agabass Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Asiaczek napisał(a): Porozmawiam z Krzysiem w tej sprawie... Pzdr. pogadaj pogadaj choć ja lepsza od Krzysia :lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Cerber Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj kochana... dawno mnie tu nie było i widzę, ze Ty też już zbiedniałaś o psaki... dobrze zrozumiałam, ze tylko jeden szczeniak wam został??? mam nadzieję, ze szybko mu jakiś domek znajdziecie... u mnie po Kiarę przyjeżdzją w piątek... też już wszystkie psaki domki mają i dostaje od niektórych właściceli fotaski na maila... jestem mimo wszystko zadowolona... trzymam kciuki za tą niunie ostatnią... Quote
Asiaczek Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Cerber, małę sprostowanie. Przyszli właściciele Kalimerki - zrezygnowali (pisałam o tym wczesniej). Tak więc i Kalimerka jeszcze jest bez przydziału. pzdr. Quote
Cerber Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Cerber, małę sprostowanie. Przyszli właściciele Kalimerki - zrezygnowali (pisałam o tym wczesniej). Tak więc i Kalimerka jeszcze jest bez przydziału. pzdr. to właśnie wycztałam i pisząc posta myślałam właśnie o tej niuni... Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ano byłam dzisiaj u dr Narojka (W-wa), aby fachowym okiem rzucił na Rtg stawów biodrowych Dżezika i tę swoją opinię wpisał do rodowodu psa. I jak myślałam, tak zrobił, Wynik badania - "A", czyli ...super!!! pzdr. Quote
Cerber Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Ano byłam dzisiaj u dr Narojka (W-wa), aby fachowym okiem rzucił na Rtg stawów biodrowych Dżezika i tę swoją opinię wpisał do rodowodu psa. I jak myślałam, tak zrobił, Wynik badania - "A", czy ...super!!! pzdr. oooooo to super :) bardzo mnie ta wiadomość cieszy :) oby takich wiadomości więcej było :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Wreszcie znalazłam chwilę, aby wstawić zdjęcia moich basków z Nitry. Najpierw opędziłam inne zaprzyjaźioe rasy: chow-chow, AM, shiba, AA, AJ, samojed, pointer, petit basse griffon vedee, SH, TR (odgadliscie wszystkie skróty?):lol: Na początek Gusio (Abotere's ADUNBI): dosk1., CAC. Farik (FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek): dosk1., CWC. Cdn. Pzdr. Quote
agabass Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no niezły początek super dogi i dla Dżeza duże AAAAAAAAAAa Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asiaczku baski prezentuja sie wspaniale :loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asiaczku a jak wystwiasz sama kilka basków nie plącza się Tobie numerki. Zdaryło się kiedyś, ze wyszłaś nie z tym nr pod którym w katalogu jest pies??;) A czy nowe fotki juz rozbudowanym aparacikiem?:cool3: Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Badanie wyszło na A- czyli najlepsze :) -Dżedżik jesteś wolny ;) Twoje baski prezentują się jak zwykle wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: , a czyja to zasługa, no czyja Asiu- Twoja. Gratulacje :) Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku a jak wystwiasz sama kilka basków nie plącza się Tobie numerki. Zdaryło się kiedyś, ze wyszłaś nie z tym nr pod którym w katalogu jest pies??;) A czy nowe fotki juz rozbudowanym aparacikiem?:cool3: Hihihi, mam mój prywatny patent na takie sytuacje: na kazdym numerku pisze czarny flamastrem skrót imienia danego psa i nie ma problemu. I tylko raz zdarzyła mi sie taka wpadka, ale sedzia byl b.wyrozumiały i powiedział, żebym podała prawidłowy nr sekretarzowi i oceniał mnie z tym "złym" umerkiem... Troche głupio się czułam i dlatego postanowilam, że taka sytuacja ie będzie już miała iejsca. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A teraz zdjęcia Dżezika (JAZZY BOY Asiaczek): dosk.1, CAC, BOS, BOB, Zwyc. Słowacji. "Osiołek" Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Cd. zdjęć Dżezika - BOG. Żelka (JELLY JOSHREEN Asiaczek) - dosk1., CAC, BOS, Zwyc. Słowacji. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 I kilka takichoto ciekawostek... "Zamieszanie" przy wyborze NDPwR Na ringu..."zamieszanie" opanowane.... Wszystkie baski chciały znaleźć się na I miejscu... A co! I Pary Hodowlae. iestety, w itrze ie znaleźliśmy uzania w oczach iemieckiego sędziego... Trudno, jeszcze tyle wystaw przed nami... Na poiższym zdjęciu saąnaprawdę DWA psiaki!!! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A ja mam 13.000 postów...!!!! HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA pZDR. Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Na tą wielką okazję i za następne tysiące:multi: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A skąd wiesz, że uwielbiam różowego szampana, co? Jakieś przecieki...? A tak wogóle, to ja generalie uwielbiam szampana!:lol: pzdr. Quote
bonita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Asiaczek']A skąd wiesz, że uwielbiam różowego szampana, co? Jakieś przecieki...? A tak wogóle, to ja generalie uwielbiam szampana!:lol: pzdr. Cieszę się że trafiłam w to co lubisz:lol: Pozdrowionka Quote
Czoko Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja mam 13.000 postów...!!!! HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA pZDR. Najserdeczniej gratuluję jak zawsze opóźniona jeśli chodzi o nowości i rocznice. Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 A nasz Małysz to dzisiaj chyba wygrał, co? Ktoś cos wie? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: za posty-huraaaaaaa:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 I jeszcze troche zdjęć ze spacerku po ocenie w Nitrze. Najpierw I para - Dżezik i Żelcia. Pełny synchron...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 o i II para - Gusio i Farik. Tylko ogony wystawą w tych liściach chrzanu.... Pzdr. Quote
Recommended Posts