Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek, piękne zdjęcia!!! Full profesjonalne wystawianie!!! No Baski w Twych rękach po prostu muszą wygrywać!!!:bigok:
To ja zaczynam rozkręcać biznes z wytwarzaniem BASKOWYCH MEDALI.:laugh2_2:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):

Chora jesteś dlatego, że byłaś na grillu zamiast u mnie na słodkim poczęstuku... Howgh!
Ale i tak Ci współczuję i trzymam kciuki, abys szybciutko wyzdrowiała.
Pzdr.

No co ty, grill był 2 tygodnie temu a ja zachorzałam w niedzielę ale na szczęscie już mi lepiej. Okłady z dwóch zakręconych rudzielców (spały ze mną razem czego nigdy nie robią) zrobiły swoje ;) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wzięłam wzór z Ciebie!:lol:
A mnie też podobają się zdjęcia z podium...A że miałam zerwony kubrazek, to i wynik całkiem dobry, prawda?;)
Pzdr.

I w kubraczku caly sekret... :diabloti: Dzisiaj widzialam w sklepie piękną czerwoną marynareczkę, ale wahalam sie... ;) Chociaz do czarnych spodni i baska pewnie i pieknie by wygladal!

Wesołego Jajeczka!!!

Posted

[quote name='ewelinabuck']chyba ja znam pewien czerwony kubraczzek os mi to przypomina:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzeba bylo tak do Leszzna jechac
Masz rację! Mądry Polak po szkodzie...:lol:

[quote name='Elitesse']a u mnie na ringu zcerwony kubraczek zamienil sie w fioletowy z cekinami :diabloti: ale nie mial tak rozwianego wlosa jak na pudle :evil_lol:
Ja tez widziałam ten fioletowy (czy niebieski) z cekinami... A rozwiany włos to wzruszył mnie do łez...

[quote name='cavallo']Asiaczek, piękne zdjęcia!!! Full profesjonalne wystawianie!!! No Baski w Twych rękach po prostu muszą wygrywać!!!:bigok:
To ja zaczynam rozkręcać biznes z wytwarzaniem BASKOWYCH MEDALI.:laugh2_2:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Hahaha, przypomę się przed Klubową...

[quote name='Daisunia']Hej Asiu !
Gratulacje !!! :multi::multi::multi:
Thanx!

[quote name='donya']No co ty, grill był 2 tygodnie temu a ja zachorzałam w niedzielę ale na szczęscie już mi lepiej. Okłady z dwóch zakręconych rudzielców (spały ze mną razem czego nigdy nie robią) zrobiły swoje ;) :lol: :lol: :lol:
Ale choroba może rozwijać się w organizmie nawet do 2 tygodni!!! I nie przekonałaś mnie... próbuj dalej...:angryy:

[quote name='bonita']U Was znowu tyle sukcesów :loveu:
Serdeczne gratulacje dla wszystkich Asiaczków :)
Pozdrowionka
U "Was" też ostatnio się działo...

[quote name='Cerber']Dzień dobry kochana Asiaczku
Całuski!

[quote name='Agasia']I w kubraczku caly sekret... :diabloti: Dzisiaj widzialam w sklepie piękną czerwoną marynareczkę, ale wahalam sie... ;) Chociaz do czarnych spodni i baska pewnie i pieknie by wygladal!

Wesołego Jajeczka!!!
Ha! Ja tez ostatio wypatrzyłam w sklepie bluzeczkę z długim rękawem (obniżka!) i tak się nad nia zastaawiam... A że ten miesiąc i następny będzie obfitował w wystawy, to waham się co do kupna... A może warto, co?;)

[quote name='Anecioreczek']Asia może byś sie nam pochwaliła co To masz za aparatowe cacko,bo zdjęcia robi znakomite:loveu:
ale to napewno zasługa również basków:loveu:
Jamam CANON EOS 400D + dodatkowy obiektyw SIGMA APO DG MACRO 70-300 mm.
Ale widzę, że potrzebny będzie obiektyw szerokokątny (czy jak to się nazywa...).
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale choroba może rozwijać się w organizmie nawet do 2 tygodni!!! I nie przekonałaś mnie... próbuj dalej...:angryy:
Pzdr.

Przesądy.
A swoją drogą to do czego mam Cię przekonać :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ha! Ja tez ostatio wypatrzyłam w sklepie bluzeczkę z długim rękawem (obniżka!) i tak się nad nia zastaawiam... A że ten miesiąc i następny będzie obfitował w wystawy, to waham się co do kupna... A może warto, co?;)

No moze... :) Mi tez szkoda wydawac kase na wystawowe kubraczki, sama wiesz dlaczego, ale kto wie.. czerwonego nie mam jeszcze :cool1:
A na wrzesien, na grupe hodowlana bylybysmy jak znalazl... ;) A noz ktos by nas pomylil i postawil gdzies wysoko na lokatach :diabloti:

Posted

donya napisał(a):
Przesądy.
A swoją drogą to do czego mam Cię przekonać :roll:

Żadne takie! Ja usiłuję przekonać Ciebie, że Twoja choroba to wynik grillowania z przyjaciółmi a ie plotkowania ze mą w towarzystwie ciasta... Ty twierdzisz, że to nie ma związku, a ja twierdzę, że ma. I wsio!

Agasia napisał(a):
No moze... :) Mi tez szkoda wydawac kase na wystawowe kubraczki, sama wiesz dlaczego, ale kto wie.. czerwonego nie mam jeszcze :cool1:
A na wrzesien, na grupe hodowlana bylybysmy jak znalazl... ;) A noz ktos by nas pomylil i postawil gdzies wysoko na lokatach :diabloti:

To co, kupujemy?
Może rzeczywiście zamiast białych bluzek, lepsze będą czerwone...?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Żadne takie! Ja usiłuję przekonać Ciebie, że Twoja choroba to wynik grillowania z przyjaciółmi a ie plotkowania ze mą w towarzystwie ciasta... Ty twierdzisz, że to nie ma związku, a ja twierdzę, że ma. I wsio!

Skoro muszę się tłumaczyć to trudno ;) moja choroba to wynik zarażenia się od rodziców, bo to oni zaczeli chorować. A dorobiłam się w niedzielę, kiedy ganiałam wieczorem koty po działce w samej bluzce. No i w nocy już bolało mnie gardło a w poniedziałek wieczorem już nie mogłam ręką nawet ruszyć :shake: Wystarczy :roll:
Proszę złozyć życzenia urodzinowe małej Koiśce - w odpowiednim dziale - i nie kazać mi więcej opisywać mojej choroby ;)

Posted

Przed Klubową, mówisz Asiaczku. To się wpakowałam, ale jeżeli później obiecany obiadek (może być tylko 2 daniowy) i ciasto, to załatwione! :multi:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

[quote name='donya']Skoro muszę się tłumaczyć to trudno ;) moja choroba to wynik zarażenia się od rodziców, bo to oni zaczeli chorować. A dorobiłam się w niedzielę, kiedy ganiałam wieczorem koty po działce w samej bluzce. No i w nocy już bolało mnie gardło a w poniedziałek wieczorem już nie mogłam ręką nawet ruszyć :shake: Wystarczy :roll:
Proszę złozyć życzenia urodzinowe małej Koiśce - w odpowiednim dziale - i nie kazać mi więcej opisywać mojej choroby ;)
Ok, ok, ok! Tylko nie bij!!!

[quote name='cavallo']Przed Klubową, mówisz Asiaczku. To się wpakowałam, ale jeżeli później obiecany obiadek (może być tylko 2 daniowy) i ciasto, to załatwione! :multi:
Pozdrawiam, Agata&Alpa
Hihihi, no my tu z Agasią szykujemy na klubową czerwone kubraczki/bluzeczki i inne tego typu odzienie. Może coś z tego będzie...?

Co do klubowej, to ja przed tą wystawą wpadnę do mojej fabryczki i coś tam wybiorę jako nagrody/upomiki wystawowe...
Pzdr.

Posted

Bo i okazja jest wspaniała!!! Pięćsetna strona na DGM!!!

Staram się jak najlepiej uhoorować gości...
..., bo niektórzy stosują terror

Ale ja się nie poddaje i tak oto sobie smakujemy

Pzdr.

Posted

[quote name='Miga']Ja zauważyłam, że już do 500 strony dobrnęłaś. Przyszłam więc zerknąć, czy jakiejś biby nie ma ;)
Zerkij powyżej i ... się częstuj!
Pzdr.

Posted

Droga koleżanko u mnie jest dopiero 250 stron :evil_lol:
za to postów masz już 5000 :lol:

No dobra - a już myślałam, że będę musiała opisywać jak pół dnia spędziłam w przychodni i takie tam...
:buzi: