Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 I jeszcze inny układ damsko-męski: KENTARO WITH ME Asiaczek + KISS FOR GOOD DAY Asiaczek Tu tez same słodyczki, prawda? pzdr. Quote
dzasta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Oj tak same słodycze made by Felka and Asiaczek nie da się ukryć :loveu: Już nie długo zaczną dokazywać to dopiero będzie fajowo :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Na razie tuż, tuż przed nami rozrywka pt. "Otwieranie oczek". Już nie mogę sie doczekać...:loveu::loveu::loveu::loveu: I konsekwencją tego ciekawskiego spojrzenia na świat będzie... dokazywanie... powoli, powoli... a potem opanowywanie tego żywiołu...:evil_lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Sama słodycz :evil_lol: Tylko teraz czekać na oczeta. A baski też maja na początku niebieskie oczka?? A śniegu dalej nie ma:-( Quote
Poświata Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Asiaczek napisał(a): Poświata - to teraz przez najbliższe dni nie zaglądniesz do nas, bo.. Mąż wrócił, co?No wrócił :D , ale nie przesadzajmy :roll: , znowuż tak strasznie długo nie bawił na tej delegacji ..... :cool3: :evil_lol:. Zimę pod oknami masz, że ho, ho, ho, . Kluseczki z dnia na dzień robią się słodsze, o ile to wogóle jest możliwe :loveu: , a teraz kibicujemy otwieraniu oczek :multi: . Quote
Czoko Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziś mam troszke lepszy nastrój i na pociechę pooglądałam Wasze maleństwa ale już znikam do swojego służbowego szaleństwa. Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ochh..Mój Kentarooo:loveu:WYMIZIAC GO PROSZE!:loveu: I Feleczke też:loveu: no I oczywiście reszte maluszkóww:loveu: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Piękne te Twoje szczeniusie:loveu: , czy któryś zostaje z Wami? Zimowe fotki również fajne :) Pozdrowionka Quote
Anecioreczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a co Tu tak cicho? zawsze tłumy....a dzisiaj? :crazyeye: Galeria nie do Poznania!!!:crazyeye: Quote
anetta Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Och, robaczki jakie duzie juź :loveu: No to jestem ciekawa co z nich wyrosnie :cool3: Quote
sylrwia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gdzie jestes Asiaczku?? Zasypało Was? ;) Quote
Patka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a gdzie moje obiecane łysolki hę ;) maluszki piękne ja uwielbiam tricolorki :) Quote
Czoko Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Widzę że dzisiaj nikogo nie na - ja też tylko zaglądnę do naszej Galerii i zmienię zajęcie. Quote
warg2003warg Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jestem i podnoszę na pierwszą stronę. Nas trochę zasypało, szetlandy uwielbiają biegać po śniegu rozbryzgując go na boki.Taki posów z biegiem.:lol: Quote
sylrwia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asiaczku czy był jakis ogólno psie spotkanie przy wiadomej studzience?? :lol: Czy korzystaliście dziś ze spacerków?;) A tak poza tym to gdzie Was wywiało:roll: - do Głogowa chyba nie pojechaliście??:cool1: Quote
Asiaczek Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Patka - kilka łysolków było... Nie zauwazyłaś! Nie, dzisiaj nie bylo żadnego spotkanie przy studzience, bo... rano "zajęcia w podgrupach, potem zakupy, spacerki, lekka drzemka, no i teraz szykowanie się do wyjazdu do Kowna na wystawe. Wpadłam tylko na chwilę, aby Wam powiedziec, że maluszki otworzyły oczka!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: MKM sam osobiście to sprawdzał. Niesamowita niespodzianka, bo dzisiaj rano byy jeszcze zamkniete... pzdr. Oj, tak to jest, jak się na szybko odpowiada. Do Głogowa pojechała suczka z naszej hodowli - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (ruda); juz teraz trzymam za nia kciuki i za Savannah, która ja zaprezentuje... Co do szczeniaczków, to raczej nie przewiduję, aby jeden z maluszków został (brak miejsca). Jeżeli sie wyrobię, to porobie kilka zdjęć, ale wstawię je dopiero w poniedzialek po powrocie z wystawy. pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 No i najświeższe info z Głogowa: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - BOG3!!! Serdeczne gratulacje dla Buszki (imię domowe) i Savannah, która ją tak pieknie zaprezentowała!!! pzdr. Quote
sylrwia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Garatulacje za oczka :loveu: Powodzenia na Wystawie:p Gratulacje Buszkowe BOG III:multi: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Asiaczek napisał(a):No i najświeższe info z Głogowa: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - BOG3!!! Serdeczne gratulacje dla Buszki (imię domowe) i Savannah, która ją tak pieknie zaprezentowała!!! pzdr. :klacz: :klacz: :klacz: Bardzo Wielkie Gratki:klacz::klacz::klacz: Quote
Magda Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Uff....przebrnelam przez 7 stron:crazyeye: Ale za to jakie zdjecia doogladania:loveu: Asiaczku jak ja zazdroszcze warszawiakom tych spotkan na PM.... ile psow!! U mnie to sie czesto zdarza, ze nie spotkamy ani jednego psa na spacerze. A Miki tak lubi psy:lol: czekam na fotki bobaskow z otwartymi oczkami:loveu: i gratulacje dla Buszki i Savannah Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Asiaczek napisał(a):No i najświeższe info z Głogowa: I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - BOG3!!! Serdeczne gratulacje dla Buszki (imię domowe) i Savannah, która ją tak pieknie zaprezentowała!!! pzdr. :multi::multi::multi: już jutro zobaczymy szczeniorki z otwartymi łockamii!!:cool3: nie moge sie doczekac ;D Powodzenia na wystawie i Gratulacje dla Savannah i Buszki!:multi::multi: Quote
dzasta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Graty dla Buszki :multi: Dzisiaj trzymam kciuki za wsz występ w Kownie :kciuki: A jutro czekam na zdjęcia maluszków z otwartymi oczętami :loveu: Quote
Basenji Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Asia, a gdzie fotki?:mad: Stellanowa już swoje pokazuje! Zdrówko Quote
Recommended Posts