ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no co ty dalej ma sie tak ubierac ...wygra telewizor w przyszlym roku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dla Asiaczkowej:eviltong: Wszystkie dzieci juz zasnely W kolorowych snu poduszkach A Ty, czemu jeszcze nie spisz?Prosze, kladz juz sie do lozka.:eviltong: dobranoc:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='agabass'] Ja tu własnie myślałam sobie " Jak nie wygrasz to na kolacje zjemy potrawkę chińską :diabloti: Znowu piękne tyły...nawet dwa!:evil_lol: jeszcze raz dzięki za pomoć Asiaczku :loveu: Aga, my pleasure! BTW - ja Ci dam "tyły"... [quote name='ewelinabuck']normalnie Ty i p.Supronowicz mnie powalilyscie 2 w czerwonych kubraczkach znaczy sie ty w bluzce:multi: :multi: :multi: :multi: ladys red gora:evil_lol: Zaryzykowałam i się opłaciło... hahaha. A tak szczerze, to pomysł zaprezentowania Dablika przeze mnie wynikł na jakąś godzinke przed sędziowaiem... [quote name='Samturia']Asiaczku kochany... chyba widzialam na jakims blogu Twojego psa... tylko ze kurcze nie zapisalam adresu... juz pedze poszukać! Poszukaj, Koffana, poszukaj. Jestem b.ciekawa, gdzie to było... [quote name='Elitesse']ale asiaczku obiecaj ze to bylo ostatni raz :diabloti: No, nie wiem, nie wiem.... My tu się z Agasią namawiamy, aby na klubówce Asiaczki wystąpiły w "czerwonych kubraczkach" (obojęte, co by to miało znaczyć; chodzi o kolor!). [quote name='ewelinabuck']no co ty dalej ma sie tak ubierac ...wygra telewizor w przyszlym roku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doooobra, niech będzie telewizor...Do tego kosz wędlinek i... robimy imprezkę telewizyjną!:lol::lol::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']dla Asiaczkowej:eviltong: Wszystkie dzieci juz zasnely W kolorowych snu poduszkach A Ty, czemu jeszcze nie spisz?Prosze, kladz juz sie do lozka.:eviltong: dobranoc:evil_lol: Ajajaj, doceniam poezję! Ale jeszcze nie mogę, bo: - psiaki czekają na wieczorny spacerek, - zdjęcia czekają na wstawieie na DGM i na www. Pzdr. Quote
Matagi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Elitesse i Matagi - dla Was dosmażę trochę karkówki na grillu i coś tam jeszcze słodkiego. No i piwko dla Matagi. Pzdr.[/quot Asiaczku!!!!:loveu: Piffko niam niam!!!!:lol: A karkóweczka.....paluszki lizać!!!:cool2: :drink1: :knajpa: :eating: :beerchug: :sabber: :popcorn: Gratuluję PIĘĆSETKI!!!!!:laola: Nadrobiłam baskowe zaległości,teryz jestem na bieżąco!!!!:loveu: :lol: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Czemu tak późno, co? Myślałam, że znowu będę musiała stac przy grillu i smażyć...Ale cieszę się, że wpadłaś! Pzdr. Quote
Matagi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Czemu tak późno, co? Myślałam, że znowu będę musiała stac przy grillu i smażyć...Ale cieszę się, że wpadłaś! Pzdr. Późno,bo musiałam nadrobić zaległości,ale na deser pożarłam sushi!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A wiesz, że ja "tego" jeszcze nigdy w ustach nie miałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Szkoda, że imprezka tak późno się rozkręciła... Nic to. Myslę, że jeszcze będzie okazja do świętowania... Kaca nie ma, a więc Miłego Dnia!:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witam :) oooo 500 Ci styknęła :):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: zaraz mnie przegonisz:cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że imprezka tak późno się rozkręciła... Nic to. Myslę, że jeszcze będzie okazja do świętowania... Kaca nie ma, a więc Miłego Dnia!:lol: Pzdr. jaka imprezka??? z okazji 500? Ja tam swiętowac mogę ale bez napojów wysoko procentowcych :D nie pijam :D też życzę miłego dnia... Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Aby trochę ostudzić gorące głowy (a może szumiące...?), wklejam kilka fotek uspokajających... Wszystkie fotki to Mirabelka-Robaczywka rosnąca przed moim balkonem. A teraz zobaczcie, co na tej Mirabelce się znajduje... Niestety, w ciągu dnia nie mam jak podpatrzeć, czy tam coś się kluje czy nic... Może w czasie Świąt coś się da zaobserwować. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Anecioreczek']a co To za psiowo-ludzkie ciasteczko?:P Jakie to to?:PAneciorezek - już wstawiam fotkę ciasteczek. Esp. for you! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Czoko']A ja też natychmiast gratulowałam sukcesów - ale widzę ze DOGO mnie nie lubi - nie ma śladu że się odezwałam. Pytałam też o domowe imiona zwycięzców. W Subskrypcji też nic nie mam. Ewuiu, sorki. Gdzieś mi umknął Twój post. Co do imio Zwycięzców: - DOUBLE VINNY Dream of Afrika - Dablik. Ale ten psiak ma całą gamę imion, różnych, w zależności od okazji...:lol: - Abotere's WAHZIRI - Wazi, Wazirek...; tego Pana znasz bardzo dobrze, bo to tatuś miotu na lit. "K". Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 GOOD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mirabelka-robaczywka śliczna. Ciekawe co się tam wykluje? Jak już będzie się ruszało to proszę Asiaczku, zdaj foto-relację. Miłego dnia!!! Ślicznie dzisiaj, tylko troszkę chłodnawo. Zmarzłam nieco na psiowym spacerku.;) Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Relacja będzie. Postaram się w czasie Świąt ustalić, czy tam wogóle "coś' jest. A ja po wczorajszym dniu byłam przewidująca i cieplej się ubrałam na poranne spacerki. I słusznie! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to Ty jesteś przewidująca, a ja byłam spiesząca się (do pracy rzecz jasna). Tak, czy inaczej MIŁEGO DNIA! :dog: :kociak: Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale śliczne foteczki... a te coasteczka to myślałam na początkuiu, ze to marchewki:oops: ale wyglądają apetycznie... jeszcze dzis nic nie jadłam więc wszamałabym sobie takie... Quote
Cerber Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ups. to są psie ciasteczka, ale gapa:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 cavallo napisał(a):No to Ty jesteś przewidująca, a ja byłam spiesząca się (do pracy rzecz jasna). Tak, czy inaczej MIŁEGO DNIA! :dog: :kociak: Miłego, miłego... A ja mam dzisiaj i jutro wolne! Cerber napisał(a):ale śliczne foteczki... a te coasteczka to myślałam na początkuiu, ze to marchewki:oops: ale wyglądają apetycznie... jeszcze dzis nic nie jadłam więc wszamałabym sobie takie... Ja też jeszcze ic nie jadłam, a zaraz musze wychodzić pozałatwiać sprawy na mieście... Cerber napisał(a):ups. to są psie ciasteczka, ale gapa:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: NIE, NIE, NIE!!! To są ludzkie ciasteczka, które też są ulubioymi ciasteczkami moich basków. Spokojnie możesz się częstować!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Asiaczek']. A ja po wczorajszym dniu byłam przewidująca i cieplej się ubrałam na poranne spacerki. I słusznie! Pzdr. ja na wczorajszy wieczorny musialam wygrzebac rekawiczki , ale rano juz bylo w miare przyjemnie - a juz napewno lepiej niz wczoraj Quote
cavallo Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja już po pracy i po spacerku. Asiaczek, a może jakieś zdjęcia ukochanych Basków? A czy jeszcze został Ci jeden Basek-Bobasek? Jeżeli tak, to ślicznie proszę o świeżutką foteczkę. :modla::modla::modla: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Recommended Posts