Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej:

(dla niezorientowanych - jest to ofiCjalne potwierdzenie, że Abotere's ADUNBI spełnił warunki konieczne do uzyskania tytułu INTERCHAMPION!).
pZDR.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']
CYGA Asiaczek vel RUDA

Cdn.
Pzdr.

Cudeńko :loveu:

[quote name='Asiaczek']Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej:

(dla niezorientowanych - jest to ofiCjalne potwierdzenie, że Abotere's ADUNBI spełnił warunki konieczne do uzyskania tytułu INTERCHAMPION!).
pZDR.

Gratulujemy raz jeszcze wspaniałego osiągnięcia :multi:

Posted

kochana biało- czarni gratulują,
buzial dla INTERCHAMPIONA

[SIZE=2]miluchnego weekendu..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD

Posted

Cieszę się, że wszystko sie udało i jeszcze troszkę zdjęć wstawiłaś! Trzymam teraz oczywiście za Gusia, bo bardzo mi się ten Pręgusek podoba! :loveu:Czy to jego pierwszy raz? Hm, jeżeli tak, to mam nadzieję, że nie będzie miał chłopak tremy:eviltong: Wrócę tu wieczorkiem, może już będziesz miała chwilkę...Tymczasem pędzę na zajęcia.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='Asiaczek']Zobaczcie, co znalazłam wczoraj w skrzynce pocztowej:

pZDR.
Gratulacje Asiaczku za papierowe potwierdzenie:loveu:
I powodzenia dla Gusia:razz:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ale fajna droge mieliscie Austriacka:loveu: :loveu: :loveu:

zapraszam do nas na fotki;)

Ewelina - dopiero jutro ppłd. będę nadrabia zalegości dogomaniackie. I a pewno zajrzę do Ciebie.

Daisunia napisał(a):
1. gratuluje sukcesow :)
2. kociska puchate i śliczne :loveu:
no i po 3. ja chce chociaż jedna fotke Whazirka :mad:

OK. Jutro będzie przynajmniej 1 fotka Wahzirka.:evil_lol:

A dla zainteresowanych - Gusio spisał się i jutro będzie powtórka (rano). Mam nadzieję, że i jutro rano też będzie OK!
Trzymajcie palce za Gusia i jego Narzeczoną...
Pzdr.

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć Asiaczku :multi: . Ty pewnie jedziesz na wystawę w Łodzi , prawda :razz: :hmmmm:.

Posted

Dzielny Gusio! A jaki ma kolorek przyszła mamusia? Czy też jest pręgowana?
Asiaczek, a jak masz szkolenia poza Warszawą, to może kiedyś bedziesz miała w Krakowie....A może tak po prostu przyjedziesz sobie do Grodu Kraka?:razz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Cześć Asiaczku :multi: . Ty pewnie jedziesz na wystawę w Łodzi , prawda :razz: :hmmmm:.

Tak, będę na wystawie w Łodzi w sobotę.

cavallo napisał(a):
Dzielny Gusio! A jaki ma kolorek przyszła mamusia? Czy też jest pręgowana?
Asiaczek, a jak masz szkolenia poza Warszawą, to może kiedyś bedziesz miała w Krakowie....A może tak po prostu przyjedziesz sobie do Grodu Kraka?:razz:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Sunia jest rudo-biała. Mam zdjęcia z wczoraj, dzisiaj już nie było czasu, bo właściciele chcieli jak najszybciej ruszyć w drogę powrotną do domu...

Co do szkoleń. Nie uczestniczę zbyt często w szkoleniach - mam trochę inne obowiązki zawodowe. Ale jak trzeba było ...?

Ja chętnie wybrałaby się do Krakowa, ot, tak, towarzysko. Ale co ze zwierzakami? Jest ich trohę i nie bardzo wyobrażam sobie minę MKM, gdyby dowiedział się o takim moim planie...
pzdr.

Guest Kamcia_14
Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, będę na wystawie w Łodzi w sobotę.

Super :multi: . Mam nadzieję , że poznam Cię po psach :loveu: .

Posted

Asiaczek, ale właśnie mogłabyś tak w ramach odpoczynku przyjechać do Krakowa!!!! Zwierzaczki jeden dzień, no cóż może się uda?!!!! Propozycja ciągle aktualna, może w lecie? Ja tylko muszę skończyć z chodzeniem na zajęcia. Pod koniec czerwca kończę, Asiaczek, może coś wykombinujesz....:cool3:
No i czekam na zdjęcia Narzeczonej Gusiowej:loveu:
Asiaczek, napiszę Ci PW.
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Dziękuję. :lol:
Faktycznie, dla moich basków poświęcam sporo czasu. Ale też trzeba na samy początku dokonac dobrego wyboru psa rasowego. Potem to owocuje. No, chyba, że nie chcemy prezentować psiaków na wystawach.

Odpowiedź na Twoje PW - wysłałam.
Pzdr.

Posted

Czy Wy wiecie, że ja mam jeszcze zdjęcia z drogi powrotej z Austrii? Cholibka, kiedy ja będę ze zdjęciami na czysto, co?

No nic, wstawiam.

To są słupki dla winorośli...

Cdn.
Pzdr.