Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 No, to wygląda, żeś zadowolona kobitka, co? Faaaajnie jest mieć takiego Męża... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kilka foteczek z spacerku po sędziowaniu... Tradycyjnie - doopki muszą byc!:lol: Jak Wam się wydaje: czy prowadzić na smyczy 2 baski i robić zdjęcia, to łatwo czy trudo, co? Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Zobaczcie, w jakich śmiesznych pozach odpoczywają nasze pupilki... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Właśnie przed chwilą dostałam fotki moich basków z W. Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale są... Farik Żelcia I porównanie o CACIB (suki). I to wszystko. Mało, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 UWAGA! Zadaję pytaie: Czy stokrotki austriackie lub mlecze różnią się czymś od polskich? Fotki były naprawdę zrobione w Wieselburgu... Miłego dnia! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Asiaczek! Stokrotki i mniszek dokładnie takie jak u nas....:p Baseczki śliczne, a robienie zdjęć i trzymanie dwóch Basków na smyczkach to prawdziwie akrobatyczny wyczyn.:loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Asiaczek']UWAGA! Zadaję pytaie: Czy stokrotki austriackie lub mlecze różnią się czymś od polskich? Fotki były naprawdę zrobione w Wieselburgu... Miłego dnia! Pzdr. dobra,dobra,ja tu widze polskie stokroty i mlecyk. Wyraźnie widać dymorfim w płatkach i kolor zieloności trawy,w Austrii jest górskie,rzeźkie powietrze i z tej racji trawa jest jaśniejsza,występuje inny rodzaj zawiązywania kolanka u źdźbłowatych. Stokrotki są drobniejsze i ich płatki powinny być bielsze z racji odbijanej bieli z górskich szczytów a te są ecru.A u mleczyka wystepuje mniej liści macierzystych a większy kwiat a tu jest sporo liści. ;) Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):dobra,dobra,ja tu widze polskie stokroty i mlecyk. Wyraźnie widać dymorfim w płatkach i kolor zieloności trawy,w Austrii jest górskie,rzeźkie powietrze i z tej racji trawa jest jaśniejsza,występuje inny rodzaj zawiązywania kolanka u źdźbłowatych. Stokrotki są drobniejsze i ich płatki powinny być bielsze z racji odbijanej bieli z górskich szczytów a te są ecru.A u mleczyka wystepuje mniej liści macierzystych a większy kwiat a tu jest sporo liści. ;) o jejku :D a ty skąd to wiesz?? :D Fajne fotki :D pozdrawiam :) :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 butterfly15 napisał(a):o jejku :D a ty skąd to wiesz?? :D mam bujna wyobraźnie ;) :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asiu czy mi sie wydawalo czy ty mialas byc in red:razz: :razz: :razz: :razz: :mad: ale tak ogolnie sliczne foteczki:cool3: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):dobra,dobra,ja tu widze polskie stokroty i mlecyk. Wyraźnie widać dymorfim w płatkach i kolor zieloności trawy,w Austrii jest górskie,rzeźkie powietrze i z tej racji trawa jest jaśniejsza,występuje inny rodzaj zawiązywania kolanka u źdźbłowatych. Stokrotki są drobniejsze i ich płatki powinny być bielsze z racji odbijanej bieli z górskich szczytów a te są ecru.A u mleczyka wystepuje mniej liści macierzystych a większy kwiat a tu jest sporo liści. ;) Rrrrrany bowskie! A nie obrażasz Ty nas przypadkiem...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='ewelinabuck']Asiu czy mi sie wydawalo czy ty mialas byc in red:razz: :razz: :razz: :razz: :mad: ale tak ogolnie sliczne foteczki:cool3: :loveu: In red będę na Klubówce. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no ja mysle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz zaprasza do mnie na foteczki te dzisiejsze i te zalegle Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Jeszcze trochę wspominek z Wieselburga. Widoczki rzeczne... Po II stronie rzeczki stał sobie domeczek, niedostępny dla nas-zwiedzających... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 ewelinabuck napisał(a):no ja mysle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz zaprasza do mnie na foteczki te dzisiejsze i te zalegle Przyjdę, przyjdę, ale późnym wieczorkiem, bo za chwilę mam "zajęcia w podgrupach"... Pzdr. Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Rrrrrany bowskie! A nie obrażasz Ty nas przypadkiem...? Pzdr. no co Ty,jak bym mogła,tak sobie głupoty popisałam ;) taki żarcik ;) Quote
cavallo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Rzeczka też niczego sobie, ale ja tam wyraźnie widziałam CDN.... A Kenio, miał być później, to czy już jest później, czy to jeszcze nie teraz?:eviltong: Zapraszam do galerii A, wkleiłam tam fotki jak się mój potworek bawi z kumplem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Cerber Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Napisał Asiaczek Hej, jestem, jestem... W czasie wystawy dzwoniłam do Donya i Agappe, ale... dziewczyny pewnie były na spacerkach. A później, to mi się komórka rozładowała. A jakie wyniki? SUPER!!!!! JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CACA (rozpoczęty Championat Austrii!) Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (II wniosek do Championatu Austrii!) FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, r.CACA, r.CACIB (skończony Championat Austrii!) JELLY JOSHREE Asiaczek - dosk1., CACA, BOS CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!!) Pzdr. Gratuluję:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Piękne wystawowe foteczki... widze, ze jakiegoś goldeniastego też udało wam się uchwycić:loveu: :loveu: boskie... Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):no co Ty,jak bym mogła,tak sobie głupoty popisałam ;) taki żarcik ;) Ufff, od razu lżej na duszy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 cavallo napisał(a):Rzeczka też niczego sobie, ale ja tam wyraźnie widziałam CDN.... A Kenio, miał być później, to czy już jest później, czy to jeszcze nie teraz?:eviltong: Zapraszam do galerii A, wkleiłam tam fotki jak się mój potworek bawi z kumplem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa "Cdn..." nadal obowiązuje, ale to nie będą fotki psiaków... To będzie trochę Austrii z samochodu. "Później" to jeszcze nie teraz. Postaram się wpaść jeszcze dzisiaj do Galerii. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Cerber napisał(a): Gratuluję:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Piękne wystawowe foteczki... widze, ze jakiegoś goldeniastego też udało wam się uchwycić:loveu: :loveu: boskie... Wiesz, robią to zdjęcie goldenka pomyślałam od Tobie...:lol: Jak wyjeżdżałam byłaś nie w sosie....:cool3: Pzdr. Quote
cavallo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No dobrze Asiaczek, to gerzecznie czekam na fotki Austrii i Kochanego Kenia:loveu::loveu::loveu: Ależ Ty "biegasz" po tej DGM....:p Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
sylrwia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Asiaczek'] Pasuje im bardzo ten czerwony kolorek:razz: [quote name='Asiaczek'] Jak Wam się wydaje: czy prowadzić na smyczy 2 baski i robić zdjęcia, to łatwo czy trudo, co? A jednak dobrze przeczuwałam:p Asiaczek jest robotem:diabloti: [quote name='Asiaczek'] Czy picie Fortuny przez psa na wystawie gwarantuje sukces??:evil_lol: A ja głupia zwykłą kranówą poje psa:cool1: [quote name='Asiaczek'] Niebieska wykładzinka jest taka hmm elegancka:cool3: Psiarze to jednak zwichrowani ludzie gdzie oni te łapy pakuja:mad: Quote
Nugatowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Asiaczek'] I porównanie o CACIB (suki). I to wszystko. Mało, co? Pzdr. ALE PAN SIĘ PRĘŻY :crazyeye: :cool3: :cool3: :cool3: Slicznie asiu !!!! dziekuje za wyniki !!! Quote
Asiaczek Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='sylrwia']Pasuje im bardzo ten czerwony kolorek:razz: Też to zauwazyłam! A jednak dobrze przeczuwałam:p Asiaczek jest robotem:diabloti: Wredota! Czy picie Fortuny przez psa na wystawie gwarantuje sukces??:evil_lol: A ja głupia zwykłą kranówą poje psa:cool1: W tym wypadku - chytry plan nie powiódł się... Niebieska wykładzinka jest taka hmm elegancka:cool3: Psiarze to jednak zwichrowani ludzie gdzie oni te łapy pakuja:mad: No, nawet i to musiała zauważyć!!! Okularki nosisz, czy co?:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts