Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daisunia']Asiaczek jak tam twoje baski-bobaski ? :loveu:
wpadnij czasem do naszej galerii ;)

A dziękuję, dziękuję... (tfu,tfu,tfu...) Sunie są juz zamówione. Zostały mi jeszcze 2 chłopaki... Sa telefony, ale - jak na złość - ludkowie pytają się o suczki... No, nie dogodzisz wszystkim...

A do Twojej Galerii zaraz spróbuję się dostać.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A dziękuję, dziękuję... (tfu,tfu,tfu...) Sunie są juz zamówione. Zostały mi jeszcze 2 chłopaki... Sa telefony, ale - jak na złość - ludkowie pytają się o suczki... No, nie dogodzisz wszystkim...

A do Twojej Galerii zaraz spróbuję się dostać.:lol:
Pzdr.
No niestety tak to już jest ;)
ps. a tutaj niespodziewajka : (z WDS '06)

pozdrowionka :)

Posted

ja nawet nie wiem czy to sunia poprostu cyknelam fotke a nie wiem czemu bylam przekonana że każdy basek ktorego spotkalam byl byc moze z Twojej hodowli :lol:
ale mam jeszcze jednego baska :

pozdr.
Eliza

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaaa, mnie się spodobała, jak zobaczyłam te czarne i białe perełki naszyte wokół dekoltu...
Pzdr.

A sędziemu sie "spodobała"??? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sędzią na naszym ringu był p. J.Opara. I nie przypuszczam, aby wogóle zwrócił uwagę na to, jak byli ubrani wystawcy...:cool3:
Pzdr.

]Asiu niemniej jednak wygladasz bardzo wytwornie :razz:

Posted

Oooo, takiego komplementu to się nie spodziewałam.:oops:
Chociaz wydaje mi się, że kolorystycznie rzeczywiście udało mi się zgrać z baskami: rudo-białe baski i moje czarne spodnie i biała błuzka...
Pzdr.

Posted

No, Kochani, dzisiaj o 11:00 zaczyna się Walne Zebranie O/Warszawa. jestem b.ciekawa, co tam się urodzi i jak to się odbywa...

Nie ukrywam, że Donya, Agappe, ja i pewnie jeszcze kilka zaprzyjaźnionych osób jedzie tam "po coś".

Relacja po powrocie.
Może Donya i Imanca wpadną posocjalizować maluszki. To będa i fotki... Ale to dopiero wieczorkiem.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, Kochani, dzisiaj o 11:00 zaczyna się Walne Zebranie O/Warszawa. jestem b.ciekawa, co tam się urodzi i jak to się odbywa...

Nie ukrywam, że Donya, Agappe, ja i pewnie jeszcze kilka zaprzyjaźnionych osób jedzie tam "po coś".

Relacja po powrocie.
Może Donya i Imanca wpadną posocjalizować maluszki. To będa i fotki... Ale to dopiero wieczorkiem.
Pzdr.

Asiu to ja bardzo proszę o relację ze Zgromadzenia, bo ja nie stety choruje nadal i nie byłam w stanie tam dotrzeć :shake: