agabass Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 niezłe te uroczystości fiu fiu fiu gratuluję :multi: Quote
Olynda Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak więc jak obiecywałam (za twoja prośbą) nastało ,,jutro,, i OTO Jestem ! hih :eviltong: maluchy są cudne :loveu: dosłownie niewiem co pisac - taki małe przylepy szukające zaczepki :evil_lol: piekne, naprawde ! będe was odwiedzac i kontrolowac ilosc fotek (czy jest tyle ile powinno:diabloti::eviltong: pzdr Ola Quote
Asiaczek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Agappe napisał(a):może mi sie uda zaciągnąc jeszcze jedną parę rąk (nie polskich :evil_lol: ) do miziania ;p Moga byc i niepolskie łapki ludzkie... baskom jest to obojętne:lol: donya napisał(a):Chętnie ;) :lol: :lol: :lol: A może jakiś spacerek wraz z Asiaczami :roll: Wprawdzie tylko Bimbo sie nadaje jak na razie na spacery ale za jakies dwa tygodnie to i Koi może się pojawić :lol: Ja bardzo chętnie, ale po 18 marca, niestety... W najblizszy weekend - mizianie, w nastepny - Nitra i odbiór maluchów... donya napisał(a):Ja też, ja też dawałam łapówki i prezenty sędziom i też taki dostałam :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Noooo, my to pewnie razem te łapówki dawałysmy, bo... wiedziałysmy komu...:evil_lol: Olcia&Tasha napisał(a):Tak więc jak obiecywałam (za twoja prośbą) nastało ,,jutro,, i OTO Jestem ! hih :eviltong: maluchy są cudne :loveu: dosłownie niewiem co pisac - taki małe przylepy szukające zaczepki :evil_lol: piekne, naprawde ! będe was odwiedzac i kontrolowac ilosc fotek (czy jest tyle ile powinno:diabloti::eviltong: pzdr Ola O, rany!!! czuję się jak pod pręgierzem....Obawiam się, że nie zawsze dotrzymywałam słowa, co do wstawiania zdjęć... Ale będę się baaaardzo starała, OK?:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Asiaczek napisał(a): Ja bardzo chętnie, ale po 18 marca, niestety... W najblizszy weekend - mizianie, w nastepny - Nitra i odbiór maluchów... Asiaczku czy wszystkie maluchy sie wyprowadzaja?? Quote
Imanca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='donya']Chętnie ;) :lol: :lol: :lol: A może jakiś spacerek wraz z Asiaczami :roll: Wprawdzie tylko Bimbo sie nadaje jak na razie na spacery ale za jakies dwa tygodnie to i Koi może się pojawić :lol: Spacerek z Asiaczkami jest obowiązkowy, ale kiedy?:roll: Tylko ja mam taki problem - skoro do Ciebie się wszystko klei, to nie wiem, czy to bezpiecznie iść z rudą. Wolałabym, żeby kurczak wrócił ze mną do domu i nie trzeba będzie jej odklejać siłą. Ruda czasem mnie wkurza, ale nie aż tak, żeby ją komuś przykleić :evil_lol: Poza tym Nelutka będzie tęsknić i gdzie ja jej nowego wyjca znajdę? Zaryzykuję ten spacer - w razie czego będę jej przesyłać paczki i będę się dowiadywać, czy jej dobrze, a Ty będziesz wklejać mi jej zdjęcia :evil_lol: Asiaczek musi znaleźć dla nas na spacerek jakiś termin :razz: W ten weekend mam szkołę, więc w grę wchodzi niedziela od 15-tej. W następny jadę do Katowic, potem znów szkoła... Ps. Zobaczyłam zdjęcie donya w necie- 3 zdjęcie od końca http://www.sobaka.lv/index.php?m=Porody&page=Galereja/index&gal=206-1109-POL&str=5 Quote
Basenji Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Asiaczek dyplomowany. Gratulacje. Zdrówko:lol: Quote
simbik Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Jak już wczesniej wspomniałam na nasze ostatnie Walze Zebranie nie szłam ot, tak sobie. I oto, proszę, zdjęcie, kiedy stoją w kolejce po to "coś"... A tak wygląda to "coś"... Przyznam się Wam, że było to dla mnie duuuze przeżycie... Naprawdę. pzdr. Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi:...ja się właśnie nieśmiało zastanawiam czy się nie przejść i zobaczyć takie walne zgromadzenie u siebie tzn. w oddziale łódzkim :roll: . Quote
Czoko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Najserdeczniej Asiu gratuluję - też zobaczyłam Dyplom. Kiedyś i nam może się uda dołączyć do wspólnego spacerku - za blisko mieszkamy - teraz też mamy przymusową przerwę! Quote
Asiaczek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='sylrwia']Asiaczku czy wszystkie maluchy sie wyprowadzaja?? Nie, jeszcze KENTARO WITH ME A. nie ma nowego właściciela... [quote name='Imanca']Spacerek z Asiaczkami jest obowiązkowy, ale kiedy?:roll: Tylko ja mam taki problem - skoro do Ciebie się wszystko klei, to nie wiem, czy to bezpiecznie iść z rudą. Wolałabym, żeby kurczak wrócił ze mną do domu i nie trzeba będzie jej odklejać siłą. Ruda czasem mnie wkurza, ale nie aż tak, żeby ją komuś przykleić :evil_lol: Poza tym Nelutka będzie tęsknić i gdzie ja jej nowego wyjca znajdę? Zaryzykuję ten spacer - w razie czego będę jej przesyłać paczki i będę się dowiadywać, czy jej dobrze, a Ty będziesz wklejać mi jej zdjęcia :evil_lol: Asiaczek musi znaleźć dla nas na spacerek jakiś termin :razz: W ten weekend mam szkołę, więc w grę wchodzi niedziela od 15-tej. W następny jadę do Katowic, potem znów szkoła... Ps. Zobaczyłam zdjęcie donya w necie- 3 zdjęcie od końca http://www.sobaka.lv/index.php?m=Porody&page=Galereja/index&gal=206-1109-POL&str=5 W ten weekend to - tak jak pisałam - raczej nie. Bo w sobotę - zajęcia, niedziela - wizyta nowych właścicieli... No i trzeba trochę odpocząć, prawda? [quote name='simbik']Wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi:...ja się właśnie nieśmiało zastanawiam czy się nie przejść i zobaczyć takie walne zgromadzenie u siebie tzn. w oddziale łódzkim :roll: . A co Ci szkodzi zobaczyć? Ty poznasz nowych ludków, oni Ciebie... A może i ktoś z DGM się trafi tak, jak u nas...? Pzdr. Quote
Agappe Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 donya napisał(a):Już od czwartku się stałyśmy, więc Katowice są pod duuuuużym znakiem zapytania ;) ;) ;) no to gratulujemy!!! :) a jak sie Bimbonkowi tak stan podoba???:roll: Quote
Jupi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale mam zaległości we wszystkich galeriach (co właśnie nadrabiam), łacznie ze swoją:evil_lol: (co już nadobiłam) GRTULUJE dyplomu:multi: :lol: ło boziu jakie słodziaki:-) Quote
Czoko Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Odwiedziłam jeszcze Twoje śliczności i już sie ubieramy i wychodzimy z domu. Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Gratulacje Asiaczku:multi::multi::multi: Pozdrowionka :) Quote
ewelinabuck Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 gratulki piekny dyplomik:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i baski bobaski tezz sliczniaste:loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witam :) ale słodziaki kochane:loveu: :loveu: :loveu: piękne mają morki... a jakie one już duże są :) moje maluszki już prawie wszystkie rozdane... Bailey ma jkochający domek:multi: :multi: Bogu dzięki... jeszcze została tylko Kiarka i jej siostrzyczka...:) PS. fotki Kiarki już są u mnie w galerii, wczoraj wieczorem wstawiłam... Quote
Imanca Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ja się dostosuję, w miarę możliwości. W końcu nam się uda. Quote
donya Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agappe napisał(a):no to gratulujemy!!! :) a jak sie Bimbonkowi tak stan podoba???:roll: Bimbonek jak na razie ma w nosie Koisię ;) Quote
donya Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A co do spaceru to po 18.03 jak najbardziej - wtedy to i Koi zawita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Imanca - Bimbo konsumuje tylko psy więc Twoim panienkom nic nie grozi. A jak się przykleją to będziesz je odwiedzać pod Warszawą :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dziękuję za gratulacje! Dla mnie, powtarzam się, wiem, to był bardzo wazny dzień... Cerber - jeszcze dzisja zawitam do Ciebie; jestem b.ciekawa fotek Kiary... Imanca - zmieniłaś kolor postów...? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 a u mnie 2 strony wiosenno spacerowych fotek :) tak sie rozszalalam jak nigdy hihiih :lol: Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 b6ylam dzis w galerii u Agabaska .... i czy dobrze mysle o tym o czym mysle ? :roll: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Aga, byłam, widziałam, wpis zostawiłam... Ale, wybacz, nadal twierdzę, że się obijasz...:evil_lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Aga, byłam, widziałam, wpis zostawiłam... Ale, wybacz, nadal twierdzę, że się obijasz...:evil_lol: Pzdr. jak sie utrzyma taka pogoda jak dzis to kto wie ? moze sie przyzwyczaje do zcestego focenia ? :lol: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 No to przyzwyczajaj się, Koffaniutka, bo wiosna za pasem, a potem piękne lato... Pzdr. Quote
Recommended Posts