Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Cd. Ostatnia partia zdjęć z drogi powrotej z Austrii. Uff, koniec tej drogi powrotnej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dobrego dnia! Popołudniu na pewno przywitam się z Wami ponownie.:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hejka! Zdjęcia super. Austria jest bardzo ładna! Ale jak Ty prowadziłaś samochód i jednocześnie zdjęcia robiłaś? :lol: No tak, jak zwykle Asiaczek zaskakuje wyczynami akrobacyjnymi:evil_lol: Miłego dnia i dzięki za PW. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Asiaczku :) Ale obfociłaś tą Austrię, śliczne widoki, drogi widzę też nawet lużne , więc musiało się jechać przyjemnie :loveu: Pozdrowionka! Quote
tusia. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ale piękne widoczki, w tej Austrii! Też tak chcę! U mnie fotaski Quote
gosikf & dogs Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witam!!! Zdjęcia piękne, tam jest zupełnie inaczej. Już za pierwszą partią mówiłam, że mi się podoba;) Pozdrowionka i kizi-mizi dla wszystkich piesków! Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 cavallo napisał(a):Hejka! Zdjęcia super. Austria jest bardzo ładna! Ale jak Ty prowadziłaś samochód i jednocześnie zdjęcia robiłaś? :lol: No tak, jak zwykle Asiaczek zaskakuje wyczynami akrobacyjnymi:evil_lol: Miłego dnia i dzięki za PW. Pozdrawiam, Agata&Alpa Nieeee, ja siedzialam w "II klasie" i stąd na niektorych fotkach widać lusterko i ramy okna... Aż taki "robot", jak to określiła mnie Sylrwia, nie jestem... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 hey :D Ale fajne fotki :) :) :) zazdroszzcze wyjazdu :D hihi :) pozdrawiam Quote
cavallo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ufff, to dobrze, bo juz się martwiłam, że to była bardzo niebezpieczna i karkołomna podróż....:lol: Ja jeszcze nieśmiało przypominam o zdjątkach Narzeczonej Gusiowej, Kenia vel Henia, no i oczywiście inne Asiaczkowe Baseczki i Koteczki też chętnie zobaczę... Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='cavallo']Ufff, to dobrze, bo juz się martwiłam, że to była bardzo niebezpieczna i karkołomna podróż....:lol: Ja jeszcze nieśmiało przypominam o zdjątkach Narzeczonej Gusiowej, Kenia vel Henia, no i oczywiście inne Asiaczkowe Baseczki i Koteczki też chętnie zobaczę... Pozdrawiam, Agata&Alpa Wszystkie te wymienione zwierzątka mam w aparacie. To znaczy ich fotki. Tradycyjnie pewnie późnym wieczorem je wstawię... Eh, dlaczego ja mam tak mało czasu, co? Dajcie mi troszkę czasu, please... [quote name='Anecioreczek'] aż sie wina chce:lol: A mnie nie. Bo tam to dopiero jakieś zawiązki liści były, a winogron jeszcze nie. I dlatego mnie się te badylki jeszcze nie kojarzą z dobrym austriackim winem...(bo i takie bywają;)). Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 tezz bym chciala pojechac do Austrii;) ;) ;) ;) ;) zapraszzzzam do nas na fotki normalnmie cos pyli i mam cala szzyje w babelki:placz: :placz: :placz: mam nadzzzieje ze do wystawy mi przejdzzie:oops: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ależ była, widziałam i fotki są po prostu cudne! Może rzeczywiście powinnać pomyśleć o swojej przyszłości związanej z fotografią, co? Wysypka musi przejść, bo mamy przecież umówione spotkanko...:lol: Pzdr. Quote
Samturia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a to wy w Austri na wystawie byliście (ja taka niewtajemniczona) ;) Quote
ewelinabuck Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 musi musi -ale chyba Albera nie biore bo sie o niego boje -noc w pociagu z nim o nie:shake: :shake: :shake: mysle i kombinuje co z ta fotografia Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Samturia napisał(a):a to wy w Austri na wystawie byliście (ja taka niewtajemniczona) ;) Tak, tak. Ostatnio byliśmy w Austrii, w miejscowości Wieselburg (ok. 800 km od W-wy) na psiej wystawie. Pzdr. Quote
Samturia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ee to wy dziani musicie być że was stać na wyjazd do Austrii na wystawe... ;) Quote
cavallo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No pewnie Asiaczek, że jak tak tylko cichutko przypominam....Poczekam, poczekam:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):musi musi -ale chyba Albera nie biore bo sie o niego boje -noc w pociagu z nim o nie:shake: :shake: :shake: mysle i kombinuje co z ta fotografia Jasne, nie ma sprawy. Też bym się obawiała; nie daj Boshe, stracić taaaaakiego Przyjaciela... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Samturia napisał(a):ee to wy dziani musicie być że was stać na wyjazd do Austrii na wystawe... ;) Co to znaczy "dziani"? Po prostu pracuję zawodowo, zarabiam, to i mam na wyjazd. Prosta sprawa. Pzdr. Quote
lothia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Asiu super widoki, tylko czemu tak mało? Siedzi człowiek w Warszawce z dzieciami to chociaz sobie poogląda z wielką przyjemnością Quote
simbik Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy Wy wiecie, że ja mam jeszcze zdjęcia z drogi powrotej z Austrii? Cholibka, kiedy ja będę ze zdjęciami na czysto, co? No nic, wstawiam. To są słupki dla winorośli... Super widoczki :cool3: , aż mi narobiłaś smaku na taką wyprawę...może za rok Austria :roll: i to koniecznie wiosną :lol: . Quote
sylrwia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Asiaczku:) ja z zapytaniem o niedziele: Wy stajecie na ringu o 10 czy potem będziecie biwakować w okolicy swojego ringu?? Bo my dopiero o 12.15:roll: Mamy ringi powiedzmy koło siebie ;) my na 23. Quote
Recommended Posts