Agappe Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Cd. fotek KEY TO LOVE A. I tym superanckim zdjęciem kończymy sesję KEY TO LOVE A. Będą inne fotki, KEY w towarzystwie Wujków... Za chwilę. Pzdr. haha wspaniałe zdjecieeee :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cavallo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Agappe, to jest mirabelka, ale w tej chwili kwitnie bardzo podobnie śliwa-tarnina! Te dwa różne drzewka można później łatwo po owocach. W parkach miejskich więcej jest tarniny, nie wiadomo więc co Ty masz na swoich zdjęciach...:shake: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Agappe Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 zaległosci nadrobiłam i musze OGDOMNIR POGARULOWAĆ za wyniki z Nowego Dworu Agabaskowi, Asiaczkowi i Agasi!!!! :)) i za przekroczenie 500stron i 5000postów w tym tremacie!!!!!!!!!!! :)) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: a pierwsze zdj z Austrii na 90% wieczorkiem Quote
tusia. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Asiaczek napisał(a): Dzięki odośikowi byłam w Galerii Dorothy i postaram się troche Jej pomóc. Fajnie, widzę że się przydał :p Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ewelina - jakie piękne zyczenia! Dziękujemy! (my takich nie potrafimy...:oops:). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Z Boshą i ludzką pomocą - pewnie tak...:cool3: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Quote
Daisunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Asiu ! jako ze tez nie umiem takich laurek robic to zloze ci zyczenia płynace prosto z serducha : Wszystkiego najlepszego duzo zdrowia i szcześcia w ten radosny czas i mokrego smingusa dyngusa :eviltong: :evil_lol: :lol: :loveu: Pozdr. Eliza Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 daisunia - pięknie dziękuję! Ja jeszcze ie wymyśliłam treści życzeń, tak więc ...Pogodnych, Smacznych Świąt Wielkanocnych! [SIZE=3](ale emotikonki umiem wstawiać!:lol:). Pzdr. Quote
Daisunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Asiaczek']daisunia - pięknie dziękuję! Ja jeszcze ie wymyśliłam treści życzeń, tak więc ...Pogodnych, Smacznych Świąt Wielkanocnych! [SIZE=3](ale emotikonki umiem wstawiać!:lol:). Pzdr. :loveu: dziekuje :) whazirka wygłaskaj odemnie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 a ja zapraszam jeszcze do nas na reszte fotek ktorych napewno nie widzialas;) Quote
Nugatowa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :loveu: Czesc ASiu :multi: :multi: Nadrobiłam wszystko !! Gratulacje za wyniki w NDM i dla Agasi za piękne wyniki i za Whaziego za przepiękna współpracę !!! Zdjecia dzieciaczków prześliczne! I bardzo miło znów Was widzieć :multi: Quote
agabass Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ale fotosków nawstawiałaś chłopaków super dogów dzięki buziaki Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Nugatowa napisał(a)::loveu: Czesc ASiu :multi: :multi: Nadrobiłam wszystko !! Gratulacje za wyniki w NDM i dla Agasi za piękne wyniki i za Whaziego za przepiękna współpracę !!! Zdjecia dzieciaczków prześliczne! I bardzo miło znów Was widzieć :multi: Witaj, witaj! Ja też się cieszę, że wróciłaś i to w jakim dobrym humorze! Część fotek już widziałam i będę systematycznie sprawdzałą, co wstawiasz... agabass napisał(a):ale fotosków nawstawiałaś chłopaków super dogów dzięki buziaki Sama wiesz, że to jeszcze nie koniec fotek z Twojej płyty... Matinka napisał(a):Skorzystałam z rady i wstawiłam zdj :D:-) Juz zaglądam! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 bGirl, Agasia - piękne podziękowania za życzenia! A dla WAs - emotikonki: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Elitesse - całuski, uściski i życzonka Smacznych, Pogodnych Świąt! pzdr. Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego. całej Asiaczkowej gromadce życzą Ola i psiaki ze schroniska. ;) Quote
Agappe Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jakos tak sie swiatecznie zrobiło.. ciekawe dlaczego ;) równiez chciałybyśmy ŻYCZYC WESOŁYCH SWIAT, smacznego dyngusa i mokrego jajka!!! :) a tak poza tym zaczynam ze zdjeciami z Austrii.. najpierw troche z drogi.. (wszystkie zdjecia robione z samochodu, wiec czasami odbija sie cos w szybie ;p) Quote
Recommended Posts