Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']

Ja tu własnie myślałam sobie " Jak nie wygrasz to na kolacje zjemy potrawkę chińską :diabloti:

Znowu piękne tyły...nawet dwa!:evil_lol:

jeszcze raz dzięki za pomoć Asiaczku :loveu:
Aga, my pleasure!
BTW - ja Ci dam "tyły"...

[quote name='ewelinabuck']normalnie Ty i p.Supronowicz mnie powalilyscie 2 w czerwonych kubraczkach znaczy sie ty w bluzce:multi: :multi: :multi: :multi: ladys red gora:evil_lol:
Zaryzykowałam i się opłaciło... hahaha.
A tak szczerze, to pomysł zaprezentowania Dablika przeze mnie wynikł na jakąś godzinke przed sędziowaiem...

[quote name='Samturia']Asiaczku kochany... chyba widzialam na jakims blogu Twojego psa... tylko ze kurcze nie zapisalam adresu... juz pedze poszukać!
Poszukaj, Koffana, poszukaj. Jestem b.ciekawa, gdzie to było...

[quote name='Elitesse']ale asiaczku obiecaj ze to bylo ostatni raz :diabloti:
No, nie wiem, nie wiem....
My tu się z Agasią namawiamy, aby na klubówce Asiaczki wystąpiły w "czerwonych kubraczkach" (obojęte, co by to miało znaczyć; chodzi o kolor!).

[quote name='ewelinabuck']no co ty dalej ma sie tak ubierac ...wygra telewizor w przyszlym roku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Doooobra, niech będzie telewizor...Do tego kosz wędlinek i... robimy imprezkę telewizyjną!:lol::lol::lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='ewelinabuck']dla Asiaczkowej:eviltong:

Wszystkie dzieci juz zasnely W kolorowych snu poduszkach A Ty, czemu jeszcze nie spisz?Prosze, kladz juz sie do lozka.:eviltong:

dobranoc:evil_lol:
Ajajaj, doceniam poezję! Ale jeszcze nie mogę, bo:
- psiaki czekają na wieczorny spacerek,
- zdjęcia czekają na wstawieie na DGM i na www.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Elitesse i Matagi - dla Was dosmażę trochę karkówki na grillu i coś tam jeszcze słodkiego. No i piwko dla Matagi.

Pzdr.[/quot

Asiaczku!!!!:loveu: Piffko niam niam!!!!:lol: A karkóweczka.....paluszki lizać!!!:cool2: :drink1: :knajpa: :eating: :beerchug: :sabber: :popcorn:
Gratuluję PIĘĆSETKI!!!!!:laola:
Nadrobiłam baskowe zaległości,teryz jestem na bieżąco!!!!:loveu: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czemu tak późno, co? Myślałam, że znowu będę musiała stac przy grillu i smażyć...Ale cieszę się, że wpadłaś!
Pzdr.

Późno,bo musiałam nadrobić zaległości,ale na deser pożarłam sushi!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Szkoda, że imprezka tak późno się rozkręciła...
Nic to. Myslę, że jeszcze będzie okazja do świętowania...
Kaca nie ma, a więc Miłego Dnia!:lol:
Pzdr.

jaka imprezka??? z okazji 500?
Ja tam swiętowac mogę ale bez napojów wysoko procentowcych :D nie pijam :D

też życzę miłego dnia...

Posted

Aby trochę ostudzić gorące głowy (a może szumiące...?), wklejam kilka fotek uspokajających...

Wszystkie fotki to Mirabelka-Robaczywka rosnąca przed moim balkonem.
A teraz zobaczcie, co na tej Mirabelce się znajduje...

Niestety, w ciągu dnia nie mam jak podpatrzeć, czy tam coś się kluje czy nic... Może w czasie Świąt coś się da zaobserwować.
Pzdr.

Posted

[quote name='Czoko']A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona zwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam.
Ewuiu, sorki. Gdzieś mi umknął Twój post.
Co do imio Zwycięzców:
- DOUBLE VINNY Dream of Afrika - Dablik. Ale ten psiak ma całą gamę imion, różnych, w zależności od okazji...:lol:
- Abotere's WAHZIRI - Wazi, Wazirek...; tego Pana znasz bardzo dobrze, bo to tatuś miotu na lit. "K".
Pzdr.

Posted

Mirabelka-robaczywka śliczna. Ciekawe co się tam wykluje? Jak już będzie się ruszało to proszę Asiaczku, zdaj foto-relację.
Miłego dnia!!! Ślicznie dzisiaj, tylko troszkę chłodnawo. Zmarzłam nieco na psiowym spacerku.;)
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Relacja będzie. Postaram się w czasie Świąt ustalić, czy tam wogóle "coś' jest.

A ja po wczorajszym dniu byłam przewidująca i cieplej się ubrałam na poranne spacerki. I słusznie!
Pzdr.

Posted

ale śliczne foteczki... a te coasteczka to myślałam na początkuiu, ze to marchewki:oops: ale wyglądają apetycznie... jeszcze dzis nic nie jadłam więc wszamałabym sobie takie...

Posted

cavallo napisał(a):
No to Ty jesteś przewidująca, a ja byłam spiesząca się (do pracy rzecz jasna). Tak, czy inaczej MIŁEGO DNIA! :dog: :kociak:

Miłego, miłego...
A ja mam dzisiaj i jutro wolne!

Cerber napisał(a):
ale śliczne foteczki... a te coasteczka to myślałam na początkuiu, ze to marchewki:oops: ale wyglądają apetycznie... jeszcze dzis nic nie jadłam więc wszamałabym sobie takie...

Ja też jeszcze ic nie jadłam, a zaraz musze wychodzić pozałatwiać sprawy na mieście...

Cerber napisał(a):
ups. to są psie ciasteczka, ale gapa:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

NIE, NIE, NIE!!! To są ludzkie ciasteczka, które też są ulubioymi ciasteczkami moich basków. Spokojnie możesz się częstować!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'].

A ja po wczorajszym dniu byłam przewidująca i cieplej się ubrałam na poranne spacerki. I słusznie!
Pzdr.

ja na wczorajszy wieczorny musialam wygrzebac rekawiczki , ale rano juz bylo w miare przyjemnie - a juz napewno lepiej niz wczoraj

Posted

Ja już po pracy i po spacerku. Asiaczek, a może jakieś zdjęcia ukochanych Basków? A czy jeszcze został Ci jeden Basek-Bobasek? Jeżeli tak, to ślicznie proszę o świeżutką foteczkę. :modla::modla::modla:
Pozdrawiam, Agata&Alpa