Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka! Zdjęcia super. Austria jest bardzo ładna! Ale jak Ty prowadziłaś samochód i jednocześnie zdjęcia robiłaś? :lol: No tak, jak zwykle Asiaczek zaskakuje wyczynami akrobacyjnymi:evil_lol:
Miłego dnia i dzięki za PW.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Witaj Asiaczku :)
Ale obfociłaś tą Austrię, śliczne widoki, drogi widzę też nawet lużne , więc musiało się jechać przyjemnie :loveu:
Pozdrowionka!

Posted

cavallo napisał(a):
Hejka! Zdjęcia super. Austria jest bardzo ładna! Ale jak Ty prowadziłaś samochód i jednocześnie zdjęcia robiłaś? :lol: No tak, jak zwykle Asiaczek zaskakuje wyczynami akrobacyjnymi:evil_lol:
Miłego dnia i dzięki za PW.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Nieeee, ja siedzialam w "II klasie" i stąd na niektorych fotkach widać lusterko i ramy okna...
Aż taki "robot", jak to określiła mnie Sylrwia, nie jestem...
Pzdr.

Posted

Ufff, to dobrze, bo juz się martwiłam, że to była bardzo niebezpieczna i karkołomna podróż....:lol:
Ja jeszcze nieśmiało przypominam o zdjątkach Narzeczonej Gusiowej, Kenia vel Henia, no i oczywiście inne Asiaczkowe Baseczki i Koteczki też chętnie zobaczę...
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='cavallo']Ufff, to dobrze, bo juz się martwiłam, że to była bardzo niebezpieczna i karkołomna podróż....:lol:
Ja jeszcze nieśmiało przypominam o zdjątkach Narzeczonej Gusiowej, Kenia vel Henia, no i oczywiście inne Asiaczkowe Baseczki i Koteczki też chętnie zobaczę...
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Wszystkie te wymienione zwierzątka mam w aparacie. To znaczy ich fotki. Tradycyjnie pewnie późnym wieczorem je wstawię... Eh, dlaczego ja mam tak mało czasu, co? Dajcie mi troszkę czasu, please...

[quote name='Anecioreczek']
aż sie wina chce:lol:
A mnie nie. Bo tam to dopiero jakieś zawiązki liści były, a winogron jeszcze nie. I dlatego mnie się te badylki jeszcze nie kojarzą z dobrym austriackim winem...(bo i takie bywają;)).
Pzdr.

Posted

tezz bym chciala pojechac do Austrii;) ;) ;) ;) ;) zapraszzzzam do nas na fotki

normalnmie cos pyli i mam cala szzyje w babelki:placz: :placz: :placz: mam nadzzzieje ze do wystawy mi przejdzzie:oops:

Posted

Ależ była, widziałam i fotki są po prostu cudne! Może rzeczywiście powinnać pomyśleć o swojej przyszłości związanej z fotografią, co?

Wysypka musi przejść, bo mamy przecież umówione spotkanko...:lol:
Pzdr.

Posted

Samturia napisał(a):
a to wy w Austri na wystawie byliście (ja taka niewtajemniczona) ;)

Tak, tak. Ostatnio byliśmy w Austrii, w miejscowości Wieselburg (ok. 800 km od W-wy) na psiej wystawie.
Pzdr.

Posted

ewelinabuck napisał(a):
musi musi -ale chyba Albera nie biore bo sie o niego boje -noc w pociagu z nim o nie:shake: :shake: :shake:

mysle i kombinuje co z ta fotografia

Jasne, nie ma sprawy. Też bym się obawiała; nie daj Boshe, stracić taaaaakiego Przyjaciela...
Pzdr.

Posted

Samturia napisał(a):
ee to wy dziani musicie być że was stać na wyjazd do Austrii na wystawe... ;)

Co to znaczy "dziani"? Po prostu pracuję zawodowo, zarabiam, to i mam na wyjazd. Prosta sprawa.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy Wy wiecie, że ja mam jeszcze zdjęcia z drogi powrotej z Austrii? Cholibka, kiedy ja będę ze zdjęciami na czysto, co?

No nic, wstawiam.

To są słupki dla winorośli...

Super widoczki :cool3: , aż mi narobiłaś smaku na taką wyprawę...może za rok Austria :roll: i to koniecznie wiosną :lol: .

Posted

Witaj Asiaczku:) ja z zapytaniem o niedziele:
Wy stajecie na ringu o 10 czy potem będziecie biwakować w okolicy swojego ringu?? Bo my dopiero o 12.15:roll: Mamy ringi powiedzmy koło siebie ;) my na 23.