cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek, piękne zdjęcia!!! Full profesjonalne wystawianie!!! No Baski w Twych rękach po prostu muszą wygrywać!!!:bigok: To ja zaczynam rozkręcać biznes z wytwarzaniem BASKOWYCH MEDALI.:laugh2_2: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Daisunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hej Asiu ! Gratulacje !!! :multi::multi::multi: Quote
donya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a): Chora jesteś dlatego, że byłaś na grillu zamiast u mnie na słodkim poczęstuku... Howgh! Ale i tak Ci współczuję i trzymam kciuki, abys szybciutko wyzdrowiała. Pzdr. No co ty, grill był 2 tygodnie temu a ja zachorzałam w niedzielę ale na szczęscie już mi lepiej. Okłady z dwóch zakręconych rudzielców (spały ze mną razem czego nigdy nie robią) zrobiły swoje ;) :lol: :lol: :lol: Quote
bonita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 U Was znowu tyle sukcesów :loveu: Serdeczne gratulacje dla wszystkich Asiaczków :) Pozdrowionka Quote
Agasia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Wzięłam wzór z Ciebie!:lol: A mnie też podobają się zdjęcia z podium...A że miałam zerwony kubrazek, to i wynik całkiem dobry, prawda?;) Pzdr. I w kubraczku caly sekret... :diabloti: Dzisiaj widzialam w sklepie piękną czerwoną marynareczkę, ale wahalam sie... ;) Chociaz do czarnych spodni i baska pewnie i pieknie by wygladal! Wesołego Jajeczka!!! Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asia może byś sie nam pochwaliła co To masz za aparatowe cacko,bo zdjęcia robi znakomite:loveu: ale to napewno zasługa również basków:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='ewelinabuck']chyba ja znam pewien czerwony kubraczzek os mi to przypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzeba bylo tak do Leszzna jechac Masz rację! Mądry Polak po szkodzie...:lol: [quote name='Elitesse']a u mnie na ringu zcerwony kubraczek zamienil sie w fioletowy z cekinami :diabloti: ale nie mial tak rozwianego wlosa jak na pudle :evil_lol: Ja tez widziałam ten fioletowy (czy niebieski) z cekinami... A rozwiany włos to wzruszył mnie do łez... [quote name='cavallo']Asiaczek, piękne zdjęcia!!! Full profesjonalne wystawianie!!! No Baski w Twych rękach po prostu muszą wygrywać!!!:bigok: To ja zaczynam rozkręcać biznes z wytwarzaniem BASKOWYCH MEDALI.:laugh2_2: Pozdrawiam, Agata&Alpa Hahaha, przypomę się przed Klubową... [quote name='Daisunia']Hej Asiu ! Gratulacje !!! :multi::multi::multi: Thanx! [quote name='donya']No co ty, grill był 2 tygodnie temu a ja zachorzałam w niedzielę ale na szczęscie już mi lepiej. Okłady z dwóch zakręconych rudzielców (spały ze mną razem czego nigdy nie robią) zrobiły swoje ;) :lol: :lol: :lol: Ale choroba może rozwijać się w organizmie nawet do 2 tygodni!!! I nie przekonałaś mnie... próbuj dalej...:angryy: [quote name='bonita']U Was znowu tyle sukcesów :loveu: Serdeczne gratulacje dla wszystkich Asiaczków :) Pozdrowionka U "Was" też ostatnio się działo... [quote name='Cerber']Dzień dobry kochana Asiaczku Całuski! [quote name='Agasia']I w kubraczku caly sekret... :diabloti: Dzisiaj widzialam w sklepie piękną czerwoną marynareczkę, ale wahalam sie... ;) Chociaz do czarnych spodni i baska pewnie i pieknie by wygladal! Wesołego Jajeczka!!! Ha! Ja tez ostatio wypatrzyłam w sklepie bluzeczkę z długim rękawem (obniżka!) i tak się nad nia zastaawiam... A że ten miesiąc i następny będzie obfitował w wystawy, to waham się co do kupna... A może warto, co?;) [quote name='Anecioreczek']Asia może byś sie nam pochwaliła co To masz za aparatowe cacko,bo zdjęcia robi znakomite:loveu: ale to napewno zasługa również basków:loveu: Jamam CANON EOS 400D + dodatkowy obiektyw SIGMA APO DG MACRO 70-300 mm. Ale widzę, że potrzebny będzie obiektyw szerokokątny (czy jak to się nazywa...). Pzdr. Quote
donya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale choroba może rozwijać się w organizmie nawet do 2 tygodni!!! I nie przekonałaś mnie... próbuj dalej...:angryy: Pzdr. Przesądy. A swoją drogą to do czego mam Cię przekonać :roll: Quote
Agasia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a): Ha! Ja tez ostatio wypatrzyłam w sklepie bluzeczkę z długim rękawem (obniżka!) i tak się nad nia zastaawiam... A że ten miesiąc i następny będzie obfitował w wystawy, to waham się co do kupna... A może warto, co?;) No moze... :) Mi tez szkoda wydawac kase na wystawowe kubraczki, sama wiesz dlaczego, ale kto wie.. czerwonego nie mam jeszcze :cool1: A na wrzesien, na grupe hodowlana bylybysmy jak znalazl... ;) A noz ktos by nas pomylil i postawil gdzies wysoko na lokatach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 donya napisał(a):Przesądy. A swoją drogą to do czego mam Cię przekonać :roll: Żadne takie! Ja usiłuję przekonać Ciebie, że Twoja choroba to wynik grillowania z przyjaciółmi a ie plotkowania ze mą w towarzystwie ciasta... Ty twierdzisz, że to nie ma związku, a ja twierdzę, że ma. I wsio! Agasia napisał(a):No moze... :) Mi tez szkoda wydawac kase na wystawowe kubraczki, sama wiesz dlaczego, ale kto wie.. czerwonego nie mam jeszcze :cool1: A na wrzesien, na grupe hodowlana bylybysmy jak znalazl... ;) A noz ktos by nas pomylil i postawil gdzies wysoko na lokatach :diabloti: To co, kupujemy? Może rzeczywiście zamiast białych bluzek, lepsze będą czerwone...? Pzdr. Quote
Agasia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a): To co, kupujemy? Może rzeczywiście zamiast białych bluzek, lepsze będą czerwone...? Pzdr. Pewno ze lepsze - bo inne ! :) Quote
ewelinabuck Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hejcia zapraszam do galerii;) ;) nie pozalujesz;) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Hahaha, przynajmiej zdjęcia z poprzedniej klubówki będą się różniły, prawda? Pzdr. Quote
donya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Żadne takie! Ja usiłuję przekonać Ciebie, że Twoja choroba to wynik grillowania z przyjaciółmi a ie plotkowania ze mą w towarzystwie ciasta... Ty twierdzisz, że to nie ma związku, a ja twierdzę, że ma. I wsio! Skoro muszę się tłumaczyć to trudno ;) moja choroba to wynik zarażenia się od rodziców, bo to oni zaczeli chorować. A dorobiłam się w niedzielę, kiedy ganiałam wieczorem koty po działce w samej bluzce. No i w nocy już bolało mnie gardło a w poniedziałek wieczorem już nie mogłam ręką nawet ruszyć :shake: Wystarczy :roll: Proszę złozyć życzenia urodzinowe małej Koiśce - w odpowiednim dziale - i nie kazać mi więcej opisywać mojej choroby ;) Quote
cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przed Klubową, mówisz Asiaczku. To się wpakowałam, ale jeżeli później obiecany obiadek (może być tylko 2 daniowy) i ciasto, to załatwione! :multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='donya']Skoro muszę się tłumaczyć to trudno ;) moja choroba to wynik zarażenia się od rodziców, bo to oni zaczeli chorować. A dorobiłam się w niedzielę, kiedy ganiałam wieczorem koty po działce w samej bluzce. No i w nocy już bolało mnie gardło a w poniedziałek wieczorem już nie mogłam ręką nawet ruszyć :shake: Wystarczy :roll: Proszę złozyć życzenia urodzinowe małej Koiśce - w odpowiednim dziale - i nie kazać mi więcej opisywać mojej choroby ;) Ok, ok, ok! Tylko nie bij!!! [quote name='cavallo']Przed Klubową, mówisz Asiaczku. To się wpakowałam, ale jeżeli później obiecany obiadek (może być tylko 2 daniowy) i ciasto, to załatwione! :multi: Pozdrawiam, Agata&Alpa Hihihi, no my tu z Agasią szykujemy na klubową czerwone kubraczki/bluzeczki i inne tego typu odzienie. Może coś z tego będzie...? Co do klubowej, to ja przed tą wystawą wpadnę do mojej fabryczki i coś tam wybiorę jako nagrody/upomiki wystawowe... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 A czy ktoś wogóle zauwazył, że mam właśnie 500 stronę!? ..... Pzdr. Quote
Agasia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale dobranie podobnych strojow w konkurencjach typu gr. hodowlana naprawde sie sprawdza!:) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Zgadza się! Masz całkowitą rację!!! Pzdr. Quote
cavallo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no, no, no, ale tu u Ciebie IMPREZKA ASIACZEK!!!!!:multi::multi::multi: :knajpa::eating::beerchug::sabber: Quote
Miga Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja zauważyłam, że już do 500 strony dobrnęłaś. Przyszłam więc zerknąć, czy jakiejś biby nie ma ;) Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Bo i okazja jest wspaniała!!! Pięćsetna strona na DGM!!! Staram się jak najlepiej uhoorować gości... ..., bo niektórzy stosują terror Ale ja się nie poddaje i tak oto sobie smakujemy Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Miga']Ja zauważyłam, że już do 500 strony dobrnęłaś. Przyszłam więc zerknąć, czy jakiejś biby nie ma ;) Zerkij powyżej i ... się częstuj! Pzdr. Quote
donya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Droga koleżanko u mnie jest dopiero 250 stron :evil_lol: za to postów masz już 5000 :lol: No dobra - a już myślałam, że będę musiała opisywać jak pół dnia spędziłam w przychodni i takie tam... :buzi: Quote
Recommended Posts