donya Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Śliczne zdjęcia małych i dużych urwisów. Biedny tatuś - tak go męczyć ;) A wracając do qoop - psich raczej nie oglądam bo gdzieś na łąkach zostają :evil_lol: - przoduje w tym Koi, która leci daleko, daleko aby nikt jej nie widział :evil_lol: A kocie - no cóż w naszych uprawach zazwyczaj się znajdują. Zawsze tam gdzie coś własnie wysiane lub posadzone :mad: Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ah Asiaczku, taki piękny prezent z rana mi sprawiłaś :) Taki przecudowne kociaki na zdjęciach! Każdy poranek powinnam tak zaczynać :D (zwłaszcza tak chmurny i ponury jak dziś). Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witamy, jakie kofane,pusyste kizie mizie.....:loveu: Quote
Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Asiaczek']No to dzień zaczynamy od kici... Pzdr. Ale fajne Kłębki :loveu: Asiu ile miałaś już miotów persów ? Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asia!!! gdzie sie podziewałas cały dzień??:roll: :roll: :roll: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nugatowa napisał(a):Ale fajne Kłębki :loveu: Asiu ile miałaś już miotów persów ? Miałam 11 miotów persiaków. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Agappe napisał(a):Asia!!! gdzie sie podziewałas cały dzień??:roll: :roll: :roll: Najpierw podziewałam się w pracy, potem w domu. Ale w domu to są różne zajęcia...no i DG musiała poczekać. Dzisiaj z kolei dopiero ok. 22:00 będę na DGM. Takie zycie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Na dobry początek dnia - Kenio vel Henio vel Heniutek vel Szpenio... Kesslee - kotów na razie niet! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek, jeżeli dzień zaczynamy od fotek tego Małego Urwipołcia, to człowiekowi aż się tak miło robi.:multi: Przecież z tego Kenia prawdziwy zalotnik. Ten wzrok...:loveu: :loveu: :loveu: Ja wnoszę, aby każdy dzień zaczynał się od zdjęć Kenia vel Henia!!! Ucałuj Go proszę w ten biały paseczek na Morduni Szanownej!:iloveyou: Miłego dnia. Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
kesslee Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Asiaczek'] Kesslee - kotów na razie niet! Pzdr. hi hi no to muszę zadowolić się tym przesłodkim kluskiem :loveu: Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cavallo napisał(a): Ja wnoszę, aby każdy dzień zaczynał się od zdjęć Kenia vel Henia!!! jestem za!!!!! a Kenio wglada troszke jakby sie zawstydził na tym ostatnim zdjęciu :lol: Quote
Nugatowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Miałam 11 miotów persiaków. Pzdr. :mdleje: Matulu .....................:mdleje: Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Miałam 11 miotów persiaków. Pzdr. A miałaś może inną rasę mruczków?:razz: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='sylrwia']A miałaś może inną rasę mruczków?:razz: Nie, tylko persy. Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczku a powiedz jak wygląda sprawa lokalowa w Twoim domku:razz: Czy np jeden pokój jest wyłącznei koci - kocie legowiska, kącik zabaw, kuwetkowania (ciekawe ile żwirku schodzi na mruczki:roll: ). Drugi pokoj w którym urzęduja baski: maja stłówke, legowiska, bieznie dla utrzymania kondycji i takie tam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 "Wszystko" kotłuje się w 40,30 m2... Żwirków - nie liczyłam; muszę to kiedyś zrobić... Bieżia - jest włączona podczas aszych spacerków, na dworze... pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 o bosheeeeeee:-o :-o :-o :-o :-o a ty powiedz szczerze masz swoje lozeczko do spania??????? :evil_lol: zapraszam do mnie na nowe fotki;) Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pewnie, że mam. U nas w domu wszystko, co żywe za swoje miejsce... Ze mną śpią ostatnio Wazirek i Kenio + koty. Ale liczba kotów w łózku jest płynna... One lubią sobie wędrować: łóżko - psie legowisko - biurko - stół - krzesełko - okno - telewizor... Na pewno dzisiaj do Ciebie wpadnę, Ewelina. Troszkę cierpliwości. Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek napisał(a):"Wszystko" kotłuje się w 40,30 m2... Żwirków - nie liczyłam; muszę to kiedyś zrobić... Bieżia - jest włączona podczas aszych spacerków, na dworze... pzdr. :crazyeye:o rany ja mam 48 m2 i na razie tylko dwa zwierzaki. I nieraz wydaje mi sie, że jest ich wszędzie pełno. Choć w sumie nie uzywam największego pokoju wiec będzie chyba mniej przestrzeni. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 No widzisz. Wszystko jest względne, prawda? Pzdr. Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że mam. U nas w domu wszystko, co żywe za swoje miejsce... Ze mną śpią ostatnio Wazirek i Kenio + koty. Ale liczba kotów w łózku jest płynna... One lubią sobie wędrować: łóżko - psie legowisko - biurko - stół - krzesełko - okno - telewizor... Pzdr. Asiaaa to ile u Ciebie jest ogonków?? tych kocich i tych psich????:roll: Quote
Agappe Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 finito ;) jak Wam sie podobają? i co to są za białe kwiatuszki?? mirabelki czy śliwy?? Quote
Asiaczek Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ... uciekają, cholery! Nie nadążam liczyć i mylę się ze starości... Quote
Recommended Posts