cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ASIACZEK, no wreszcie jesteś!!!! Ale się cieszę!!!! GRATULACJE!!!!! GRATULACJE!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: NA TWOJE BASECZKI NIE MA MOCNYCH!!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Są mocni, są... np. Mister Koch... Nie wiem, czy mam fotki jego psa, który zdobył BOB'a, ale gruby, na krótkich łapach, długi... TAKI MA BYC BASEK?!?!?! A wzorzec mówi o 'gazelach"... Eh... Ale i tak jestem strrrasznie zadowolona! No, a Żelinka - pyszy deser! Pokonała dwie sunie od Mister Kocha, które on sobie zostawił w hodowli, uwierzysz? Pzdr. Quote
cavallo Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Asiaczek, ja nawet na chwilę nie wątpiłam w Asiaczkowe Baseczki!!!!:loveu::loveu::loveu: BRAWO, BRAWO, a co tam Mister Koch!!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
simbik Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Asiaczek']No tak. Bo i skąd masz to wiedzieć? To w skrócie: przywiozłam 1 skończony Championat Austrii, 2 rozpoczęte Championaty Austrii, 1 rozpoczęty Interchampionat i drugi wniosek do Championatu Austrii dla jednego z psiaków. A myślałam, aby udało mi się skończyć Championat Austrii(tylko!), no bo konkurencja z b.dobrej niemieckiej hodowli miała przyjechać... Pzdr. [SIZE="6"]Wielkie gratulacje :laola: A tak przy okazji, zrobiłam fotkę wyników w baskach na wystawie w Ostravie - jakby Cię interesowało :lol: . Quote
Czoko Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Asiaczek napisał(a):No tak. Bo i skąd masz to wiedzieć? To w skrócie: przywiozłam 1 skończony Championat Austrii, 2 rozpoczęte Championaty Austrii, 1 rozpoczęty Interchampionat i drugi wniosek do Championatu Austrii dla jednego z psiaków. A myślałam, aby udało mi się skończyć Championat Austrii(tylko!), no bo konkurencja z b.dobrej niemieckiej hodowli miała przyjechać... Pzdr. Najserdeczniej gratuluję - taki opis to ja też rozumiem! Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='simbik']Wielkie gratulacje :laola: A tak przy okazji, zrobiłam fotkę wyników w baskach na wystawie w Ostravie - jakby Cię interesowało :lol: . Jesteś Koffana! W takich emocjach, pamiętałaś o baskach.... Dziękuję! Jeżeli będzie Ci się chciało, to wklej te wyniki w temacie pt. "Basenji na wystawach" w dziale Grupa V. Jeżeli nie znajdziesz tego tematu, to wklej tutaj. Jeszcze raz dzięki. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Czoko napisał(a):Najserdeczniej gratuluję - taki opis to ja też rozumiem! Mersiki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Ja mam tylko fotki konkurecji. Moja koleżanka robiła swoim aparatem fotki na ringu, ale nie wiem, czy i ile wyszło... Mam tez troszkę fotek zrobionych podczas "wysikiwania" basków. Może jutro uda mi się je wstawić. Pzdr. Quote
Nugatowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Brawo Asiaczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiwat :laola: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dzięki! BTW - chciałaś wyniki jakihs seterków, tak? A możesz sprecyzować? Bo jakieś mam...:lol: Pzdr. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Jeeee, jaka piękna animacja! :eviltong: Pzdr. To był glitter :razz: :diabloti: . Quote
Nugatowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Dzięki! BTW - chciałaś wyniki jakihs seterków, tak? A możesz sprecyzować? Bo jakieś mam...:lol: Pzdr. Asiiu ja chcialam fotki :razz: A wynikami nie pogradze oczywiści Angolsów :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kamcia_14 napisał(a):To był glitter :razz: :diabloti: . Sorki, ale ja tego nie rozróżniam...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Nugatowa napisał(a):Asiiu ja chcialam fotki :razz: A wynikami nie pogradze oczywiści Angolsów :loveu: :loveu: Fotek nie mam, bo setery były w zupelie inej hali. Ale wyniki mam. Może choć troszkę ię to uieszy? English Setter sędzia: Dkfm. BrigitteIgalffy-Igaly/A PSY kl. sz SUSA'S JOY BARON - W.O. kl. p ZOOMZOOM SUNSHIE BENONI - V1,ACA,R.CACIB kl. o YASPERS LUKY SPINT VON DER GULDEGG kl. ch SUIT YOURSELF STARTAILOR VON DER GULDEGG SUKI kl. w QU'S JUST CALL ME JEY VON DER GULDEGG Pzdr. Quote
cavallo Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hejka Asiaczek! Czekam więc na zdjęcia Basków w Austrii. A Kenio vel Henio jak się czuje? Nie było dzisiaj zdjęć tego Małego Łobuziaczka i już za nim tęsknię....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Zdjęcia juz mam gotowe do wstawiania. Za chwilę będą. Ale Kenio będzie najwcześniej pojutrze, bo.. czasu brak. Pzdr. Quote
jo-jo Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Hej, jestem, jestem... W czasie wystawy dzwoniłam do Donya i Agappe, ale... dziewczyny pewnie były na spacerkach. A później, to mi się komórka rozładowała. A jakie wyniki? SUPER!!!!! JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CACA (rozpoczęty Championat Austrii!) Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (II wniosek do Championatu Austrii!) FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, r.CACA, r.CACIB (skończony Championat Austrii!) JELLY JOSHREE Asiaczek - dosk1., CACA, BOS CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!!) Pzdr. Asiu !!OGROMNE GRATULACJE!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Hej, jestem, jestem... W czasie wystawy dzwoniłam do Donya i Agappe, ale... dziewczyny pewnie były na spacerkach. A później, to mi się komórka rozładowała. A jakie wyniki? SUPER!!!!! JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CACA (rozpoczęty Championat Austrii!) Abotere's ADUNBI - dosk1., CACA (II wniosek do Championatu Austrii!) FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, r.CACA, r.CACIB (skończony Championat Austrii!) JELLY JOSHREE Asiaczek - dosk1., CACA, BOS CACIB (rozpoczęty Championat Austrii i Interchampionat!!) Pzdr. Gratulacje:multi::multi::multi: Qurcze co do Ciebie przyjdę, to coś nowego wspaniałego się tu dzieje:loveu: się masz fajnie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Hihihi, zawsze twierdzę, że tutaj "coś" się dzieje...:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 WIELKIEEEEEEEEEE GRATULACJE DLA NIEZWYCIĘŻONYCH ASIACZKÓW!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I tak ma być w tym i następnym i kolejnym itd.sezonie wystawowym!!!!!!!!!!!!Howgh!:loveu: [SIZE=1]a spróbuj nie!:diabloti: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Matagi - wszelki duch .... itp. To naprawdę Ty?!?!?! Gdzieś Ty się dziewczyno podziewałaś, co? Mam dla Ciebie trochę fotek shib z Wieselburga + wyniki. AJ - tylko wyniki (były w innej hali), sorki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Poieważ nie mam jeszcze fotek moich basków z rigu, to wstawiam te, które mam. Oto, jak baski odpoczywają po ocenie... To zdjęcie wale nie jest takie samo, jak pierwsze...Popatrzcie. Cdn. Pzdr. Quote
Matagi Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Asiaczek']Matagi - wszelki duch .... itp. To naprawdę Ty?!?!?! Gdzieś Ty się dziewczyno podziewałaś, co? Mam dla Ciebie trochę fotek shib z Wieselburga + wyniki. AJ - tylko wyniki (były w innej hali), sorki... Pzdr. Jasne,że to ja!:lol: Darek siedział na zwolnieniu,musiałam go wykorzystać do różnych takich:razz: :eviltong: ,do ktorych czasu ani ochoty nie miał jak laził do roboty:diabloti: .A,że chłopa dopilnować trzeba,kiedy wykonuje nielubiane zajęcia,to chyba wszystkie kobitki wiedzą....:mad: :mad: :mad: No i trzeba też motywować ich do pracy i nagradzać;) :eating: :drinking: :evil_lol: .No i mam zrobiony kran na podwórku,wstawiony trójnik w łazience,w kojcu jest dach,mam zrobiona nowa budę i różne inne pierdoły,do ktorych Daruś jakoś nie miał wcześniej nabożeństwa:p .I drzewo nawet mam popiłowane i poukladane,a co!:evil_lol: A o shibki prosilam już w akitach Baby-poprosze i ślicznie dziękuję!:multi: O akitach czytałam-dzieki! Quote
Recommended Posts