Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
zdjęcia na pewno nie oddadzą uroków zimowych, ale naprawdę zazdroszczę Ci tego wyjazdu...
Co prawda na nartach nigdy nie jeździłam, ale za to jakie widoki! Dla nich warto jechać nawet do Austrii, prawda?
Pzdr.

pewnie, ze warto :))

a Ty Asiu wstawiaj te zdjęcia!!!bo ja mam dla Ciebie jeszcze roślinki warszawskie, ale to przydałby się jakiś przerywnik baskowy zanim Cie nimi zasypie ;p

Posted

Asiaczku jak wróce do domu ( bo teraz siedze pod szczecinem) to napewno będe częstym gościem :)
i wcale nie krzycze :PP a dzisiejsza młodzież ...hym...jak to młodzież :P

ładny mam avantar? Asiaczku poznajesz tego psa ?:)))

Posted

[quote name='Agappe']pewnie, ze warto :))

a Ty Asiu wstawiaj te zdjęcia!!!bo ja mam dla Ciebie jeszcze roślinki warszawskie, ale to przydałby się jakiś przerywnik baskowy zanim Cie nimi zasypie ;p
OK. Za chwiluię będą!
Masz rację, taki baskowy przerywnik dobrze nam zrobi.:lol:

[quote name='ewelinabuck']no pewnie walniesz sobie jeszcze pas gold i buciki gold i bedzie superrrr:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Rrrrany...

[quote name='ewelinabuck']http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/18/1826/182622/18262278/182622784 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

albo tak

http://www.dideeshop.pl/aukcje/Art-131%20copy.jpg
Ewelina, do czego Ty mnie namawiasz!
To już raczej Fidekagela, Agasia, Agabass niech takie cuda zakładają...mnie nie wypada...
A poza tym coś ostatnio czytałam o oponkachi ABS-ach... o więc.... ja... właśnie...

[quote name='fidekangela']Asiaczku jak wróce do domu ( bo teraz siedze pod szczecinem) to napewno będe częstym gościem :)
ładny mam avantar? Asiaczku poznajesz tego psa ?:)))
OK! Super!
Avatarek masz cudniasty i piesek jakby znajomy, nie?;)
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. Za chwiluię będą!
Masz rację, taki baskowy przerywnik dobrze nam zrobi.:lol:

Rrrrany...

Ewelina, do czego Ty mnie namawiasz!
To już raczej Fidekagela, Agasia, Agabass niech takie cuda zakładają...mnie nie wypada...
A poza tym coś ostatnio czytałam o oponkachi ABS-ach... o więc.... ja... właśnie...

.

ja tylko stwarzam nienaturalny klimat:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o ABS i oponkach chyba gdzies czytalam ,,,,to mi sie zdaje ze u mojej zoneczki w galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

OK! Super!
Avatarek masz cudniasty i piesek jakby znajomy, nie?;)
pzdr.

W środę już wracam..na święta pojechałam...

Hym..myślę ,że czerwone ubranka byłyby widoczne ...albo takie białe marynarki..hym..albo turkusowe...albo jeszcze inne...
musimy pomyśleć...i czy to marynarka czy bluzka to nieważne...chodzi o kolor:cool3: no i wiadomo , trzeba baski wyeksponować...:evil_lol:

Hym...a ten piesek...dorwałam go w NDM...był z taką kobietą w czerwonej marynarce z aparatem na szyji...może kojarzysz o kogo chodzi?:lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

o ABS i oponkach chyba gdzies czytalam ,,,,to mi sie zdaje ze u mojej zoneczki w galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Waśnie o Niej myślę; też tam byłam...

fidekangela napisał(a):

Hym..myślę ,że czerwone ubranka byłyby widoczne ...albo takie białe marynarki..hym..albo turkusowe...albo jeszcze inne...
musimy pomyśleć...i czy to marynarka czy bluzka to nieważne...chodzi o kolor:cool3: no i wiadomo , trzeba baski wyeksponować...:evil_lol:

Hym...a ten piesek...dorwałam go w NDM...był z taką kobietą w czerwonej marynarce z aparatem na szyji...może kojarzysz o kogo chodzi?:lol:

Wszystko kojarzę, ale czerwonej marynarki - NIE! Czerwoną bluzeczko-bluzę - TAK.:evil_lol:

O wyeksponowaniu basków - masz rację! Może zostańmy przy czerwonym co?
Pzdr.

Posted

Wiecie, co zauwazyłam, że jeszcze nie było kilku pożegnalnych fotek KEY TO LOVE A! Spieszę nadrobić to zaniedbanie:

KEY poszedł do owego domku, a zobaczcie, co zrobili KISS'ka i Keio:

Agappe - jeszcze trochę poczekaj ze swoimi fotkami, OK?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Agappe - jeszcze trochę poczekaj ze swoimi fotkami, OK?:lol:
Pzdr.
ok ok ;) jeszcze musze je pozmniajszac bo teraz mają wymiary 3648 x 2736 pikseli i ważą ok 4 MB.. wiec chyba nie nadaja sie do wstawienia na forum :evil_lol: :evil_lol:

a stojki śliczne!!!! a to Żelinka zagląda na stolik???? :roll: czyżby nie chciała KEYa oddać?? ;>

Posted

Agappe napisał(a):

a stojki śliczne!!!! a to Żelinka zagląda na stolik???? :roll: czyżby nie chciała KEYa oddać?? ;>

Tak, to Żelinka. Oddać to chciała, bo wtedy nadal będzie najmłodsza w Rodzinie!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Magduś, z nowego domku, to może za jakieś 2 tygodnie; tak się wstępnie umówiłam...

No to poczekamy:p

Ślicznie stoją te maluchy. Od małego wiedzą co należy robić

Pozdrawiamy!!:multi:

Posted

[quote name='cavallo']A to Żelinka, już Maluszka do nowego domku chciała wygnać !!! Pewnie wiedziała, że będzie miał dobry domek.....:loveu:
Cavallo- domek, to ma baaaardzodobry! Superasty wręcz! A do tego w pobliżu ma ciotkę Agabass'kę!:lol:
Pzdr.

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No to poczekamy:p

Ślicznie stoją te maluchy. Od małego wiedzą co należy robić

Pozdrawiamy!!:multi:

Ha, nie znają komendy "siad", ale wiedzą, co to "postawa"!:lol::loveu:
Pzdr.