Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej: (dla niezorientowanych - jest to ofiCjalne potwierdzenie, że Abotere's ADUNBI spełnił warunki konieczne do uzyskania tytułu INTERCHAMPION!). pZDR. Quote
kesslee Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Asiaczek'] CYGA Asiaczek vel RUDA Cdn. Pzdr. Cudeńko :loveu: [quote name='Asiaczek']Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej: (dla niezorientowanych - jest to ofiCjalne potwierdzenie, że Abotere's ADUNBI spełnił warunki konieczne do uzyskania tytułu INTERCHAMPION!). pZDR. Gratulujemy raz jeszcze wspaniałego osiągnięcia :multi: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 cD. DROGI POWROTEJ Z AUSTRII. Wszędzie widać było uprawy tarasowe winorośli... Stateczek wycieczkowy na Dunaju... Cdn. Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 kochana biało- czarni gratulują, buzial dla INTERCHAMPIONA [SIZE=2]miluchnego weekendu.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kesslee i bGirl - Gusio-pręgusio dziękuje! Buziaki juz mu zaordynowałam... pzdr. Quote
cavallo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cieszę się, że wszystko sie udało i jeszcze troszkę zdjęć wstawiłaś! Trzymam teraz oczywiście za Gusia, bo bardzo mi się ten Pręgusek podoba! :loveu:Czy to jego pierwszy raz? Hm, jeżeli tak, to mam nadzieję, że nie będzie miał chłopak tremy:eviltong: Wrócę tu wieczorkiem, może już będziesz miała chwilkę...Tymczasem pędzę na zajęcia. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
gosikf & dogs Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Asiaczkowa Pańciu jesteś niesamowita!!! Gratuluję sukcesów! Tym czasem dziękujemy za wstąpienie w Zeusowo-Azowo-Misiowe progi:lol: Życzymy miłego weekendziku! Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale fajna droge mieliscie Austriacka:loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do nas na fotki;) Quote
sylrwia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej: (dla niezorientowanych - jest to ofiCjalne potwierdzenie, że Abotere's ADUNBI spełnił warunki konieczne do uzyskania tytułu INTERCHAMPION!). pZDR. Gratulacje Asiaczku za papierowe potwierdzenie:loveu: I powodzenia dla Gusia:razz: Quote
Daisunia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 1. gratuluje sukcesow :) 2. kociska puchate i śliczne :loveu: no i po 3. ja chce chociaż jedna fotke Whazirka :mad: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Asiu gratulacje dla Gusika !!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gratulujemy :D :D :D :D a i przy okazji życzymy miłej nocy :D Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ewelinabuck napisał(a):ale fajna droge mieliscie Austriacka:loveu: :loveu: :loveu: zapraszam do nas na fotki;) Ewelina - dopiero jutro ppłd. będę nadrabia zalegości dogomaniackie. I a pewno zajrzę do Ciebie. Daisunia napisał(a):1. gratuluje sukcesow :) 2. kociska puchate i śliczne :loveu: no i po 3. ja chce chociaż jedna fotke Whazirka :mad: OK. Jutro będzie przynajmniej 1 fotka Wahzirka.:evil_lol: A dla zainteresowanych - Gusio spisał się i jutro będzie powtórka (rano). Mam nadzieję, że i jutro rano też będzie OK! Trzymajcie palce za Gusia i jego Narzeczoną... Pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Asiaczku :multi: . Ty pewnie jedziesz na wystawę w Łodzi , prawda :razz: :hmmmm:. Quote
cavallo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzielny Gusio! A jaki ma kolorek przyszła mamusia? Czy też jest pręgowana? Asiaczek, a jak masz szkolenia poza Warszawą, to może kiedyś bedziesz miała w Krakowie....A może tak po prostu przyjedziesz sobie do Grodu Kraka?:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Cześć Asiaczku :multi: . Ty pewnie jedziesz na wystawę w Łodzi , prawda :razz: :hmmmm:. Tak, będę na wystawie w Łodzi w sobotę. cavallo napisał(a):Dzielny Gusio! A jaki ma kolorek przyszła mamusia? Czy też jest pręgowana? Asiaczek, a jak masz szkolenia poza Warszawą, to może kiedyś bedziesz miała w Krakowie....A może tak po prostu przyjedziesz sobie do Grodu Kraka?:razz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Sunia jest rudo-biała. Mam zdjęcia z wczoraj, dzisiaj już nie było czasu, bo właściciele chcieli jak najszybciej ruszyć w drogę powrotną do domu... Co do szkoleń. Nie uczestniczę zbyt często w szkoleniach - mam trochę inne obowiązki zawodowe. Ale jak trzeba było ...? Ja chętnie wybrałaby się do Krakowa, ot, tak, towarzysko. Ale co ze zwierzakami? Jest ich trohę i nie bardzo wyobrażam sobie minę MKM, gdyby dowiedział się o takim moim planie... pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak, będę na wystawie w Łodzi w sobotę. Super :multi: . Mam nadzieję , że poznam Cię po psach :loveu: . Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Na pewno: kobitka przy kości, w okularkach, krótko ostrzyzona... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Asiaczek, ale właśnie mogłabyś tak w ramach odpoczynku przyjechać do Krakowa!!!! Zwierzaczki jeden dzień, no cóż może się uda?!!!! Propozycja ciągle aktualna, może w lecie? Ja tylko muszę skończyć z chodzeniem na zajęcia. Pod koniec czerwca kończę, Asiaczek, może coś wykombinujesz....:cool3: No i czekam na zdjęcia Narzeczonej Gusiowej:loveu: Asiaczek, napiszę Ci PW. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Mądrala! Nie ma lekko...(to, o mnie). Czekam na obiecane PW. Pzdr. Quote
Samturia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Asiaczku! gratuluje ci piesów! same sukcesy! No ale to tez trzeba wiedzieć jak dbać o nie także Twoja zasługa jest w tym ogromna ;) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dziękuję. :lol: Faktycznie, dla moich basków poświęcam sporo czasu. Ale też trzeba na samy początku dokonac dobrego wyboru psa rasowego. Potem to owocuje. No, chyba, że nie chcemy prezentować psiaków na wystawach. Odpowiedź na Twoje PW - wysłałam. Pzdr. Quote
Samturia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To wiesz... jak może kiedyś dorobie sie rasowca to w sprawie wyboru szczeniorka wale do ciebie ;) Dobranoc Ci życze o ja już niestety muszę iść.. :) Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Czy Wy wiecie, że ja mam jeszcze zdjęcia z drogi powrotej z Austrii? Cholibka, kiedy ja będę ze zdjęciami na czysto, co? No nic, wstawiam. To są słupki dla winorośli... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts