Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie tuż, tuż przed nami rozrywka pt. "Otwieranie oczek". Już nie mogę sie doczekać...:loveu::loveu::loveu::loveu:
I konsekwencją tego ciekawskiego spojrzenia na świat będzie... dokazywanie... powoli, powoli... a potem opanowywanie tego żywiołu...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Poświata - to teraz przez najbliższe dni nie zaglądniesz do nas, bo.. Mąż wrócił, co?
No wrócił :D , ale nie przesadzajmy :roll: , znowuż tak strasznie długo nie bawił na tej delegacji ..... :cool3: :evil_lol:.
Zimę pod oknami masz, że ho, ho, ho, .
Kluseczki z dnia na dzień robią się słodsze, o ile to wogóle jest możliwe :loveu: , a teraz kibicujemy otwieraniu oczek :multi: .

Posted

Asiaczku czy był jakis ogólno psie spotkanie przy wiadomej studzience?? :lol: Czy korzystaliście dziś ze spacerków?;) A tak poza tym to gdzie Was wywiało:roll: - do Głogowa chyba nie pojechaliście??:cool1:

Posted

Patka - kilka łysolków było... Nie zauwazyłaś!

Nie, dzisiaj nie bylo żadnego spotkanie przy studzience, bo... rano "zajęcia w podgrupach, potem zakupy, spacerki, lekka drzemka, no i teraz szykowanie się do wyjazdu do Kowna na wystawe.
Wpadłam tylko na chwilę, aby Wam powiedziec, że maluszki otworzyły oczka!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
MKM sam osobiście to sprawdzał. Niesamowita niespodzianka, bo dzisiaj rano byy jeszcze zamkniete...
pzdr.

Oj, tak to jest, jak się na szybko odpowiada.

Do Głogowa pojechała suczka z naszej hodowli - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek (ruda); juz teraz trzymam za nia kciuki i za Savannah, która ja zaprezentuje...

Co do szczeniaczków, to raczej nie przewiduję, aby jeden z maluszków został (brak miejsca).

Jeżeli sie wyrobię, to porobie kilka zdjęć, ale wstawię je dopiero w poniedzialek po powrocie z wystawy.
pzdr.

Posted

No i najświeższe info z Głogowa:
I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - BOG3!!!
Serdeczne gratulacje dla Buszki (imię domowe) i Savannah, która ją tak pieknie zaprezentowała!!!
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Serdeczne gratulacje dla Buszki (imię domowe) i Savannah, która ją tak pieknie zaprezentowała!!!
pzdr.

:klacz: :klacz: :klacz: Bardzo Wielkie Gratki:klacz::klacz::klacz:

Posted

Uff....przebrnelam przez 7 stron:crazyeye: Ale za to jakie zdjecia doogladania:loveu: Asiaczku jak ja zazdroszcze warszawiakom tych spotkan na PM.... ile psow!! U mnie to sie czesto zdarza, ze nie spotkamy ani jednego psa na spacerze. A Miki tak lubi psy:lol:

czekam na fotki bobaskow z otwartymi oczkami:loveu:

i gratulacje dla Buszki i Savannah

Posted

Asiaczek napisał(a):
pzdr.

:multi::multi::multi:
już jutro zobaczymy szczeniorki z otwartymi łockamii!!:cool3:
nie moge sie doczekac ;D
Powodzenia na wystawie i Gratulacje dla Savannah i Buszki!:multi::multi: