Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaaaaaaaaaa, nie zasypało Cię gdzieś tam po drodze ??? Jakby co to biorę łopatę i lecę z pomocą :bigcool: . Quote
Samturia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jak ja kocham sceniacki :D:D:D one są słodziuuutkie :D a jak rosną :D Quote
baskomaniak Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 sylrwia napisał(a):Moze one po siedzeniu w brzuszku byly pogniecione i stad złudzenie ze w pregach:roll: A może po prostu żaluzje w oknie nie były podniesione i stąd te rzekome "prążelki" :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
dzasta Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek bardzo się ciesze że tak wszystko się ułożyło pozytywnie :multi: :multi: :multi: A basiorki sa takie urocze i Mama Felka też ma spryt a co nie pamiętacie ile zwlekała z porodem :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :loveu::loveu::loveu:miodzio szczeniorki Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Hej, panienki, jestem, jestem... Wcale mnie nie zasypało, tylko... ja pracuję do 16.15, a potem ok. 1,5 godziny spacerków i dopiero ok. 18:00-18:30 mogę usiąść do kompa. Takie życie. A Wy, jak mnie nie ma, to sobie gadacie, gadacie, gadacie... Prawie 2 strony przegadałyście... A w W-wie od rana sypie śnieg... Na dworzu jest cudnie, szkoda, że ten najpiekniejszy czas ja przynajmniej spędzam w pracy, przy biurku... Cieszę się, że sesja zdjęciowa podoba się. Każdy już ma swojego faworyta? Jeśli tak, to proszę o niego dbać... Poświata - mnie też się wydaje, że jeszcze ok. 2 tygodni trzeba poczekać... Elitesse - nie zazdrość, bo przecież masz Olcie! Iwona&Wiki - piekny wierszyk, super! Dzięki. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Hej, panienki, jestem, jestem... Wcale mnie nie zasypało, tylko... ja pracuję do 16.15, a potem ok. 1,5 godziny spacerków i dopiero ok. 18:00-18:30 mogę usiąść do kompa. Takie życie. A Wy, jak mnie nie ma, to sobie gadacie, gadacie, gadacie... Prawie 2 strony przegadałyście... A w W-wie od rana sypie śnieg... Na dworzu jest cudnie, szkoda, że ten najpiekniejszy czas ja przynajmniej spędzam w pracy, przy biurku... Cieszę się, że sesja zdjęciowa podoba się. Każdy już ma swojego faworyta? Jeśli tak, to proszę o niego dbać... Poświata - mnie też się wydaje, że jeszcze ok. 2 tygodni trzeba poczekać... Elitesse - nie zazdrość, bo przecież masz Olcie! Iwona&Wiki - piekny wierszyk, super! Dzięki. Pzdr. Jeśli potrzebne są paczki żywnościowe dla naszych faworytów to dawaj namiary:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Nieeee, paczek na razie nie potrzeba. Felka bardzo się stara i ma taki apetyt, że dzisiaj dorwała się do kocich friszek i zjadła cały pojemniczek. Ot, takie drugie śniadanko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Po obchodzie Galerii innych uznałam, że i w mojej Galerii powinny znaleźc się zdjęcia z pierwszego w tym roku śniegu. Niestety, nie mam zdjęć ze spacerku psiowego (rano i ppłd. było ciemno). Zrobiłam więc kilka zdjęć z okna... Zima, zima, zima... I moje ulubione-inaczej skrzyżowanie... Ulubione, czy nie - ważne, że zaśnieżone, prawda?:lol: Pzdr. Quote
bazylowa Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a): I wiecie co? To są chyba jednak TRI, a nie trindelki-rondelki...:oops: Pierwszy raz mam krycie tri + tri i może dlatego one były takie ciemne zaraz po urodzeniu... Sama nie wiem. Koleżanka z Holandii twierdzi, że to są NORMALNE TRI! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Panikara panikara :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Ale nie przejmuj się, a też jestem panikara, a jeśli chodzi o psy, to nołkoment... Kto wie niech powie hehehe ;);) Quote
sylrwia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Po obchodzie Galerii innych uznałam, że i w mojej Galerii powinny znaleźc się zdjęcia z pierwszego w tym roku śniegu. Niestety, nie mam zdjęć ze spacerku psiowego (rano i ppłd. było ciemno). Zrobiłam więc kilka zdjęć z okna... Zima, zima, zima... I moje ulubione-inaczej skrzyżowanie... Ulubione, czy nie - ważne, że zaśnieżone, prawda?:lol: Pzdr. Kurcze ogłądałam prognoze pogody:roll: W niemczech pada, w "polsce" pada, w czechach pada. Tylko ja na jakieś zagubionej wyspie mieszkam. Na prognozach u mnie też podobno pada. Ale tylko na tych ich mapkach bo u mnie nie ma z czego nawet padać. Moge sobie gwiazdy na niebie liczyć.:angryy: Quote
Agasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Maluchy z dnia na dzien ladniejsze ! Piękne pychole, cud miod orzeszki :) I strasznie się ciesze ze to jednak tri, lobuziaki stracha panci narobily, widac ze to male przebiegle basenji :) A więc kolejne gwiazdy ringow rosna! :D Quote
Poświata Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 sylrwia napisał(a):Kurcze ogłądałam prognoze pogody:roll: W niemczech pada, w "polsce" pada, w czechach pada. Tylko ja na jakieś zagubionej wyspie mieszkam. Oj, pada i w Niemczech, i w Polsce pada, na tyle skutecznie że mój mąż zza zachodniej granicy wrócić nie może, bo loty odwołali :evil_lol: . Ale to Niemcy chyba panikują, albo u nich jeszcze bardziej pada, bo słyszę że u nas samoloty czasami latają. Quote
Anecioreczek Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 u nas też śnieg..ubaw po pachy..fotki bedą w sobote Atosowo sniegowe...bo teraz cikmno zimno... i wogóle... chcoiaż Atos w płeni sił na zabawe na śniegu..a powrót too wielkieee spaniieeeee ;D i spokój przynajmniej :razz: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sylrwia - no to ja już nie wiem, gdzie Ty mieszkasz.:crazyeye: Chyba to rzeczywiście jakaś enklawa, coś na wzór i podobieństwo Watykanu...;) A u nas w W-wce śnieg po łydki; rano miałam olbrzymie trudnosci ze spacerami. Bo albo soli po kostki (psy nie moga chodzi, piszczą...) albo sniegu po łydki (a ja w adidaskach) albo sama nie wiem, co... Oj, głupoty piszę, idę szykować się do pracy. Ale wrócę, wieczorkiem.. Pa pa... I na miły poczatek dnia, coś baaaardzo przytulnego. "Wreszcie upolowałam cię, ty, myszko jedna, ty!" A mnie się marzy, żeby tak, jak kicia: położyć się i zasnąć... (poza i miejsce nie gra roli)... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 A, jeszcze jedno. Poświata - trzymamy kciuki za szczęśliwy i szybki (chyba, że sobie tego nie życzysz) powrót Małżonka do domu... Pozdrów go od nas. Pzdr. Quote
Poświata Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A, jeszcze jedno. Poświata - trzymamy kciuki za szczęśliwy i szybki (chyba, że sobie tego nie życzysz) powrót Małżonka do domu... Pozdrów go od nas. Pzdr.Wraca :p , przed 7 wystartowali. Quote
Anecioreczek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 no to super:cool3: a ja jeszcze nigdy nie lataaałaaammmm:roll: a Kocurki Piknie wyszły smieszne takie to to xD Quote
Rybc!a Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ale kluski boskie. A ile u was śniegu...u nas ani trochę, małej kulki zrobić nie można. Widzę ciotuchno , że galeria ci się rozwija, a maluchy rosną jak na drożdżach. Wpadniesz do nas? Zrobiłam niezłą reaktywację. Jeżeli można, to proszę o więcej fotek. A kotki są superaśne, wyszyły na zdjęciach jak małe potworki. Quote
Elitesse Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Asiaczek napisał(a): Elitesse - nie zazdrość, bo przecież masz Olcie! . Olka nie jest wlasnej produkcji :diabloti: ja chce takie male co przy mnie oczki otworza !! :placz: na razie codziennie prowadze lekcje pogladowe z dziewczynami, pies juz wybrany, pozostaje tylko czekac i trzymac kciuki :thumbs: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Rybc!a - tak znienacka wpadłaś, pochwaliłaś, zażyczyłaś sobie... Zawsze taka szybka? Witaj w Galerii. Tak, tak. Galeria rozwija się, ma coraz więcej oglądaczy i coraz więcej komentatorów...:lol: Jest dobrze! Poświata - to teraz przez najbliższe dni nie zaglądniesz do nas, bo.. Mąż wrócił, co? Elitesse - rozumiem, też tak wolę.:lol: Quote
sylrwia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Rybc!a napisał(a):Ale kluski boskie. A ile u was śniegu...u nas ani trochę, małej kulki zrobić nie można. Widzę ciotuchno , że galeria ci się rozwija, a maluchy rosną jak na drożdżach. Wpadniesz do nas? Zrobiłam niezłą reaktywację. Jeżeli można, to proszę o więcej fotek. A kotki są superaśne, wyszyły na zdjęciach jak małe potworki. O dzieki Ci Rybc!a za te słowa! :multi: Nie tylko ja pokrzywdzona w tej kwestii. Łatwiej teraz żyć;) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Sylrwia - Ty? Pokrzywdzona? A przez kogo i z jakiej przyczyny?!?!?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Wstawię kilka fotek dizisiejszej zimy. Godzina robienia zdjęć to ok. 7:40-8:00. Moje nieulubione skrzyżowanie... I widok nowego gmachu TVP, budowanego od...... hohoho, nawet nie pamiętam od kiedy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 No i "coś" dla tych pokrzywdzonych, tzn. Rybc!a i Sylrwia. ciekawe, czy sposoba Wam się mój prezencik. KEY TO LOVE Asiaczek + KALIMERA Asiaczek Słodyczki, prawda? Pzdr. Quote
Recommended Posts