Vogue Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A wieczorem musze doczytac, skad u Asiaczka wzielo sie takie CUDO:loveu: Quote
Anecioreczek Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Fayne Butkiii:loveu::loveu::loveu: i Kiciaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: ależ ja jestem rozmowna... :cool3: Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ;)wow jakie fajne butki .. ale gdzie małe bobaski:razz: Quote
bazylowa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wow jakie fajne butki .. ale gdzie małe bobaski:razz: No właśnie Asiaczku !!!!!! Maluchy gdzie ????!!!!????!!!! Quote
PANGEA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Gosik - STRZAł W dziesiątkę!!! Tak, zapłaciłam 29 zł. Jak zobaczyłam cenę i na dodatek sprawdziłam, że mój rozmiar jest, to aż nie chciałam uwierzyć... Bardzo się cieszę z tego zakupu, bo tego typu butki tej samej firmy miałam już na nogach i byłam b.zadowolona... Gosiu, wygrałaś mizianko babasków!:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Dlaczego ja juz nie mieszkam w Wawie :placz: :placz: Ja chce butki, chce taka nocna sniezyce. U nas bylo w nocy +6 aaaaaaaaaaaau Nie chce szczurow uuuuuuu Quote
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Jupi']Asiaczku Radgolle prosze bardzo: mi sie najbardziej podobają ich oczy, zawsze niebieskie:loveu: to że wiotczeja przy podnoszeniu na ręce:lol: czyli nie podrapia i nie uciekną:evil_lol: Śliczne są:loveu: :loveu: :loveu: A buciki świetne :D, trafienie miałaś:cool3: Pozdrowionka Quote
Magda Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Asiaczek']KALIMERA Asiaczek - tradycyjnie, na końcu. Zadziora jedna:loveu: Widac, ze taki maly diabel z niej bedzie [quote name='Asiaczek'] Ale pyszny obiad:p Pewnie glosno podczas posilkow? [quote name='Asiaczek'] Aaa.......Kalimerka starcila glowe:crazyeye::placz::placz: Asiu wielkie gratulacje dla chempiona:multi: Same sukcesy. Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Wiem, wiem. Przecież jestem w Twojej Galerii codziennie! A to zboczki, a to paniusie, co wzywają Straz Miejską, a to faceciki, to szczują swoje psy na inne... Eh... pzdr. hahahhhaha sumienne odwiedziny + świetna pamięć = niezastąpiona Asia :multi: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sie zakochałam jak nie wiem co jakie gałki ćliczne :loveu: http://www.ragdoll-club.pl/zdjecia/515278e2963510ab1279473b29ff5321.jpg Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Jupi']Asiaczku Radgolle prosze bardzo: mi sie najbardziej podobają ich oczy, zawsze niebieskie:loveu: to że wiotczeja przy podnoszeniu na ręce:lol: czyli nie podrapia i nie uciekną:evil_lol: Jeeeeee, dzięki!!! Mnie najbardziej podoba się w tej rasie to, że wiotczeją...... A oczy tou wszystkich kotów prześliczne!!! KOCHAM KOTY!!!:loveu: I BASKI TEZ! :loveu:I INNE POTFFORKI...:loveu: [quote name='Czoko']Nie ma nowych zdjeć maleństw ale za to zobaczyłam fajne butki! Asiu a jak one się zachoowują na takim śniegu jak teraz - nie przemakają? Wczoraj zniknęłam w połowie zdania - komputer błysnął mignął a właściciela nie ma w domu... ale pulpit po resecie się pojawił - wolę go już nie dotykać... Poprzednie nie przemakały... A te buciorki kupiłam, ale takpo prawdzie to ich nie potrzebowałam... Chodzę obecnie też w kamaszkach firmy Deichmann, ale troche innych... Coś w tym jest, że komputer chyba Ciebie nie lubi... [quote name='agabass']Asiaczku zamiast spać to ty o telewizji myśliysz :evil_lol: może zobaczymy Cię w jakimś programie Eeee, ja nie mam parcia na ekran... A zobaczymy sie już jutro, prawda?:lol: [quote name='Elitesse']sliczne ! tez musze sobie tego typu butki kupic do latania z burakami po lesie :) Kupując takie kamaszki, właśnie to zadanie miałam na myśli. Z ust mi to paniusiu wyjęłaś!:lol: [quote name='Vogue'] Kilka dni mnie nie bylo na dogo. Wchodze i co widze:crazyeye: Moje butki:evil_lol: Juz wyprobowalam z miskiem na spacerku Bardzo fajne!!! O cenie, nie wspomne:evil_lol: Rozumiem, że nie trafiłaś na przecenę przeceny...?:evil_lol: [quote name='Vogue'] A wieczorem musze doczytac, skad u Asiaczka wzielo sie takie CUDO:loveu: Nieeee, ja takiego słodkiego miziańca chcę kupić, jak przejdę na emeryturę... A to - jak dobrze pójdzie - nastąpi na jakies 5 lat i 7 miesięcy...:lol: [quote name='Alicjarydzewska'];)wow jakie fajne butki .. ale gdzie małe bobaski:razz: Myślimy na tym. [quote name='mamabazyla']No właśnie Asiaczku !!!!!! Maluchy gdzie ????!!!!????!!!! Maluchy w kojcu z Mamcią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale będą też na fotkach! albo dzisiaj albo jutro jak Agabassek przyjdzie z towarzyską wizytą... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='PANGEA']Dlaczego ja juz nie mieszkam w Wawie :placz: :placz: Ja chce butki, chce taka nocna sniezyce. U nas bylo w nocy +6 aaaaaaaaaaaau Nie chce szczurow uuuuuuu No, właśnie. Dlaczego sie wyprowadziłaś, co? A u nas w W-wie piękna zima! Huhu ha!!! A o jakich szczurkach piszesz...? Nie łapię, sorki... [quote name='bonita']Śliczne są:loveu: :loveu: :loveu: A buciki świetne :D, trafienie miałaś:cool3: Pozdrowionka A co najdziwniejsze, trafinie było zupełnie przypadkowe... [quote name='Magda_Miki']Zadziora jedna:loveu: Widac, ze taki maly diabel z niej bedzie Ale pyszny obiad:p Pewnie glosno podczas posilkow? Aaa.......Kalimerka starcila glowe:crazyeye::placz::placz: Asiu wielkie gratulacje dla chempiona:multi: Same sukcesy. Podczas posiłków jest rzeczywiście bardzo głosno... ciamkanie, siorbanie, sapanie, mlaskanie, powarkiwanie...oraz inne odgłosy trudne do opisania.:lol: [quote name='dbsst']hahahhhaha sumienne odwiedziny + świetna pamięć = niezastąpiona Asia :multi: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sie zakochałam jak nie wiem co jakie gałki ćliczne :loveu: podoba Ci sie ta rasa? Naprawde? [quote name='warg2003warg']A podnoszę sobie na pierwszą stronę, żeby inni łatwo znaleźli i poczytali i pooglądali. Jesteś Koffana!:loveu::calus: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Wstawię Wam kilka zdjęć, jakie wczoraj otrzymałam od Ingi, właścicielki Jumaszki (YUMA MONGO Asiaczek): Super chłopak, co?:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
moon_light Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Wstawię Wam fotki nowego budynku TVP, nocą, gdy w gmachu palą się wszystkie światła (nie wiem, dlaczego)... Pewnie baaaardzo pracowite mrówki tam pracuja dniami i nocami. Czego, niestety, nie widać! A tutaj sylwetka starego gmachu, z napisem TELEWIZJA POLSKA Ale wczoraj w nocy było ładnie... Pzdr. Codziennie pokonuje ta trase conajmniej 2 razy :evil_lol: tzn.5 dni w tygodniu;) Quote
sylrwia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek'] Pozy to on robi niesamowite, a z tym wisorkiem to jak dla dziewczynka:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 moon_light napisał(a):Codziennie pokonuje ta trase conajmniej 2 razy :evil_lol: tzn.5 dni w tygodniu;) No, to już wiesz, gdzie mieszkam... sylrwia napisał(a):Pozy to on robi niesamowite, a z tym wisorkiem to jak dla dziewczynka:evil_lol: Eeee, z taim gepardem na szyjce, to nie może byc dziewczynka. No, chyba że to hard-girl...:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Asiaczek napisał(a):No, to już wiesz, gdzie mieszkam... W gmachu Telewizji Polskiej:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ha! Dobre!!! Metraż prawidłowy, lokalizacja OK, troche dużo gości, no, ale parking jest wystarczający... Codo okien i ich mycia - nie wypowiadam sie...:lol: Pzdr. Quote
PANGEA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Asiaczek napisał(a):No, właśnie. Dlaczego sie wyprowadziłaś, co? A u nas w W-wie piękna zima! Huhu ha!!! A o jakich szczurkach piszesz...? Nie łapię, sorki... Pzdr. No wlasnie nie moge sobie przypomniec, dlaczego :roll: W Krakowie nadal zimy brak A szczurki takie "uliczne" jeden na miejsce hmm wiecznego spoczynku wybral moj garaz :angryy: A dokladniej wnetrze mojej opony zapasowej :angryy: Znalazlam go "na wech" Szczegolow Wam oszczedze :diabloti: Quote
Czoko Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Wstawię Wam kilka zdjęć, jakie wczoraj otrzymałam od Ingi, właścicielki Jumaszki (YUMA MONGO Asiaczek): Super chłopak, co?:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Szczególnie takimi pozami mnie chłopak zawojował! Quote
warg2003warg Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pangea u mnie w rodzinie odwrotnie siostra z Krakowa do Warszawy się wyprowadziła. Ale te baski Asiaczki czyściutkie na takich jasnych fotelach nawet śladów łapek nie zostawią. Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ale fajnie słucha- mówisz coś do mnie?:evil_lol: Bardzo ładny jest, taki dostojny:loveu: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinking: za 4 setkę Quote
simbik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ale świetna wypoczynkowa pozycja :evil_lol: ...muszę spróbować. Fajny chłopak :lol: . Swoją drogą, baski mają taki niesamowity wyraz pyszczka świadczący o ciągłym zainteresowanie światem :cool3:...tylko akurat nie specjalnie widoczny na powyższej fotce ;) . Quote
warg2003warg Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Szeltiki też mają taki wyraz pyszczka, dlatego Asiaczkami się zainteresowałam.:lol: Quote
agabass Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Asiaczek']Wstawię Wam kilka zdjęć, jakie wczoraj otrzymałam od Ingi, właścicielki Jumaszki (YUMA MONGO Asiaczek): Super chłopak, co?:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. niezły koleszka Quote
Recommended Posts