Cerber Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 fajne, fajne, fakjne :multi: :multi: :multi: :multi: mniam mniam mniam... ale zjadłabym ciacho... juz prawie rok zadnego nie jadłam...:roll: :roll: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Cerber - jak to nie jadłaś przez rok ciasta? Odchudzasz się? Pzdr. Quote
Czoko Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Ah, Ty, Tajny Oglądaczu... U mnie w Galerii możesz się swobodnie, bez żadnych sankcji karnych, ujawniać...:lol: Pzdr. Och dziękuję bardzo! U Was w galerii przynajmniej zawsze można nabrać dobregp humoru, poczęstować się czymś pysznym. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Bo generalnie my jesteśmy Słoneczni...:lol: Zdjęcia mam juz zgrane, posortowane. Teraz tylko zmniejszyć i... wstawiamy. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 kurcze super te twoje kocury:loveu: chyba sie przejade do ciebie kiedys pomiziac towarzystwo ;) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dzisiaj kotusiów nie będzie, ale za to będą fotki z I spacerku Kentaro i Kalimerki...,no i może jeszcze coś... Pzdr. Quote
Bonsai Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przeurocze zdjęcie. :loveu: Mniam, jak ja chętnie zjadłabym to ciacho! Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Hahaha, ciasta juz chyba niet! Troche późno przychodzisz... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 No i I część obiecanych zdjęć ze spacerku maluchów. Kentaro Kalimerka. Cd. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 jakie slodziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 No i razem. Zwróćcie uwagę na kolory smyczek. To specjalnie tak dobrałam... Para hodowlana? Tutaj wspaniale widać charakter maluszków: Kenio bardzo zainteresowany przejeżdżającym autobusem, a Kalimerka - lekko spłoszona, ogonek opuszczony, schowana za moja nogą... No i zwieńczenie spacerku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kilka fotek w domu, jeszcze przed spacerkiem. Troche to burzy chronologię, ale co tam...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kilka domowych portrecików. Fariczek Gusio Gusio + ogonki... Gusio + Dzezik = dwa ciekawskie chłopaki... Dżezik Dżezik + Żelcia w tle... Dżezik + Hipcia Hipka Hipka + Felka Żelcia Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asiaczek napisał(a): Żelcia Pzdr. Jakie sepy:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Pewnie, bo przywoływaczem było najbardziej ulubione psiowo-ludzkie ciasteczko...:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiaczek napisał(a): Gusio + Dzezik = dwa ciekawskie chłopaki... Dżezik Dżezik + Żelcia w tle... ja sie zastanawialam czego one tam wypatruja :roll: Żelcia Pzdr. a tu prosze pani je necila ciasteczkiem :lol: Quote
cavallo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Oj Asiaczku, ale masz uroczą gromadkę! :loveu: A jak jesteś w kuchni, to niezłą masz asystę! :lol: A kiedy następne ciasto upieczesz? Zrób też koniecznie zdjecie i wstaw specjalnie dla mnie, proszę! :eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ciężko wybrać którą fotkę cytować, wszystkie fajne :) Wybrałam mordusię Żelki - cudna :loveu: A maluszki:loveu: jak patrzą w stronę fotografa:cool3: :evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
Guest Reyes Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiaczek napisał(a):Kilka fotek w domu, jeszcze przed spacerkiem. Troche to burzy chronologię, ale co tam...;) "Chłopaki ! Pańcia się kładzie - do abordarzu"... :diabloti: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asiaczku, bomba fotencje! :cool3: No po prostu śliczne. A już maluchy to absolutnie serca kradnące :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 cavallo napisał(a):Oj Asiaczku, ale masz uroczą gromadkę! :loveu: A jak jesteś w kuchni, to niezłą masz asystę! :lol: A kiedy następne ciasto upieczesz? Zrób też koniecznie zdjecie i wstaw specjalnie dla mnie, proszę! :eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Ciasto? Albo na ten weekend albo ... na Święta... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 SuperGosia napisał(a): :loveu: :loveu: coz powiedziec :D pięęęknie :D :loveu: :loveu: wiesz co nie chce mi sie przegladac calej galerii :) to ile wogole masz teraz psiakow w domku?? :D Quote
Anecioreczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a co To za psiowo-ludzkie ciasteczko?:P Jakie to to?:P Quote
Recommended Posts