Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj kochana... dawno mnie tu nie było i widzę, ze Ty też już zbiedniałaś o psaki... dobrze zrozumiałam, ze tylko jeden szczeniak wam został??? mam nadzieję, ze szybko mu jakiś domek znajdziecie... u mnie po Kiarę przyjeżdzją w piątek... też już wszystkie psaki domki mają i dostaje od niektórych właściceli fotaski na maila... jestem mimo wszystko zadowolona... trzymam kciuki za tą niunie ostatnią...

Posted

[quote name='Asiaczek']Cerber, małę sprostowanie. Przyszli właściciele Kalimerki - zrezygnowali (pisałam o tym wczesniej). Tak więc i Kalimerka jeszcze jest bez przydziału.
pzdr.

to właśnie wycztałam i pisząc posta myślałam właśnie o tej niuni...

Posted

Ano byłam dzisiaj u dr Narojka (W-wa), aby fachowym okiem rzucił na Rtg stawów biodrowych Dżezika i tę swoją opinię wpisał do rodowodu psa. I jak myślałam, tak zrobił, Wynik badania - "A", czyli ...super!!!
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ano byłam dzisiaj u dr Narojka (W-wa), aby fachowym okiem rzucił na Rtg stawów biodrowych Dżezika i tę swoją opinię wpisał do rodowodu psa. I jak myślałam, tak zrobił, Wynik badania - "A", czy ...super!!!
pzdr.

oooooo to super :) bardzo mnie ta wiadomość cieszy :) oby takich wiadomości więcej było :)

Posted

Wreszcie znalazłam chwilę, aby wstawić zdjęcia moich basków z Nitry. Najpierw opędziłam inne zaprzyjaźioe rasy: chow-chow, AM, shiba, AA, AJ, samojed, pointer, petit basse griffon vedee, SH, TR (odgadliscie wszystkie skróty?):lol:

Na początek Gusio (Abotere's ADUNBI): dosk1., CAC.

Farik (FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek): dosk1., CWC.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczku a jak wystwiasz sama kilka basków nie plącza się Tobie numerki. Zdaryło się kiedyś, ze wyszłaś nie z tym nr pod którym w katalogu jest pies??;)
A czy nowe fotki juz rozbudowanym aparacikiem?:cool3:

Posted

Badanie wyszło na A- czyli najlepsze :) -Dżedżik jesteś wolny ;)

Twoje baski prezentują się jak zwykle wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: , a czyja to zasługa, no czyja Asiu- Twoja. Gratulacje :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku a jak wystwiasz sama kilka basków nie plącza się Tobie numerki. Zdaryło się kiedyś, ze wyszłaś nie z tym nr pod którym w katalogu jest pies??;)
A czy nowe fotki juz rozbudowanym aparacikiem?:cool3:

Hihihi, mam mój prywatny patent na takie sytuacje: na kazdym numerku pisze czarny flamastrem skrót imienia danego psa i nie ma problemu. I tylko raz zdarzyła mi sie taka wpadka, ale sedzia byl b.wyrozumiały i powiedział, żebym podała prawidłowy nr sekretarzowi i oceniał mnie z tym "złym" umerkiem...
Troche głupio się czułam i dlatego postanowilam, że taka sytuacja ie będzie już miała iejsca.
Pzdr.

Posted

I kilka takichoto ciekawostek...

"Zamieszanie" przy wyborze NDPwR

Na ringu..."zamieszanie" opanowane....

Wszystkie baski chciały znaleźć się na I miejscu... A co!

I Pary Hodowlae. iestety, w itrze ie znaleźliśmy uzania w oczach iemieckiego sędziego... Trudno, jeszcze tyle wystaw przed nami...
Na poiższym zdjęciu saąnaprawdę DWA psiaki!!!

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A skąd wiesz, że uwielbiam różowego szampana, co? Jakieś przecieki...?
A tak wogóle, to ja generalie uwielbiam szampana!:lol:
pzdr.

Cieszę się że trafiłam w to co lubisz:lol:

Pozdrowionka

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja mam 13.000 postów...!!!!
HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA
pZDR.

Najserdeczniej gratuluję jak zawsze opóźniona jeśli chodzi o nowości i rocznice.
Pozdrawiam Ewa