Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za zdjęcia Kenia!!!! Ależ on jest cudny!!!! Wcale nie wygląda na rozrabiaka!!! On jest taki spokojny, delikatny, UROCZY!!! Oj, żeby udało się znaleźć dobry domek! :loveu:
Miłego dnia, pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Elitesse napisał(a):
wiesz co niedawno zostal zalozony taki topic na naszej DGM - jedna z wlascicielek pytala keidy taki zabieg nalezy przeprowadzic :crazyeye: no i bylo to dla mnie yhm troszke dziwne pytanie
doradzono jej zeby trymnela na tydzien przed wystawa .... ciekawe co z tego wyniknie :roll:

A możesz dac mi linka do tego topiku?
Pzdr.

Posted

Nie gniewajcie się, że wczoraj była taka cisza w Galerii. Miałam powody....

Otóż wczoraj ok. 17:00 odeszła za Tęczowy Most nasza najstarsza suczka - Pulcinella TARANTELLA (Nisia, Włoszka). Urodzona 28.12.1994 r. dzisiaj odchodziłaby swoje Urodziny...

W domu są jej dzieci (Felka, Farik) i wnuki - Żelka, Dżezik, Kenio...

Jest nam bardzo smutno w domu. Brakuje nam Jej, mimo, iż ostatnio kontakt z Nisią był utrudniowy - już nic nie widziała, ze słuchem tez miała kłopoty... Od kilku dni była wynoszona na spacer na rękach, ledwo stała na nogach... Ale BYŁA z nami...

Wieczorem będą zdjęcia Nisi z 26.04.2007 r. Nikt nie przypuszczał, że następnego dnia już Jej nie będzie...

Jest nam bardzo smutno...
["]

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Otóż wczoraj ok. 17:00 odeszła za Tęczowy Most nasza najstarsza suczka - Pulcinella TARANTELLA (Nisia, Włoszka). Urodzona 28.12.1994 r. dzisiaj odchodziłaby swoje Urodziny...

["]

Pzdr.

Oj bardzo zła wiadomość. Bardzo mi smutno z powodu Nisi. Miała u Ciebie długie, pełne miłości i opieki, wspaniałe życie.

[']

Bałam się wchodzic do Twojej galerii z całkiem innych powodów, których w tych okolicznościach nie wypada przytaczać, a tu takie wieści...

Czy Włoszka była Twoim pierwszym baskiem?

Ale powiem Ci, żebyś się mogła pośmiać przez łzy po Nisi - bałam się, bo u Asiaczka w galerii to nie dość, że sadyzm, to ostatnio jeszcze stręczycielstwo doszło...

Do zobaczenia jutro, a dziś czekam na fotki Nisi.

Posted

Asiu bardzo współczuję! W ostatniej chwili zanim wsiądę do samochodu zaglądnęłam do neta a tutaj takie przykre wieści.
Bardzo mi przykro i całuję Was Ewa

Posted

Nie wiem, co się dzieje na DGM, moich postów wogóle nie ma, zniknęła informacja o Włoszce...
Chyba trzeba będzie sobie zrobić dłuższy urlop od DGM, bo na co mi te nerwy?!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie wiem, co się dzieje na DGM, moich postów wogóle nie ma, zniknęła informacja o Włoszce...
Chyba trzeba będzie sobie zrobić dłuższy urlop od DGM, bo na co mi te nerwy?!
Pzdr.

nie tylko u ciebie znikaja posty :/

Posted

Kochani, dzięki za słowa pocieszenia. Trzeba oswoić się z faktem, że Włoszki już nie ma w domku...

Donya, masz rację - nic ją już nie boli, może sobie biegać do woli i wszystko dobrze widzi...jak to basek. Ale i tak jest nam smutno, oj, bardzo smutno. Wszystko toczy się tak, jak się toczyło, tylko my wiemy, że kogoś ubyło, prawda? Czy to sprawiedliwe...?
Pzdr.

Posted

Wieści z wystawy w Opolu:

JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2, r.CACIB

JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CWC, CACIB (to już drugi CACIB Żelinki)

Abotere's WAHZIRI - razem z Agasią wywalczyli III miejsce w finałach Młodeg Prezentera! Brawo Agasia, jestes niezawodna!

[SIZE=3]Mam fotki, ale muszą jeszcze chwilę poczekać na obróbkę. Żelka + Nugatowa = cudowne fotki. Warto poczekać...naprawdę!

Miło było poznać i spotkać się:
Donya - poszalałaś, jak zwykle...
Mała Tybetanka - gratki za CACIBA!
Agasia - jak zawsze super wyniki!
Ofca
NigdyNigdy - brawo!
Nugatowa
Panienkabubu
Piotr - II połowa Kareniny
Elitesse - super wynik i strrrasznie się cieszę...
Ewelinabuck - super było Cię zobaczyć!
PiotrJan
Tanana -brawo!
SuperGosia = SuperWynik!:lol:
Sylrwia - gratki!
Mamabazyla
Czuszka i Chili
Imanca
Anovi - gratki, piekny wynik!
Pzdr.

Posted

Dzięki. Ale mogło być lepiej; Dżezik bardzo się kulił, bo było chłodno. Dopiero po naszej ocenie pokazało się słońce...
Generalnie - wystawa udana, przegadana, przejedzona... no i baaaardzo miłe towarzystwo w busiku. Było super!
Pzdr.

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek - zawsze jest smutno gdy ktoś ochodzi :-(

Koiśka z Bimbonkiem zaszaleli - nie ja ;)

Ale gdyby nie Ty, to by nie mieli takiej możliwości... hihihi...
Pzdr.

Posted

Asiaczku - przykro mi z powodu Włoszki.. :( Ale napewno tam gdzie teraz jest, jest jej lepiej niz gdyby miala się męczyc na tym swiecie...

Czekam na zdjecia z Opola