Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cavallo napisał(a):
Śliczne fotki Asiaczek. Te Maluchy są przeurocze! :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na następne zdjęcia! Oj, to dobrze, że Baski-Bobaski znalazły kochające domki! :bigcool:
To czekam na to spotkanko na wystawie!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Jesteśmy w kontakcie.:lol:

donya napisał(a):
Ta smycz to większa od małolata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co do ciasta to nie mogłam do Cibie wpaść bo załapałam się na grilla u znajomych na działkach. Przepraszam ale co się odwlecze to nie uciecze ;) :lol: :lol: :lol:

No, ja pewnie też wybrałabym grilla niz ciasto...

A co do ciasta - to nigdy nic ie wiadomo...:diabloti:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A jak Wam się podoba ta zgrana brygada? Dla mnie - bomba!

Fotkę zrobiła - Agabass. BRAWO!!!
Pzdr.
Idą gromadką na wycieczkę do lasu:evil_lol:
Cześć Asiaczku :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

A co do ciasta - to nigdy nic ie wiadomo...:diabloti:
Pzdr.

A co postanowiłas zastrajkować :roll: i już nie będzie nigdy ciasta :placz:

Posted

Zdjęcie zgranej brygady jest śliczne! Co za towarzystwo i tak zgodnie, razem na spacerek:loveu::loveu::loveu:
Oj, ja mam nadzieję, że Asiaczek nie będzie strajkował i jeszcze uda nam się skosztować słynne Asiaczkowe Ciasto:eviltong:
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

witam... ale miałam zaległości... ponad 10 sron aż... przeleciałam wszystkie 10 i stwierdzam, ze wszyyyyyyyystkie foteczki sa cuuuuuuuuuuudowne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: szczególnie te ze str. 48,,, którejść gdzie są szczeniaczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: śliczne :)

Posted

Cerber - cieszę się. A w zapasie mam jeszcze świeże fotki KEY TO LOVE A. podczas wizyty u wujków Gomeza i Dablika... Ale to chyba dopiero wieczorkiem wstawię...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kilka zdjęć, dzięki uprzejmości Agabass, Key vel Manio i psia rodzinka...
Tutaj z Gomem:

Po prostu CUDNE!!!:loveu::loveu::loveu:

Key i Dabli

Na razie tyle. Lecę do pracy. Pa, pa!
Pzdr.
ale mam ładnych chłopaków:loveu:

Posted

[quote name='kesslee']Witam moi Kochani!
Nareszcie dogo działa :multi:
Zapraszam do nas
A u nie DGM nie działa tak, jak powino. Mam napis, że prace trwają, ja odpuszczam... Potem resetuję i ... klops.
Teraz dopiero coś mogę napisać. Po całym dniu oczekiwaia... Eh...
Pzdr.

Posted

Witaj kochana, nie wpadłam do Ciebie już wczoraj bo wieczorm to tak skakałam od kompa do pokoju obok... także własciwie nikogo wieczorem nie odwiedziłam... to jak obiecałaś foteczki niunka to dawaj, dawaj czekam:multi: :multi: :multi:

Posted

Wczoraj DGM tak wolno chodziła, że nie zajrzałam do ponad połowy Galerii... A zaraz wychodzę na wystawę w NDM i wrócę pewnie ok. 14-15-tej. Potem spaerki z psiakami, zrzut zdjęć i ... zupełnie nie wiem, które fotki będę wstawiać... No nic. Ważne, że pogoda się klaruje i pewnie będie ładnie, słonecznie, bo musi tak być!
Aha, do NDM jadę towarzysko pokibicowac Agabasskowi. Trzymajcie za Nią i Dablika kciukasy! Mocno!!!

Sylrwia
- Kenio jeszcze jest w domku. Ten jedyny, wymarzony Pan jeszcze się nie odezwał...:evil_lol: Złośnica!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wczoraj DGM tak wolno chodziła, że nie zajrzałam do ponad połowy Galerii... A zaraz wychodzę na wystawę w NDM i wrócę pewnie ok. 14-15-tej. Potem spaerki z psiakami, zrzut zdjęć i ... zupełnie nie wiem, które fotki będę wstawiać... No nic. Ważne, że pogoda się klaruje i pewnie będie ładnie, słonecznie, bo musi tak być!
Aha, do NDM jadę towarzysko pokibicowac Agabasskowi. Trzymajcie za Nią i Dablika kciukasy! Mocno!!!

oooo ta to am dobrze, ja też pochodziłabym sobie na wystawy.... ehhhh musze czekac do wrzesnia....:angryy: :angryy: :angryy:

wpadne wieczorkiem na fotki...

Posted

Cerber napisał(a):
oooo ta to am dobrze, ja też pochodziłabym sobie na wystawy.... ehhhh musze czekac do wrzesnia....:angryy: :angryy: :angryy:

wpadne wieczorkiem na fotki...

do Września Tego roku?
Dostaniesz już Goldenka?:roll:

Witaj Asiaczku!:bigcool:

Posted

Wieści z Legionowa

Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB

Suki
Klasa młodzieży
NORA Ekado - Zw.Mł.

Klasa pośrednia
Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR

GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='donya']Wieści z Legionowa

Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB

Suki
Klasa młodzieży
NORA Ekado - Zw.Mł.

Klasa pośrednia
Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR

GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Ale, ale. To jeszcze nie wszystko!

Tak mi się spodobało prezetowanie Dablika na ringu, że... poszłam za ciosem i Dablik zajął III miejsce na BOG!!! Dostaliśmy piekny puchar + paczkę karmy!
Dziękuję Agabass, że wpadłaś na poysł, abym to ja zaprezentowała Dablika!

W drodze powrotnej Dablik spał na siedząco... Biedulek...

I jeszcze jedna super informacja:
Abotere's WAHZIRI razem z Agasią wygrali [SIZE=5]Grupę Starszą w konkurecji Młody Prezenter a potem... zdobyli ... Zwycięstwo Dnia!!!
Nawet nie wiecie, jak jestem zadowolona z dzisiejszej wystawy!!! Oby wszyscy czuli się tak cudownie, jak ja w tej chwili.
Pzdr.

Posted

O, HURRRRRA!!!! Cieszę się Asiaczku razem z Wami!!! :laola:
Teraz tylko czekam na foteczki-przedstawiające szczęśliwe Baseczki! :loveu:
Jeszcze raz GRATKI! :multi:
Pozdrawiam, Agata&Alpa