Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZJADŁO MI POSTA!
Asiu... gdzieś na blogu na onecie widzialam fote Twojego psa!
jestem na 100% pewna że ot był ten brązawo-biały... :[
kurcze napisalam adres ale tego posta mi normalnie zjadło!
wpisz sobie w wyszukiwarke pies i ci powinno wyszukać!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

a teraz troszke zimy :lol:
z góry

ja ;) żeby nie było, że mnie nie było ;p

pierwszy dzień z dołu (śniegu raczej niewiele)

posypało, posypało i dół zasypało i zamiast +15*C zrobiło się -15*C

i stroj od razu tez sie nieco zmienił.. kto pozna osobe na zdjęciu? :evil_lol:

ciekawe co znaczył ten znak:roll: :roll: .. uwaga na spadających ludzi? :evil_lol: :evil_lol:

mały odpoczynek

cdn

Posted

wizyta w wildparku.. (tylko nie pytajcie sie mnie co to za zwierzatka :oops: :oops: )

tu też się zawieruszyłam ;p

jeszcze mam troche zdjeć.. ale to dopiero po tym jak sie troche prześpie ;p

Posted

DLA WSZYSTKICH TUTAJ ZAGLąDAJąCYCH, CZYTAJąCYCH, ODPOWIADAJąCYCH, CEISZąCYCH SIę RAZEM ZE MA Z MAłYCH I DUżYCH SUKCESóW

POGODNYCH, SMACZNYCH I SłONECZNYCH śWIąT WIELKANOCNYCH

I NA KONIEC
HIHIHI HAHAHA
pZDR.

Posted

[quote name='Agappe']
a tak poza tym zaczynam ze zdjeciami z Austrii.. najpierw troche z drogi.. (wszystkie zdjecia robione z samochodu, wiec czasami odbija sie cos w szybie ;p)

Napisałabys przynajmniej nazwy miast! Ciekawe w której części Austrii byłas?

[quote name='Agappe']a teraz troszke zimy :lol:
z góry

ja ;) żeby nie było, że mnie nie było ;p

pierwszy dzień z dołu (śniegu raczej niewiele)

posypało, posypało i dół zasypało i zamiast +15*C zrobiło się -15*C

i stroj od razu tez sie nieco zmienił.. kto pozna osobe na zdjęciu? :evil_lol:

ciekawe co znaczył ten znak:roll: :roll: .. uwaga na spadających ludzi? :evil_lol: :evil_lol:

mały odpoczynek

cdn
Oj, widać, Ciebie, widać!
Ale też widać, że - przynajmniej Ty - byłas przygotowana na taką minusową temperaturę, co? Kurteczka, czapeczka, rękawiczki... tutaj żółte... a dalej zupełnie inny strój... nonono... modnisia...
To Ty w jakimś modnym kurorcie byłaś, co?

[quote name='Agappe']wizyta w wildparku.. (tylko nie pytajcie sie mnie co to za zwierzatka :oops: :oops: )

tu też się zawieruszyłam ;p

jeszcze mam troche zdjeć.. ale to dopiero po tym jak sie troche prześpie ;p
Uczciwie? To ziwerzątka mnie nie bardzo... no, tego... Wolę je oglądać na żywo. Ale jak się nie ma, co się lubi, to...
Tak czy siak, już teraz chyba powinnam zazdrościć Ci tego wyjazdu, co? Góry, słońce, narty (no, nart to Ci nie zazdroszczę!), odpoczynek, radocha...Eh...

Śpij, śpij, my poczekamy...

Ja zaraz lecę na cmentarz, potem jeszcze ostatnie zakupy i do garów! Ale uprzedzam - nic szczególnego nie szykuję, wyjątkowo odpuszczam sobie te Święta...
Pzdr.

Posted

Samturia napisał(a):
ZJADŁO MI POSTA!
Asiu... gdzieś na blogu na onecie widzialam fote Twojego psa!
jestem na 100% pewna że ot był ten brązawo-biały... :[
kurcze napisalam adres ale tego posta mi normalnie zjadło!
wpisz sobie w wyszukiwarke pies i ci powinno wyszukać!

Do jakiej wyszukiwarki wpisać to słowo? A nie wyjdzie mi tysiąc informacji zwiążanych ze slowem "pies"?
Pzdr.

Posted

Aaaaa, z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszej informaji: wczoraj KALIMERA Asiaczek pojechała do nowego domku. Bedzie mieszkała w sumie niedaleko mnie, bo w Raszynie. Trafi do domku, gdzie juz jest piekny (widzialam, widzialam!) niebieski dozio o imieniu TITO.

Tito jest b.towarzyski, ma niekopiowane uszy, pięką głowę i jest b.grzeczny...
Baardzo jestem ciekawa ich relacji.

Mam fotki z pożegnania. Może wieczorkiem je wstawię! Zobaczycie, jak łobuzica urosła...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aaaaa, z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszej informaji: wczoraj KALIMERA Asiaczek pojechała do nowego domku. Bedzie mieszkała w sumie niedaleko mnie, bo w Raszynie. Trafi do domku, gdzie juz jest piekny (widzialam, widzialam!) niebieski dozio o imieniu TITO.

Mam fotki z pożegnania. Może wieczorkiem je wstawię! Zobaczycie, jak łobuzica urosła...
Pzdr.

Napewno się dogadają. Dogi to ugodowe psiaki :). A tito jest rasowy ?

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

no to czekam na fotki :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Napisałabys przynajmniej nazwy miast! Ciekawe w której części Austrii byłas?

Oj, widać, Ciebie, widać!
Ale też widać, że - przynajmniej Ty - byłas przygotowana na taką minusową temperaturę, co? Kurteczka, czapeczka, rękawiczki... tutaj żółte... a dalej zupełnie inny strój... nonono... modnisia...
To Ty w jakimś modnym kurorcie byłaś, co?

już, już nie bij!!!! :oops: zimowego szaleństwa szukałam z Ischgl..kurort Austryjacko-Szwajcarski..a te zdjecia z drogi to robione gdzies w okolicy Krems.. albo troche bardziej na zachód wzdłuż Dunaju, i potem z autostrady A1 z tego co pamietam, ale nazw miejscowości nie znam :oops:

Asiaczek napisał(a):

Uczciwie? To ziwerzątka mnie nie bardzo... no, tego... Wolę je oglądać na żywo. Ale jak się nie ma, co się lubi, to...
Tak czy siak, już teraz chyba powinnam zazdrościć Ci tego wyjazdu, co? Góry, słońce, narty (no, nart to Ci nie zazdroszczę!), odpoczynek, radocha...Eh...

a myslałam, ze bedziesz zainteresowana zwierzątkami.. powiem wręcz, że robiłam im zdjecia mysląc o Tobie :evil_lol: :evil_lol:

zaraz poleca next zdjecia

Posted

zmiana osprzętu ;) dwie deski skleiłam i powstała jedna :evil_lol: (akurat sie nieco zakopałam na zdjeciu ;p )

czarna odchłań :shake:

sypie śnieg, świeci słońce..

gdzie kończy się niebo, a zaczyna śnieg?? :roll: nie ma to jak wspaniała widoczność :shake:

ostatnio zjazd w dół znowu na 2 deskach ;p

finito.. teraz musze zaległosci z nowego dworu nadrobićć i potem zajmę sie tymi mirabelkami robaczywkami lub wiśniami

Posted

Agappe, superowe zdjęcia!!! Tyyyyle śniegu!!! Rewelacyjnie miałaś na tych deskach dwóch, a czasami jednej. A w tym Safari-Parku też byłam, tylko, że w lecie (chyba, że w Austrii jest więcej tych parków).
Asiaczek, a gdzie obiecane zdjęcia ostatnich minutek Małej Asiaczkowej w domku? Ale będzie świetny duet - Dog + Basek!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

cavallo napisał(a):
Agappe, superowe zdjęcia!!! Tyyyyle śniegu!!! Rewelacyjnie miałaś na tych deskach dwóch, a czasami jednej. A w tym Safari-Parku też byłam, tylko, że w lecie (chyba, że w Austrii jest więcej tych parków).
Asiaczek, a gdzie obiecane zdjęcia ostatnich minutek Małej Asiaczkowej w domku? Ale będzie świetny duet - Dog + Basek!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

ciesze się, że zdjęcia się podobają :)) nie mam pojecia ile w Austrii jest takich parków ten był miedzy miejscowościami Valzur i Mathon na południowym zachodze Austrii..

Posted

Hanacek - jakie ładne jajeczka!!! Dzięki!

Jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim tym, którzy złożyli życzenia w tej Galerii. :loveu: :loveu:

Kochani, niestety, przeliczyłam moje siły i fotki będą dopiero dzisiaj wieczorkiem. Teraz jestem w pracy, po pracy - spacerki i.... dopiero potem rozpusta w postaci DGM...:lol:
Pzdr.

Posted

oj oj...dziewczyny ja widze ,że się umawiacie jak się ubierzecie na wrzesień a ja nic na ten temat nie wiem..oj nieładnie :mad:
hym...to czerwone czy białe? marynarki czy bluzki?:cool3:

wesołych świąt :)

Posted

Matinka napisał(a):
Doberek
To poczekamy na fotki, (byle nie za długo!)

No, niestety, dopiero dzisiaj będą...

moon_light napisał(a):
Napewno się dogadają. Dogi to ugodowe psiaki :). A tito jest rasowy ?

Wiem, że ma tatuaż, a więc jest rasowy. Ale ma chyba jakieś problemy z jajeczkami...

Daisunia napisał(a):
no to czekam na fotki :lol:

Jeszcze chwila....

Magda_Miki napisał(a):
Asiu to super!!
Ja również czekam na fotki z pożegnania i mam nadzieję, że będą też fotki z nowego domku:loveu:

Magduś, z nowego domku, to może za jakieś 2 tygodnie; tak się wstępnie umówiłam...

Agappe napisał(a):

a myslałam, ze bedziesz zainteresowana zwierzątkami.. powiem wręcz, że robiłam im zdjecia mysląc o Tobie :evil_lol: :evil_lol:

Ale ze mie maupa; nie doceniłam Twojego poświęcenia... jak mi przykro... naprawdę!
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']zmiana osprzętu ;) dwie deski skleiłam i powstała jedna :evil_lol: (akurat sie nieco zakopałam na zdjeciu ;p )

gdzie kończy się niebo, a zaczyna śnieg?? :roll: nie ma to jak wspaniała widoczność :shake:

finito.. teraz musze zaległosci z nowego dworu nadrobićć i potem zajmę sie tymi mirabelkami robaczywkami lub wiśniami
zdjęcia na pewno nie oddadzą uroków zimowych, ale naprawdę zazdroszczę Ci tego wyjazdu...
Co prawda na nartach nigdy nie jeździłam, ale za to jakie widoki! Dla nich warto jechać nawet do Austrii, prawda?
Pzdr.

Posted

[quote name='cavallo']
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Fotki będą za chwilę...

[quote name='limoncia']
Dzię-ku-je-my! I wzajemnie!

[quote name='bonita']Witaj Asiaczku :)
Wesołych Świąt :)
Dzię-ku-je-my! Też ze wzajemnością!

[quote name='fidekangela']oj oj...dziewczyny ja widze ,że się umawiacie jak się ubierzecie na wrzesień a ja nic na ten temat nie wiem..oj nieładnie :mad:
hym...to czerwone czy białe? marynarki czy bluzki?:cool3:

wesołych świąt :)
Witaj, wreszcie wpadłaś i do nas, choć na chwilkę, co? (na chwilkę wpadła i juz rozrabia i pokrzykuje, ooo, ta dzisiejsza młodzież!).

Ja myślę, że trzeba się porządnie zastanowić nad tymi czerwonymi bluzeczkami, sweterkami, marynarkami. Mnie w zasadzie jest obojętne, co to będzie, KOLOR ważny. I tak nie dobierzemy takih samych bluzeczek,prawda? A, no i może do tego czarne spodnie? Przypominam, że to będzie połowa września...

[quote name='butterfly15']Asiaczek jedziesz może na wystawe do Łodzi w maju ? :D POzdrawiam i jeszcze raz życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :D
Tak, będę na tej wystawie w sobotę (V gr.). I wzajemnie, Pogodnych, Smacznych Świąt!
Pzdr.