Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj już nie miałam siły wstawiać dalszych zdjęć, ale ponieważ dzisiaj będą następne, to... nie ma przebacz! Trzeba wziąć się za robotę...

Dzisiaj ok. 12:00 ma byc Czoko, może Imanca, choć ta druga nie odpowiadała wczoraj na SMS'y...

A o 17:00 ma przyjść Agabassek z Rodziną...

No nic, jedziemy:

Cdn.
Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Moje ulubione z tej serii.:lol:

Asiaczek moje też ulubione zdjątko :loveu: A czy ten maluch nie mówi a ja a ja czemu mnie nie ma na kolankach :cool3:

Oni coś tam do siebie mówią: Kentaro i Agabass... Ale to wiedzą tylko oni...
Pzdr.

Posted

A teraz seria zdjęć pt. "Dużo nas...".

No i na koniec, jakżeby inaczej, żebractwo... w wykonaniu Żelci.

Więcej fotek z tej serii nie mam. Ale nadrobimy dzisiaj...
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
ja mam egzamin jutro ze statystyki!!!! :placz: :placz: :placz:

o rany przezywalam to 2 lata temu !! :shake: trzymam kciuki :thumbs:

dzasta napisał(a):

kto tu kogo zahipnotyzowal ? :roll: :)

Posted

Agappe - ciekawa jestem, jak tam egzamin...

Jo-jo - mam nadzieję, że ze zdrowiem jest choc ciutkę lepiej, co?

A ja dzisiaj miałam trochę gości. Ok. 12:00 przyszła Czoko. O 16:00 - Imanca, a o 17:00 - Agabass z Rodziną...

A ile zdjęć narobiliśmy!!! I interesik się przy tym ubiło, pogadało się, pośmiało... Szkoda, że czas tak nieubłaganie leci do przodu...

Dla wszystkich dzisiejszych gości -
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agappe - ciekawa jestem, jak tam egzamin...
Pzdr.

jak to pisalaś to ja walczyłam z czasem na ezaminie, który nieublagalnie biegł dalej mimo, że go potrzebowalam:lol: :lol:
nie ma to jak egzamin ze statystyki pisać od 19:00 do 22:30 :evil_lol: :evil_lol:
taki to nasz wydzial jest boski.. studia dzienne stały się wieczorowymi... niektórzy z mojego roku maja zajęcia np od 14 do 20.. kiedy to wieczorowi mają rano.. a dziś wieczorowi pisali statystyke od ok 16..

wiec do domku po egzaminie przytruchtałam ok 24.. a niektórzy znajomi zamiast do domku to na impreze:evil_lol: :evil_lol:

a jak poszło..teoria na pewno w plecy bo sie do niej raczej nie uczyłam, ale praktyka powinna pójść dobrze.. a tak z ciekawostek przyrodniczych.. egzamin ten w pierwszym teminie (ja nawet sie na niego nie pofatygowałam:cool3: ) zaliczyło ok 60osób na ponad 300!!! ;) kolega mi mowił, ze spotkał niedawno chłopaka, który pisze prace magisterską (czyli 5 rok), a jeszcze ma nie zaliczona statystyke (1 semestr 2 roku)

ojej jakie wypracowanie napisałam:oops: :oops:

Posted

Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami ... [SIZE=3](ta ostatnia emotikonka to chyba trawestacja zajączka wiosennego, co? W konkretnej sytuacji życiowej...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
I KEY TO LOVE Asiaczek

I jeszcze trochę ćwiczeń

No i na dzisiejszą noc, to tyle. Dzisiaj, ale ppłd. tez będą jakieś fotki.
Dobranocka!
Pzdr.

no mój Manio to niezły koleszka :razz:

A tu Kenio widzę, że chcecie wiedzieć co mówimy do siebie.
Agabass: Za dwadzieścia minut przy drzwiach wyjsciowych. Mam nadzieję, że dotrzesz tam bez problemu.
Kenio: Ok postaraj się zagadaj Asiaczka, a ja używając swojego sprytu wdrapię się po kurtce do kieszeni.
Agabass: No to co widzymy się w domu. A tylko nie pomyl kurtki.
Kenio: Postaram się.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rano, podczas spaceru z psami, doszłam do wniosku, że... Wiosna idzie duzymi krokami ....

oj idzie idzie ! NARESZCIE :laola:

agabass napisał(a):

A tu Kenio widzę, że chcecie wiedzieć co mówimy do siebie.
Agabass: Za dwadzieścia minut przy drzwiach wyjsciowych. Mam nadzieję, że dotrzesz tam bez problemu.
Kenio: Ok postaraj się zagadaj Asiaczka, a ja używając swojego sprytu wdrapię się po kurtce do kieszeni.
Agabass: No to co widzymy się w domu. A tylko nie pomyl kurtki.
Kenio: Postaram się.

buahahaha :lol: :lol: ale chyba jednak nie udalo mu sie dotrzec do celu :evil_lol:

Agappe napisał(a):

a tak z ciekawostek przyrodniczych.. egzamin ten w pierwszym teminie (ja nawet sie na niego nie pofatygowałam:cool3: ) zaliczyło ok 60osób na ponad 300!!! ;) kolega mi mowił, ze spotkał niedawno chłopaka, który pisze prace magisterską (czyli 5 rok), a jeszcze ma nie zaliczona statystyke (1 semestr 2 roku)

u mnie byly podobne osiagniecia :evil_lol: statystyka to chyba najgorszy przedmiot do zaliczenia - juz ekonomia matematyczna czy prognozowane sa duzo latwiejsze