie ma, zniknęła informacja o Włoszce... Chyba trzeba będzie sobie zrobić dłuższy urlop od DGM, bo na co mi te nerwy?! Pzdr. nie tylko u ciebie znikaja posty :/ Quote
cavallo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asiaczek, strasznie mi przykro!!!! Trzymaj się! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
donya Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Przykre wieści :-( :-( :-( Ale napewno jest jej dobrze, nic już ją nie boli i jest szczęśliwa Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Kochani, dzięki za słowa pocieszenia. Trzeba oswoić się z faktem, że Włoszki już nie ma w domku... Donya, masz rację - nic ją już nie boli, może sobie biegać do woli i wszystko dobrze widzi...jak to basek. Ale i tak jest nam smutno, oj, bardzo smutno. Wszystko toczy się tak, jak się toczyło, tylko my wiemy, że kogoś ubyło, prawda? Czy to sprawiedliwe...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Wieści z wystawy w Opolu: JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2, r.CACIB JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CWC, CACIB (to już drugi CACIB Żelinki) Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią wywalczyli III miejsce w finałach Młodeg Prezentera! Brawo Agasia, jestes niezawodna! [SIZE=3]Mam fotki, ale muszą jeszcze chwilę poczekać na obróbkę. Żelka + Nugatowa = cudowne fotki. Warto poczekać...naprawdę! Miło było poznać i spotkać się: Donya - poszalałaś, jak zwykle... Mała Tybetanka - gratki za CACIBA! Agasia - jak zawsze super wyniki! Ofca NigdyNigdy - brawo! Nugatowa Panienkabubu Piotr - II połowa Kareniny Elitesse - super wynik i strrrasznie się cieszę... Ewelinabuck - super było Cię zobaczyć! PiotrJan Tanana -brawo! SuperGosia = SuperWynik!:lol: Sylrwia - gratki! Mamabazyla Czuszka i Chili Imanca Anovi - gratki, piekny wynik! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asiaczek, GRATKI OGROMNE!!! Oj poszalałaś jak zwykle!!!! :multi::multi::multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dzięki. Ale mogło być lepiej; Dżezik bardzo się kulił, bo było chłodno. Dopiero po naszej ocenie pokazało się słońce... Generalnie - wystawa udana, przegadana, przejedzona... no i baaaardzo miłe towarzystwo w busiku. Było super! Pzdr. Quote
donya Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asiaczek - zawsze jest smutno gdy ktoś ochodzi :-( Koiśka z Bimbonkiem zaszaleli - nie ja ;) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 donya napisał(a):Asiaczek - zawsze jest smutno gdy ktoś ochodzi :-( Koiśka z Bimbonkiem zaszaleli - nie ja ;) Ale gdyby nie Ty, to by nie mieli takiej możliwości... hihihi... Pzdr. Quote
Miga Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Trzymaj się ciepło Asiaczku :) Gratuluje :) Wygłaskaj wszystkie baśki ode mnie ;) Będzie może na międzynarodówce w Krakowie? :) Quote
Asiaczek Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Witaj! W Krakowie mnie nie będzie...chyba... Pzdr. Quote
Agasia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asiaczku - przykro mi z powodu Włoszki.. :( Ale napewno tam gdzie teraz jest, jest jej lepiej niz gdyby miala się męczyc na tym swiecie... Czekam na zdjecia z Opola Quote
Recommended Posts