Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Hahaha, pieknie to zabrzmiało:)

BTW - na moim bazarku padło pytanie, czy reflektujecie na odbiór osobisty? Mogłabym może jakos podjechac do Centrum...? Możecie sie tam wypisać? Tam, tzn. na bazarku;)

pzdr.

Posted

Spoko:)
Moje baski spały jak zabite, tylko od czasu do czasu podnosiły główki, jak jakas petarda zbyt blisko domu została odpalona....
One byly bardziej zaciekawione, niz przestraszone:)

pzdr.

Posted

Pora na najnowsze fotki basków-bobasków:)

Malce mają juz 3 tygodnie, stają na nóżkach, podnosza głowy. No i maja juz otwarte oczka:) Nie wiem, ile ważą, ale rosną w ochach. Ale Erka niknie w oczach....:(

WHERE Asiaczek FCI

Cdn.
Pzdr.

Posted

Gioco napisał(a):

Dokładnie tak:) Bawila sie mała kocia zadziora ogonkiem suni:) Ale - póki co - suczka miała to w odwłoku, ale w wieku dorosłym, to kto wie, jaka będzie reakcja na takie zabawy;):diabloti:

FredziaFredzia napisał(a):
Asiaczku co tu dużo mówić... Jesteś zdecydowaną mistrzynią jeśli chodzi o osiągnięcia basenji w Polsce ;)

Miło czytac o sobie miłe słowa:) Dziekowac:)

Izabela124. napisał(a):
Jakie słodziaczki :loveu:

Fakt, Słodyczki z nich niesamowite. Jeszcze nie do końca kumate, ale juz a chwilę, za momencik, będzie ubaw po pachy w domu!:)

pzdr.

Posted

Wczoraj, 12.01.2014 r., Dadik byl na kolejnej wystawie w PL. Niby nic niezwykłego, ale.... był beze mnie:p
Razem z nim byla Ola P. i.... bylo super! Dadik razem z Olą wywalczyli Zwyc. Młodziezy (to juz drugi CAJC Dadika), BOS (czyli - po zmianach Regulaminu - Najlepszy Pies w Rasie) oraz na BIS Juniorów wyszli z grupy. Potem juz szczeście ich ciut opuścilo...trudno...
Jestem zadowolona z wystawy, współpracy Oli i Dadika i wierzę, że "pudło" jest w ich zasięgu:)
Olu, dziękuję!

pzdr.