cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek, imprezka extra, nawet grilla przygowtowałaś! :eviltong: BOMBA! Quote
WinterGirl Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 biało- czarni już zajmują najlepsze miejsca pod stołem.. i włączają błagające oczy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Miga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A się poczęstuję. Na grilla wpadnę :D nie bój się nie objem Was ;) Quote
Bonsai Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mmm, pyszny grill, mogę poprosić o dokładkę? :) Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/l11.jpg haahahahahahhahahahha Asiaczkowa ja ciebie chce w Opolu zobaczyc w takim kubraczku:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i pamietaj do leszna masz sie ubrac w czerwony bo inaczej stracisz mozliwosc wygrania telewizora:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='cavallo']Asiaczek, imprezka extra, nawet grilla przygowtowałaś! :eviltong: BOMBA! Uwielbiam mięsko z grilla... [quote name='bGirl']biało- czarni już zajmują najlepsze miejsca pod stołem.. i włączają błagające oczy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Nie, nie, ie! Psy i dzieci zostawiamy w przedpokoju ... [quote name='ewelinabuck']http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/l11.jpg haahahahahahhahahahha Asiaczkowa ja ciebie chce w Opolu zobaczyc w takim kubraczku:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: i pamietaj do leszna masz sie ubrac w czerwony bo inaczej stracisz mozliwosc wygrania telewizora:evil_lol: Ale w Lesznie-Prestige mie ie będzie... Może w przyszłym roku na Championach... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no to na Championy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Elitesse Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 to za ta 500 strone :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Witaj, Elitesse! Trochę późno wpadasz... Niewiele smakowitości zostało... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Elitesse i Matagi - dla Was dosmażę trochę karkówki na grillu i coś tam jeszcze słodkiego. No i piwko dla Matagi. Pzdr. Quote
Miga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A czemu tylko dla Matagi pifko? Co za dyskryminacja? ;) Quote
Agasia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No to kolejnych 500!!! :knajpa::drink1::drink1: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A bo One tak późno wpadły na imprezkę. A co, Ty też jeszcze głoda jesteś? No to nie ma sprawy. Dosmażę więcje mięska... Szybciutko coś dokupię... upiekę, usmażę... i Was poczęstuję... lubicie sushi? Proszę... Coś jeszcze? Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 :crazyeye:o jaa :D juz 500 stron ?? no ładnie ładnie :D teraz brnij do 1000 :D hehe pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dzięki! Z Waszą pomocą dobijemy i do tysięczej strony! Wierzę w to... Butterfly15 - poczęstuj się wirtualnym jedzonkiem...;) Pzdr. Quote
Miga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja Ci pomogę. Dowiozłam trochę hot-dogów, może ktoś zareflektuje 8) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hahaha! Hot-dogi tez lubię, ale bez kłaczków... Pzdr. Quote
cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale się ta Asiaczkowa Galeria rozszalała, jak tak dalej pójdzie, to jeszcze dzisiaj do tysiączka dobijemy!:kociak::kociak::kociak: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hahaha!!! Tak łatwo to to nie pójdzie... Per aspera ad astra...(przez trudy do gwiazd - starożytni!).:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Elitesse i Matagi - dla Was dosmażę trochę karkówki na grillu i coś tam jeszcze słodkiego. No i piwko dla Matagi. Pzdr. widze ze tu zabawa na calego :bigcool: :BIG: :cunao: :drink1: Quote
agabass Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Mój Gom z pod pachy :evil_lol: istne cudo och jak kocham tego mongoliona słonecznikowego:loveu: a tu ze swoim Panciem kochanym le zainteresowany chyba Marcin go zaraz przydusi:evil_lol: Norka ale lalunia fiu fiu No i Mistrzunio Darek Dariusz Drak Dablionek Dablin Drakullec Lisek słodki cwaniaczyna kochany :evil_lol: Ja tu własnie myślałam sobie " Jak nie wygrasz to na kolacje zjemy potrawkę chińską :diabloti: Ale mięśniak słodki kofany dopiero zobaczyłam co to za niezwykły kolo i jaki przystojny ;) :evil_lol: Zowu piękne tyły...nawet dwa!:evil_lol: jeszcze raz dzięki za pomoć Asiaczku :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 normalnie Ty i p.Supronowicz mnie powalilyscie 2 w czerwonych kubraczkach znaczy sie ty w bluzce:multi: :multi: :multi: :multi: ladys red gora:evil_lol: Quote
Samturia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczku kochany... chyba widzialam na jakims blogu Twojego psa... tylko ze kurcze nie zapisalam adresu... juz pedze poszukać! Quote
Elitesse Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ewelinabuck napisał(a):normalnie Ty i p.Supronowicz mnie powalilyscie 2 w czerwonych kubraczkach znaczy sie ty w bluzce:multi: :multi: :multi: :multi: ladys red gora:evil_lol: ale asiaczku obiecaj ze to bylo ostatni raz :diabloti: Quote
Recommended Posts