Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie, nie! Spacerek był ok. 25 marca br. Z tego wynika, że Dablika trzeba sponiewierać i wtedy chłopaczyna cudownie się pokazuje na wystawie... (Agabass mnie zabije!).
Pzdr.

Posted

No nie, on jest UROCZY!!!! A jakie imię ma śliczne, prawdziwie oddaje jego urok.
A Dablik, no proszę wyzbierał się chłopak i później pokazał z najlepszej strony! Dzielny, Kochany Basek!:loveu:

Posted

cavallo napisał(a):
No nie, on jest UROCZY!!!! A jakie imię ma śliczne, prawdziwie oddaje jego urok.
A Dablik, no proszę wyzbierał się chłopak i później pokazał z najlepszej strony! Dzielny, Kochany Basek!:loveu:

KEY po domowemu nazywa się Maio od Manfred... Tyz piknie!

Elitesse napisał(a):

a tu trening do roli batmana :lol:

Hahaha, rzeczywiście! Super skojarzenie!

Elitesse napisał(a):
Asiaczku czy tak jest faktycznie czy to tylko moje zludzenie ze tricolory sa mocniej zburowane niz rudaski ??
wydaje mi sie ze maja mocniejsze szyje i glowy :roll:

Nie, wg mie to zależy od rodziców... Wahzirek ma mocną szyję (zobacz jego fotki choćby z NDM), Felka z kolei jest delikatnej budowy.
A synkowie mnie też wydają się mocno zbudowani; może też i dziadkowie dali tu "coś" swojego?
Pzdr.

Posted

Takim zdjęciem psujesz moja wizje basków. :angryy: To pewnie przypadkowa osoba a nie panibaska
[quote name='Asiaczek']

A jednak on ma swojego pana:multi:
[quote name='Asiaczek']

Posted

Asiaczek wracaj już!!! BASKI są cudne, chyba wiesz o tym, że ja je pokochałam!!!:loveu: No śliczne, urocze, rewelacyjne, wspaniałe!!!!:grins::kiss_2:
Czy to wystarczy, aby Cię przebłagać???? Domagam się BASKÓW!
:helo:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Agasia napisał(a):
Ajjj kocham male baskowe trikolorki!! :loveu::loveu:

Ale domagam sie sesji mojego Kentarka!! A co! :diabloti:

Mam fotki Kenia vel Kentaro. Może jutro je wstawie może dzisiaj, zobazymy.

Matinka napisał(a):
Baski są super!

Dzięki odośikowi byłam w Galerii Dorothy i postaram się troche Jej pomóc.

cavallo napisał(a):
Asiaczek wracaj już!!! BASKI są cudne, chyba wiesz o tym, że ja je pokochałam!!!:loveu: No śliczne, urocze, rewelacyjne, wspaniałe!!!!:grins::kiss_2:
Czy to wystarczy, aby Cię przebłagać???? Domagam się BASKÓW!
:helo:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Będą, będą... może dzisiaj, może jutro...
Pzdr.

Posted

zaczynam powoli obrabianie zdjęc.. i zaczełam od Austrii, wiec możesz sie Asiu dzis spodziewać, ze Cie zasypie zdjeciami ;p cieszysz się? ;>

chociaz moze najpierw nadrobiłabym zaległości dotyczoce czytania tematów :roll: :roll:

Posted

Agappe - kiedy będzie Ci wygodniej; dzisiaj, jutro.... Narobiłaś mi apetytu tą Austrią, ale mogę jeszcze poczekać ten 1 (!) dzień...
U Nugatowej z kolei podziwiałam kawałeczek Alzacji.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aby trochę ostudzić gorące głowy (a może szumiące...?), wklejam kilka fotek uspokajających...

Wszystkie fotki to Mirabelka-Robaczywka rosnąca przed moim balkonem.
A teraz zobaczcie, co na tej Mirabelce się znajduje...

Niestety, w ciągu dnia nie mam jak podpatrzeć, czy tam coś się kluje czy nic... Może w czasie Świąt coś się da zaobserwować.
Pzdr.
Asiaaaa własnie juz pytałam chyba z 10 znajomych co to za drzewko.. mój TZ wiedział, ale nie znał nazwy po polsku.. no i w koncu tajemnica sie wyjaśniła.. zdjecia tych drzewek tez mam.. niektóre na prawde przepiekne, no ale najpierw austrai zeby było chronologicznie

lece doczytywac dalej temat ;p