Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czoko - piękne dzięki za wklejenie zdjęć ze spotkania. Moje muszą jeszcze trochę poczekać...:oops:
Pzdr.

Bardzo mi miło Asiu!
Widzę że wszystkim i tutaj i u nas podoba się ta sama konfiguracja. Inne zdjęcia nie podałam na której są stronie - chodziło o stronę 98, tam już teraz trudno cokolwiek znaleźć.
Pozdrawiam Ewa

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będę nieskromna i napiszę, jakie wyniki (a właściwie wynik) udało się uzyskac moim baskom-babaskom podczas 2 wystaw w Wilnie:

CACIB-Wilno, sędzia Markku MAHONEN/FINLANDIA
10-03-2007 r.

kl. pośrednia
JUST FOR YOU Asiaczek - ?

CACIB-Wilno, 11.03.2007 r.,
sędzia Andriej KISLIAKOW/BIAłORUś

kl. młodzieży
JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, CAJ, Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior. Tym samym JUMASZKA skończył Młodziezowy Champion Litwy i jednocześnie zaczął dorosły Championat Litwy!!! Super, nie?

kl. pośrednia
JUST FOR YOU Asiaczek - ?

Niestety, nie znam wyników JUST FOR YOU Asiaczek.

[SIZE="5"]Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: .

Anecioreczek napisał(a):

pozycje jak najbardziej wspaniałe! :lol:

Super fotka :cool3: , normalnie figura w gimnastyce artystycznej :evil_lol: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zobaczcie, co stoi na biurku Mojego Szefunia...

Super, co?

Pzdr.

Każdy przyjdzie popatrzy i odr azu ochotki do pracy nabiera:multi: :evil_lol:
Pozdrowionka

Posted

No i stało się.
Do nowych domków poszedł KEY TO LOVE Asiaczeki KISS FOR GOOD DAY Asiaczek. Oj, troche smutniej bedzie w domku... Ale gorzej będzie miał KEY i KISS, bo... oni będą sami, bez rodzeństwa, bez Mamci, Tatulka i różnego rodzaju ciotek i Wujków...Ale słodyczki będziemy widziec na wystawach... taka to moja pociecha...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i stało się.
Do nowych domków poszedł KEY TO LOVE Asiaczeki KISS FOR GOOD DAY Asiaczek. Oj, troche smutniej bedzie w domku... Ale gorzej będzie miał KEY i KISS, bo... oni będą sami, bez rodzeństwa, bez Mamci, Tatulka i różnego rodzaju ciotek i Wujków...Ale słodyczki będziemy widziec na wystawach... taka to moja pociecha...
Pzdr.

Wszystkiego najlepszego maleństwa w nowych domkach.
A daleko od nas - w której części Warszawy zamieszkały? Może jakieś ich zdjęcia uda się zobaczyć? Oczywiście we wrześniu obowiązkowo przyjdę je spotkać na wystawie.
Właśnie wieczorem o Was myślałam czy wszystko idzie zgodnie z planem ale za wcześnie zaglądnęłam do neta!
Pozdrawiam Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
A daleko od nas - w której części Warszawy zamieszkały? Może jakieś ich zdjęcia uda się zobaczyć? Oczywiście we wrześniu obowiązkowo przyjdę je spotkać na wystawie.
Właśnie wieczorem o Was myślałam czy wszystko idzie zgodnie z planem ale za wcześnie zaglądnęłam do neta!
Pozdrawiam Ewa

Maleństwa bedą w wawie i Asiaczku nie rozopaczaj tak bardzo ;) Manio czyli Key napewno bedzie miał nie jedną sesje w mojej galerii. Wczoraj jak jechał do nowego domu troche popłakiwał, ale jak trafił do siebie to nie płakał, zuch chłopak. Oczywiście spał w łóżku. Super. Byłam dziś u jego nowych rodziców i jak narazie spoko zakochani w nim na maksa. Już widać, że Manio wie, że należy do nich, a oni do niego. Kurka wodna przesłodki maluch szkoda, że nie może być u mnie hehehe, no ale jak by nie było to moja szczęśliwa połówka. Choć nie bedzie wychowywany przeze mnie, to jednak będę miała na niego oko. W przyszłym tygodniu zapoznanie z moimi mongolionami zobaczymy jak chłopcy go zaakceptują mam nadzieję, ze bez problemu, w końcu, bedzie z nimi sopędzał dużo czasu i jeździł na wystawy więc muszą się lubić :cool3: . Zapomniałam dziś aparatu, więc zdjęć narazie nie będzie, ale może w niedziele uda mi się coś wstawić.
Pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
No i stało się.
Pzdr.

Dzieciaki dorastaja i na swoje ida:evil_lol: co bedą sie gnisc z rodzina na jednym łóżko jak moga miec swoje własne.;)

Posted

Czoko napisał(a):
Pozdrawiam Ewa
KISS bezie niedaleko nas, bo będzie mieszkała na Idzikowskiego. Może Ty lub Imanca spotkacie ją gdzieś... kiedyś... A na pewno będzie ją można zobaczyc na wystawach...

agabass napisał(a):
Maleństwa bedą w wawie i Asiaczku nie rozopaczaj tak bardzo ;) Manio czyli Key napewno bedzie miał nie jedną sesje w mojej galerii. Wczoraj jak jechał do nowego domu troche popłakiwał, ale jak trafił do siebie to nie płakał, zuch chłopak. Oczywiście spał w łóżku. Super. Byłam dziś u jego nowych rodziców i jak narazie spoko zakochani w nim na maksa. Już widać, że Manio wie, że należy do nich, a oni do niego. Kurka wodna przesłodki maluch szkoda, że nie może być u mnie hehehe, no ale jak by nie było to moja szczęśliwa połówka. Choć nie bedzie wychowywany przeze mnie, to jednak będę miała na niego oko. W przyszłym tygodniu zapoznanie z moimi mongolionami zobaczymy jak chłopcy go zaakceptują mam nadzieję, ze bez problemu, w końcu, bedzie z nimi sopędzał dużo czasu i jeździł na wystawy więc muszą się lubić :cool3: . Zapomniałam dziś aparatu, więc zdjęć narazie nie będzie, ale może w niedziele uda mi się coś wstawić.
Pozdrawiam

Agabassku - ja wierzę w Ciebie i Twoje umiejętności, ale mimo wszystko trochę smutno. Zawsze tak jest...

sylrwia napisał(a):
Dzieciaki dorastaja i na swoje ida:evil_lol: co bedą sie gnisc z rodzina na jednym łóżko jak moga miec swoje własne.;)

Niby racja... Ale zawsze trudno się z tym pogodzić... Wszak byłam z nimi od samego... poczęcia, nie?:lol:
pzdr.

Posted

Maluszki mniaammm :loveu::loveu::loveu::loveu:

I niech sie chowaja dobrze i zdrowo w nowych domkach! Uszczesliwialy wlascicieli i podbijaly ringi! :) :multi:

Moze nie doczytalam ale... co z moim kochanym Kentaro? Tez znalazl domek? :loveu:

Posted

Jak to wszystko szybciutko minelo... dopiero co takie szkrabiki male byly i juz poszly do swoich domkow:placz:
Dobrze, ze bedziecie sie widywac:multi::multi:

Posted

Agasia napisał(a):
To moze i lepiej... :diabloti:

wieksza mozliwosc miziania :multi:

To może zawitasz do nas, co?

Elitesse napisał(a):
Asiu trzymam kciuki za jutrzejsze wystepy !!!! :thumbs:

Tfu, tfu, tfu...
Pzdr.