Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 OK. Najpierw trochę dorosłych basków (dzięki uprzejmości Agabass): Gom + Dab Gomcio Dab Spoiewierany Dablik:razz: Cdn. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 MIODZIO!!! Ale czy ten biedny Dablik przeżył tą poniewierkę?:crazyeye: To dzisiejszy spacerek? Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Nie, nie, nie! Spacerek był ok. 25 marca br. Z tego wynika, że Dablika trzeba sponiewierać i wtedy chłopaczyna cudownie się pokazuje na wystawie... (Agabass mnie zabije!). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 I teraz jeden z maluszków - KEY TO LOVE Asiaczek. Juz w nowym domku (fotki też dzięki Agabass): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No nie, on jest UROCZY!!!! A jakie imię ma śliczne, prawdziwie oddaje jego urok. A Dablik, no proszę wyzbierał się chłopak i później pokazał z najlepszej strony! Dzielny, Kochany Basek!:loveu: Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 hehe ale wzrok niewiniatka :evil_lol: :evil_lol: niee ja wcale nic nie bede gryzl :eviltong: a tu trening do roli batmana :lol: Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Asiaczku czy tak jest faktycznie czy to tylko moje zludzenie ze tricolory sa mocniej zburowane niz rudaski ?? wydaje mi sie ze maja mocniejsze szyje i glowy :roll: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 cavallo napisał(a):No nie, on jest UROCZY!!!! A jakie imię ma śliczne, prawdziwie oddaje jego urok. A Dablik, no proszę wyzbierał się chłopak i później pokazał z najlepszej strony! Dzielny, Kochany Basek!:loveu: KEY po domowemu nazywa się Maio od Manfred... Tyz piknie! Elitesse napisał(a): a tu trening do roli batmana :lol: Hahaha, rzeczywiście! Super skojarzenie! Elitesse napisał(a):Asiaczku czy tak jest faktycznie czy to tylko moje zludzenie ze tricolory sa mocniej zburowane niz rudaski ?? wydaje mi sie ze maja mocniejsze szyje i glowy :roll: Nie, wg mie to zależy od rodziców... Wahzirek ma mocną szyję (zobacz jego fotki choćby z NDM), Felka z kolei jest delikatnej budowy. A synkowie mnie też wydają się mocno zbudowani; może też i dziadkowie dali tu "coś" swojego? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Cd. fotek KEY TO LOVE A. I tym superanckim zdjęciem kończymy sesję KEY TO LOVE A. Będą inne fotki, KEY w towarzystwie Wujków... Za chwilę. Pzdr. Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ten BAsek, to prawdziwy PRZYTULASEK! Słodziak z niego! Asiaczek, możesz być dumna!:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 A wiesz, że jestem dumna z tych maluszków?:lol::loveu: Pzdr. Quote
sylrwia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Takim zdjęciem psujesz moja wizje basków. :angryy: To pewnie przypadkowa osoba a nie panibaska [quote name='Asiaczek'] A jednak on ma swojego pana:multi: [quote name='Asiaczek'] Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Haha. Na I fotce jest rzeczywiście Panibaska, a na tym drugi - TZ Agabass'ka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Wiecie co? Nie chcecie podziwiać basków, to ubieram się i idę po zakupy! I nie wiem, czy dam się przebłagać... Howgh! Pzdr. Quote
Agasia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ajjj kocham male baskowe trikolorki!! :loveu::loveu: Ale domagam sie sesji mojego Kentarka!! A co! :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jakie sliczne Key jest przepiekny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
cavallo Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Asiaczek wracaj już!!! BASKI są cudne, chyba wiesz o tym, że ja je pokochałam!!!:loveu: No śliczne, urocze, rewelacyjne, wspaniałe!!!!:grins::kiss_2: Czy to wystarczy, aby Cię przebłagać???? Domagam się BASKÓW! :helo: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Agasia napisał(a):Ajjj kocham male baskowe trikolorki!! :loveu::loveu: Ale domagam sie sesji mojego Kentarka!! A co! :diabloti: Mam fotki Kenia vel Kentaro. Może jutro je wstawie może dzisiaj, zobazymy. Matinka napisał(a):Baski są super! Dzięki odośikowi byłam w Galerii Dorothy i postaram się troche Jej pomóc. cavallo napisał(a):Asiaczek wracaj już!!! BASKI są cudne, chyba wiesz o tym, że ja je pokochałam!!!:loveu: No śliczne, urocze, rewelacyjne, wspaniałe!!!!:grins::kiss_2: Czy to wystarczy, aby Cię przebłagać???? Domagam się BASKÓW! :helo: Pozdrawiam, Agata&Alpa Będą, będą... może dzisiaj, może jutro... Pzdr. Quote
Agappe Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 zaczynam powoli obrabianie zdjęc.. i zaczełam od Austrii, wiec możesz sie Asiu dzis spodziewać, ze Cie zasypie zdjeciami ;p cieszysz się? ;> chociaz moze najpierw nadrobiłabym zaległości dotyczoce czytania tematów :roll: :roll: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Agappe - kiedy będzie Ci wygodniej; dzisiaj, jutro.... Narobiłaś mi apetytu tą Austrią, ale mogę jeszcze poczekać ten 1 (!) dzień... U Nugatowej z kolei podziwiałam kawałeczek Alzacji.:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Aby trochę ostudzić gorące głowy (a może szumiące...?), wklejam kilka fotek uspokajających... Wszystkie fotki to Mirabelka-Robaczywka rosnąca przed moim balkonem. A teraz zobaczcie, co na tej Mirabelce się znajduje... Niestety, w ciągu dnia nie mam jak podpatrzeć, czy tam coś się kluje czy nic... Może w czasie Świąt coś się da zaobserwować. Pzdr. Asiaaaa własnie juz pytałam chyba z 10 znajomych co to za drzewko.. mój TZ wiedział, ale nie znał nazwy po polsku.. no i w koncu tajemnica sie wyjaśniła.. zdjecia tych drzewek tez mam.. niektóre na prawde przepiekne, no ale najpierw austrai zeby było chronologicznie lece doczytywac dalej temat ;p Quote
Recommended Posts