PANGEA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Uh... a ja nie mam żadnego na rękę. Zgubiłam ok. 5 lat temu i do tej pory nie zdobyłam sie, aby kupic nastepny. Wychodzę z założenia, że wszędzie w pobliżu mam zegarki: komputer, praca, tramwaj, dom... To po co mi jeszcze jeden na rękę, co? pzdr. OOoooo mam do tego takie samo podejscia:diabloti: Zegarek na rece tylko przeszkadza, zwlaszcza przy psach:eviltong: A o zmianie czasu i tak zapomiec mi sie nie udalo:shake: bylam w drodze z Berlina i strasznie mi doskwieral brak tej godziny:placz: Jeszcze nie odespalam:shake: Asiaczek napisał(a):Dla Kesslee - koty. Koty sliczne ale..................... jakie masz sliczne plytki na scianie:-o Quote
Bonsai Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ale cudowne maluszki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 SuperGosia napisał(a): Po prostu CUDNE :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu, witaj dawo nie widziana Właścicielko ślicznej Galerii... cavallo napisał(a):Oj Asiaczku, ale masz uroczą gromadkę! :loveu: A jak jesteś w kuchni, to niezłą masz asystę! :lol: A kiedy następne ciasto upieczesz? Zrób też koniecznie zdjecie i wstaw specjalnie dla mnie, proszę! :eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Jak upiekę, to na pewno wstawię na DGM. A może spróbujesz je gdzieś na wystawie, co? Na przykład Opole? Reyes napisał(a):"Chłopaki ! Pańcia się kładzie - do abordarzu"... :diabloti: Akurat ta Pancia na zdjeciu to Agabass... Ja jestem i starsza i grubsza i wogóle...:razz: butterfly15 napisał(a)::loveu: :loveu: coz powiedziec :D pięęęknie :D :loveu: :loveu: wiesz co nie chce mi sie przegladac calej galerii :) to ile wogole masz teraz psiakow w domku?? :D Oj, leniuszek... Obecnie mam 9 basków + 2 maluszki (jeszcze)... Anecioreczek napisał(a):a co To za psiowo-ludzkie ciasteczko?:P Jakie to to?:P Zaraz wstawię zdjęcie. ASą to króciutkie paluszki ptysiowe (coś jak groszek ptysiowy), mają baaaardzo mało cukru i są wyśnioną, wymarzoną nagrodą dla basków... PANGEA napisał(a):OOoooo mam do tego takie samo podejscia:diabloti: Zegarek na rece tylko przeszkadza, zwlaszcza przy psach:eviltong: Koty sliczne ale..................... jakie masz sliczne plytki na scianie:-o Podobują się? Nam też!:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiaczek, a teraz ja upiekłam ciasto, ZAPRASZAM!!! Czekoladowow-kokosowe! :eviltong: Te Twoje Maluszki są takie cudne, że chyba serce Ci się kraje jak odchodzą z domku....:placz: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Bonsai napisał(a): Ale cudowne maluszki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Mnie też to zdjęcie się podoba.:loveu: Niedługo to będzie "historyczne" zdjęcie, bo.... Kalimerka prawdopodobnie jutro pójdzie do nowego domku. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 cavallo napisał(a):Asiaczek, a teraz ja upiekłam ciasto, ZAPRASZAM!!! Czekoladowow-kokosowe! :eviltong: Te Twoje Maluszki są takie cudne, że chyba serce Ci się kraje jak odchodzą z domku....:placz: Pozdrawiam, Agata&Alpa A gdzie mnie zapraszasz? Do której Galerii? Oj, tak. Mam miękko w sercu, gdy odchodzą, bo wyobrażam sobie, że nigdzie nie będą miały tak dobrze, jak u mnie. Przepraszam jednocześnie wszystkich Właścicieli basków z mojej hodowli, ie chcę nikogo urazić, ale jak będziecie mieli swoje małe baski-bobaski-babaski, to zobaczycie... Pzdr. Quote
agabass Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ale fotków a fotków rewelacja moje pieskulce kochane:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Agabassku - postaram się dzisiaj wstawić te fotki z płyty... Już mam wybrane; całkiem sporo ich... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 No, niestety nie wstawiłam; okoliczości przyrody sprawiły, że się nie wyrobiłam... Może za to dzisiaj? Pzdr. Quote
limoncia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :lol: Asiu czekamy na fotki:evil_lol: :lol: Quote
kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Asiaczku :D Z niecierpliwością czekam na fotki, ale zapraszam także do nas - sprawdź co się urodziło :D :D :D Quote
sylrwia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Asiaczku a Kalimerka będzie wystawiana czy tylko idzie do kochania? Quote
cavallo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Asiaczek ja nie zapraszam do wirtualnej galerii, ale do mojego domku na caisto z kawą lub herbatką! ;) A jeżeli chodzi o spotkanko na wystawach, to tak jak pisałam, Kraków. Jeżeli będziesz w Krakowie to pomyśl o tym, żeby do mnie wpaść na ciasto, ok? Zapraszam! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kalimerka ma u Ciebie jak w niebie, ale w nowym domku z pewnością też jej będzie wspaniale. Mnie też czasami ciężko na sercu, gdy jeden z "moich" piesków schroniskowych, które systematycznie wyprowadzam na spacer, poznaję za każdym coraz lepiej, traktuję jak swoje psiaki, idzie do nowego domku - zwłaszcza, kiedy nie będę miała z nimi kontaktu. Najsmutniejsze jest, gdy są zabrane bez mojej wiedzy, nie wiem gdzie poszły, tylko ogólny zarys, no i nawet nie zdążam się pożegnać, ucałować na pożegnanie, życzyć powodzenia. ;) Jednak takie egoistyczne uczucia są u mnie tylko przez chwilkę, zaraz sobie mówię, że piesek teraz będzie codziennie głaskany, wyprowadzany na spacer i będzie nareszcie szczęśliwy. :loveu: Choć oczywiście nieporównywalne jest to z pieskami z hodowli, które idą do nowych domków, masz z właścicielami kontakt i to jest miłe. ;) Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='limoncia']:lol: Asiu czekamy na fotki:evil_lol: :lol: Tak, tak. mam zamiar coś dzisiaj wstawić... [quote name='kesslee']Witaj Asiaczku :D Z niecierpliwością czekam na fotki, ale zapraszam także do nas - sprawdź co się urodziło :D :D :D Byłam, widziała i jestem pełna podziwu dla Matki-natury... [quote name='sylrwia']Asiaczku a Kalimerka będzie wystawiana czy tylko idzie do kochania? I to i to!:lol: [quote name='cavallo']Asiaczek ja nie zapraszam do wirtualnej galerii, ale do mojego domku na caisto z kawą lub herbatką! ;) A jeżeli chodzi o spotkanko na wystawach, to tak jak pisałam, Kraków. Jeżeli będziesz w Krakowie to pomyśl o tym, żeby do mnie wpaść na ciasto, ok? Zapraszam! Pozdrawiam, Agata&Alpa Ajajaj! Dzięki za zaproszenie, ale raczej ie będzie czasu na wizytę u Ciebie; raz - mam ze sobą zawsze 4-5 basków, a dwa - po wystawie zawsze chę szybko wrócić do domu, bo... tam czekają baski... Ot, taka gonitwa za własnym ogonkiem... Dlatego czeka nas raczej spotkaie na wystawie... [quote name='Bonsai']Kalimerka ma u Ciebie jak w niebie, ale w nowym domku z pewnością też jej będzie wspaniale. Mnie też czasami ciężko na sercu, gdy jeden z "moich" piesków schroniskowych, które systematycznie wyprowadzam na spacer, poznaję za każdym coraz lepiej, traktuję jak swoje psiaki, idzie do nowego domku - zwłaszcza, kiedy nie będę miała z nimi kontaktu. Najsmutniejsze jest, gdy są zabrane bez mojej wiedzy, nie wiem gdzie poszły, tylko ogólny zarys, no i nawet nie zdążam się pożegnać, ucałować na pożegnanie, życzyć powodzenia. ;) Jednak takie egoistyczne uczucia są u mnie tylko przez chwilkę, zaraz sobie mówię, że piesek teraz będzie codziennie głaskany, wyprowadzany na spacer i będzie nareszcie szczęśliwy. :loveu: Choć oczywiście nieporównywalne jest to z pieskami z hodowli, które idą do nowych domków, masz z właścicielami kontakt i to jest miłe. ;) Tak, dokładnie takie same odczucia mam. Ale dobrze, że mam kontakt z nowymi włascicielami, chociaż nieraz wymaga to trochę czasu i "zachodu". Ale warto!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Dobra wiadomość: Kalimerka ma już nowego Pana. W przyszły piątek pojedzie do nowego domku jako ten "baranek wielkanocny"...:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Asiaczek']Dobra wiadomość: Kalimerka ma już nowego Pana. W przyszły piątek pojedzie do nowego domku jako ten "baranek wielkanocny"...:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Pzdr. Super wiadomość.:multi: Asiaczku czy baski to psy facetów?? Bo ciągle czytam/słysze jego pan, nowy pan itd. Quote
Asiaczek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Hehehe, nie ma prawidłowości. Chociaż w ty miocie 2 suczki poszły do facetów, a - na razie - jeden piesek - do "pełnej rodziny". Ale nie doszukiwałabym się tutaj "czegoś"...:evil_lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 oj Asiaczkowa..podejzliwa jestes:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Kilka zdjęć, dzięki uprzejmości Agabass, Key vel Manio i psia rodzinka... Tutaj z Gomem: Po prostu CUDNE!!!:loveu::loveu::loveu: Key i Dabli Na razie tyle. Lecę do pracy. Pa, pa! Pzdr. Quote
cavallo Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Śliczne fotki Asiaczek. Te Maluchy są przeurocze! :loveu: :loveu: :loveu: Czekam na następne zdjęcia! Oj, to dobrze, że Baski-Bobaski znalazły kochające domki! :bigcool: To czekam na to spotkanko na wystawie!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
donya Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Asiaczek'] Kalimerka. Ta smycz to większa od małolata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do ciasta to nie mogłam do Cibie wpaść bo załapałam się na grilla u znajomych na działkach. Przepraszam ale co się odwlecze to nie uciecze ;) :lol: :lol: :lol: Quote
sylrwia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Asiaczek'] Taki Duży taki Mały:loveu: Quote
Recommended Posts