Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ano, ano. Byliśmy w pięknym mieScie Leszno i tam zawojowaliśmy ring. Mianowicie na Wystawę Championów powiozłam moje 3 piękności:

PSY
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CWC, NDPwR
Abotere's WAHZIRI - dosk.2 (Wahzirek byl pieknie pokazany przez Pearl, naszą koleżankę z DGM!)

SUKI
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB!!!

[SIZE=2]Bardzo jestem zadowolona z wyników, bo Dżezik i Żelka dostali tzw. duże wnioski na dorosłego Championa Polski i tym samym zaczęło się odliczanie do tego Championatu. Sędziował nas p. Hans MULLER, dla niewtajemniczonych - prezydent Światowej Federacji Kynologicznej.
Sędzia o Żelci powiedział, że ma super proporcje i jest beautiful girl, a o Dżeziku - fantastische head. Jak to Szwajcar mieszał języki, ale chyba te dwa okreslenia są dla wszystkich jasne, nie?
Na grupie juz nic więcej nie wywalczylismy; grupe oceniał p. Jaromir DOSTAL/CZ.

Podróż tam i z powrotem - warunki komfortowe, nawet udało nam się złąpać trochę snu... Dlatego mogę teraz siedzieć przed kompem i odpowiadać na posty.

Zdjęcia mam, a jakże. Nowy aparat sprawdzil się w 125 %; jednak powinnam dokupić obiektyw, bo przeglądając zdjęcia widac, że jeszcze brakuje mi trochę wprawy, no i odległości nie te... ale namiary na obiektyw mam. Na dodatkową lampę błyskową - też.:lol:

Również cieszę się, że miałam mozliwość porozmawiania/poznania się z:
Donya
Iwa-R
Tulasy
Ypsylon
Ofca
Pearl
Sylrwia
Flaszi
Nitor-Nivalis
Gwiezdny Wysłannik
Tanana
Chris
ZPR
(Na pewno kogoś ominęłam, sorki... jednak zmęczenie daje o sobie znać).

Zdjęcia powinny być jutro. Zarówno maluszków, jak i z wystawy. Proszę o trochę cierpliwości, OK?
pzdr.

Posted

donya napisał(a):
GRATULACJE ASIACZKU ;)
i dziękuję za wspólny jakże udany wyjazd :lol: :lol: :lol:
rogaliki były super :multi: :multi: :multi:

Ja też dziękuję!
I też jeszcze raz gratuluję!!!
pzdr.

Posted

donya napisał(a):
GRATULACJE ASIACZKU ;)
i dziękuję za wspólny jakże udany wyjazd :lol: :lol: :lol:
rogaliki były super :multi: :multi: :multi:

No a ta znowu o tych rogalikach :mad: :mad:
Jak słowo honoru zamorduję :angryy: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
No a ta znowu o tych rogalikach :mad: :mad:
Jak słowo honoru zamorduję :angryy: :evil_lol:

Asiaczek troche przywiozł :lol: :lol: :lol: pytaj u źródła ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ano, ano. Byliśmy w pięknym mieScie Leszno i tam zawojowaliśmy ring. Mianowicie na Wystawę Championów powiozłam moje 3 piękności:

PSY
JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CWC, NDPwR
Abotere's WAHZIRI - dosk.2 (Wahzirek byl pieknie pokazany przez Pearl, naszą koleżankę z DGM!)

SUKI
JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CWC, NDSwR, BOB!!!

[SIZE=2]Bardzo jestem zadowolona z wyników, bo Dżezik i Żelka dostali tzw. duże wnioski na dorosłego Championa Polski i tym samym zaczęło się odliczanie do tego Championatu. Sędziował nas p. Hans MULLER, dla niewtajemniczonych - prezydent Światowej Federacji Kynologicznej.
[SIZE=3]Sędzia o Żelci powiedział, że ma super proporcje i jest beautiful girl, a o Dżeziku - fantastische head. Jak to Szwajcar mieszał języki, ale chyba te dwa okreslenia są dla wszystkich jasne, nie?

Na grupie juz nic więcej nie wywalczylismy; grupe oceniał p. Jaromir DOSTAL/CZ.

Podróż tam i z powrotem - warunki komfortowe, nawet udało nam się złąpać trochę snu... Dlatego mogę teraz siedzieć przed kompem i odpowiadać na posty.

Zdjęcia mam, a jakże. Nowy aparat sprawdzil się w 125 %; jednak powinnam dokupić obiektyw, bo przeglądając zdjęcia widac, że jeszcze brakuje mi trochę wprawy, no i odległości nie te... ale namiary na obiektyw mam. Na dodatkową lampę błyskową - też.:lol:

Również cieszę się, że miałam mozliwość porozmawiania/poznania się z:
Donya
Iwa-R
Tulasy
Ypsylon
Pearl
Sylrwia
Flaszi
Nitor-Nivalis
Gwiezdny Wysłannik
Tanana
Chris
ZPR
(Na pewno kogoś ominęłam, sorki... jednak zmęczenie daje o sobie znać).

Zdjęcia powinny być jutro. Zarówno maluszków, jak i z wystawy. Proszę o trochę cierpliwości, OK?
pzdr.

hej no to pięknie gratuluję
i aparata też gratuluję musisz się swoim nabytkiem koniecznie pochwalić zrób mu fotkę :evil_lol: :cool3:

Posted

Sylrwia, Agabass, Ewelinabuck - dzieki!:loveu:

Sylrwia - masz przepełnioną skrzynkę z PW!!! Dzisiaj w nocy nie mogłam wysłać Ci dłuuugiego posta... Eh, Ty, weź się za robotę, co?:mad:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, Alu. To Twoje rogaliki były jedzone w Lesznie... .
A przepis też już poszedł do ludzi.:lol:
Pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie ciastko rozpoznawcze wśród dogomaniaków;)

Posted

Asiu! Najserdeczniej gratuluję Waszych sukcesów! Tym bardziej się cieszę bo dwa z nich miałam okazję zobaczyć w realu podczas Wystawy we wrześniu!

Posted

Czoko - wieczorkiem powinny pojawić się zdjęcia z wystawy. Zapraszam serdecznie...
A może i pozostałe baski-babaski zechcesz zobaczyć w realu, co? To jak z niedzielą?
pzdr.

Posted

Ogromne gratulacje Asiaczku :loveu: :smilecol:
Ja tez mialam udany week-end.( zaocznie, bo ja chora w domu :angryy: )
Moje psy:
MACHIAVELLI Pangea ( PBGV ) szalal w Moskwie i dostal 2x CACIB, 2xCAC, 2xBOB. Zw Eurazji, IImBOG
a FEERIA Pangea ( dog niem ) w Lesznie CWC,NDSwR, BOB

Posted

Pangea - na topiku o wystawie w Lesznie dzisiaj wieczorkiem wstawię fotki. Mam też jakieś dogi żółte i pręgowane. Czarnych i arlekinów, niestety, nie udało mi się złapać. Nie zdążyłam. Pewnie wśród tych "złapanych" doziów jest Twoja Feeria... Zapraszam wieczorkiem.
Pzdr.

Posted

My też gratulujemy tytułów i osiągnięć!!!!!!:multi::multi::multi:

A z mizianiem robi się coraz bardziej 10 marca. Choć właśnie się zaraziłam przez dogo i mam już katar, ból nosa i okropny ból gardła. Temperatury nie mierzyłam...
I na koniec się okaże, że w góry nie pojadę... Ale do niedzieli się wykuruję i jeśli nie pojadę, to dam znać.
Zamotałam z leksza, ale przynajmniej ja jedna wiem o co cho :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Czoko - wieczorkiem powinny pojawić się zdjęcia z wystawy. Zapraszam serdecznie...
A może i pozostałe baski-babaski zechcesz zobaczyć w realu, co? To jak z niedzielą?
pzdr.

Oczywiście bardzo chętnie o ile w ostatniej chwili nic się nie zmieni. Wstępnie mężowi zapowiedziałam że na tydzień wychodzę z domu. I tak będę się czuła jak na randce mimo że osobiście też już kiedyś przez chwilę sie widziałyśmy.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sylrwia, Agabass, Ewelinabuck - dzieki!:loveu:

Sylrwia - masz przepełnioną skrzynkę z PW!!! Dzisiaj w nocy nie mogłam wysłać Ci dłuuugiego posta... Eh, Ty, weź się za robotę, co?:mad:
Pzdr.
Oj i po co ta panika:lol: od 7.40 skrzyneczka lekko przepchana:diabloti: