Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Moze one po siedzeniu w brzuszku byly pogniecione i stad złudzenie ze w pregach:roll:

A może po prostu żaluzje w oknie nie były podniesione i stąd te rzekome "prążelki" :evil_lol:

Pozdrawiam.

Posted

Asiaczek bardzo się ciesze że tak wszystko się ułożyło pozytywnie :multi: :multi: :multi:
A basiorki sa takie urocze i Mama Felka też ma spryt a co nie pamiętacie ile zwlekała z porodem :cool3: :evil_lol:

Posted

Hej, panienki, jestem, jestem... Wcale mnie nie zasypało, tylko... ja pracuję do 16.15, a potem ok. 1,5 godziny spacerków i dopiero ok. 18:00-18:30 mogę usiąść do kompa. Takie życie.

A Wy, jak mnie nie ma, to sobie gadacie, gadacie, gadacie... Prawie 2 strony przegadałyście...

A w W-wie od rana sypie śnieg... Na dworzu jest cudnie, szkoda, że ten najpiekniejszy czas ja przynajmniej spędzam w pracy, przy biurku...

Cieszę się, że sesja zdjęciowa podoba się. Każdy już ma swojego faworyta? Jeśli tak, to proszę o niego dbać...

Poświata - mnie też się wydaje, że jeszcze ok. 2 tygodni trzeba poczekać...

Elitesse - nie zazdrość, bo przecież masz Olcie!

Iwona&Wiki - piekny wierszyk, super! Dzięki.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hej, panienki, jestem, jestem... Wcale mnie nie zasypało, tylko... ja pracuję do 16.15, a potem ok. 1,5 godziny spacerków i dopiero ok. 18:00-18:30 mogę usiąść do kompa. Takie życie.

A Wy, jak mnie nie ma, to sobie gadacie, gadacie, gadacie... Prawie 2 strony przegadałyście...

A w W-wie od rana sypie śnieg... Na dworzu jest cudnie, szkoda, że ten najpiekniejszy czas ja przynajmniej spędzam w pracy, przy biurku...

Cieszę się, że sesja zdjęciowa podoba się. Każdy już ma swojego faworyta? Jeśli tak, to proszę o niego dbać...

Poświata - mnie też się wydaje, że jeszcze ok. 2 tygodni trzeba poczekać...

Iwona&Wiki - piekny wierszyk, super! Dzięki.
Pzdr.

Jeśli potrzebne są paczki żywnościowe dla naszych faworytów to dawaj namiary:evil_lol:

Posted

Nieeee, paczek na razie nie potrzeba. Felka bardzo się stara i ma taki apetyt, że dzisiaj dorwała się do kocich friszek i zjadła cały pojemniczek. Ot, takie drugie śniadanko...
Pzdr.

Posted

Po obchodzie Galerii innych uznałam, że i w mojej Galerii powinny znaleźc się zdjęcia z pierwszego w tym roku śniegu. Niestety, nie mam zdjęć ze spacerku psiowego (rano i ppłd. było ciemno). Zrobiłam więc kilka zdjęć z okna...

Zima, zima, zima...

I moje ulubione-inaczej skrzyżowanie...

Ulubione, czy nie - ważne, że zaśnieżone, prawda?:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

I wiecie co? To są chyba jednak TRI, a nie trindelki-rondelki...:oops: Pierwszy raz mam krycie tri + tri i może dlatego one były takie ciemne zaraz po urodzeniu... Sama nie wiem. Koleżanka z Holandii twierdzi, że to są NORMALNE TRI!

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Panikara panikara :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Ale nie przejmuj się, a też jestem panikara, a jeśli chodzi o psy, to nołkoment...
Kto wie niech powie hehehe
;);)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Po obchodzie Galerii innych uznałam, że i w mojej Galerii powinny znaleźc się zdjęcia z pierwszego w tym roku śniegu. Niestety, nie mam zdjęć ze spacerku psiowego (rano i ppłd. było ciemno). Zrobiłam więc kilka zdjęć z okna...

Zima, zima, zima...

I moje ulubione-inaczej skrzyżowanie...

Ulubione, czy nie - ważne, że zaśnieżone, prawda?:lol:
Pzdr.

Kurcze ogłądałam prognoze pogody:roll: W niemczech pada, w "polsce" pada, w czechach pada. Tylko ja na jakieś zagubionej wyspie mieszkam. Na prognozach u mnie też podobno pada. Ale tylko na tych ich mapkach bo u mnie nie ma z czego nawet padać. Moge sobie gwiazdy na niebie liczyć.:angryy:

Posted

Maluchy z dnia na dzien ladniejsze ! Piękne pychole, cud miod orzeszki :) I strasznie się ciesze ze to jednak tri, lobuziaki stracha panci narobily, widac ze to male przebiegle basenji :) A więc kolejne gwiazdy ringow rosna! :D

Posted

sylrwia napisał(a):
Kurcze ogłądałam prognoze pogody:roll: W niemczech pada, w "polsce" pada, w czechach pada. Tylko ja na jakieś zagubionej wyspie mieszkam.
Oj, pada i w Niemczech, i w Polsce pada, na tyle skutecznie że mój mąż zza zachodniej granicy wrócić nie może, bo loty odwołali :evil_lol: . Ale to Niemcy chyba panikują, albo u nich jeszcze bardziej pada, bo słyszę że u nas samoloty czasami latają.

Posted

u nas też śnieg..ubaw po pachy..fotki bedą w sobote Atosowo sniegowe...bo teraz cikmno zimno... i wogóle...
chcoiaż Atos w płeni sił na zabawe na śniegu..a powrót too wielkieee spaniieeeee ;D

i spokój przynajmniej :razz:

Posted

Sylrwia - no to ja już nie wiem, gdzie Ty mieszkasz.:crazyeye: Chyba to rzeczywiście jakaś enklawa, coś na wzór i podobieństwo Watykanu...;)

A u nas w W-wce śnieg po łydki; rano miałam olbrzymie trudnosci ze spacerami. Bo albo soli po kostki (psy nie moga chodzi, piszczą...) albo sniegu po łydki (a ja w adidaskach) albo sama nie wiem, co...

Oj, głupoty piszę, idę szykować się do pracy. Ale wrócę, wieczorkiem.. Pa pa...
I na miły poczatek dnia, coś baaaardzo przytulnego.

"Wreszcie upolowałam cię, ty, myszko jedna, ty!"

A mnie się marzy, żeby tak, jak kicia: położyć się i zasnąć...
(poza i miejsce nie gra roli)...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, jeszcze jedno. Poświata - trzymamy kciuki za szczęśliwy i szybki (chyba, że sobie tego nie życzysz) powrót Małżonka do domu... Pozdrów go od nas.
Pzdr.
Wraca :p , przed 7 wystartowali.

Posted

Ale kluski boskie. A ile u was śniegu...u nas ani trochę, małej kulki zrobić nie można. Widzę ciotuchno , że galeria ci się rozwija, a maluchy rosną jak na drożdżach. Wpadniesz do nas? Zrobiłam niezłą reaktywację. Jeżeli można, to proszę o więcej fotek.

A kotki są superaśne, wyszyły na zdjęciach jak małe potworki.

Posted

Asiaczek napisał(a):

.

Olka nie jest wlasnej produkcji :diabloti:
ja chce takie male co przy mnie oczki otworza !! :placz: na razie codziennie prowadze lekcje pogladowe z dziewczynami, pies juz wybrany, pozostaje tylko czekac i trzymac kciuki :thumbs:

Posted

Rybc!a - tak znienacka wpadłaś, pochwaliłaś, zażyczyłaś sobie... Zawsze taka szybka? Witaj w Galerii. Tak, tak. Galeria rozwija się, ma coraz więcej oglądaczy i coraz więcej komentatorów...:lol: Jest dobrze!

Poświata - to teraz przez najbliższe dni nie zaglądniesz do nas, bo.. Mąż wrócił, co?

Elitesse - rozumiem, też tak wolę.:lol:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ale kluski boskie. A ile u was śniegu...u nas ani trochę, małej kulki zrobić nie można. Widzę ciotuchno , że galeria ci się rozwija, a maluchy rosną jak na drożdżach. Wpadniesz do nas? Zrobiłam niezłą reaktywację. Jeżeli można, to proszę o więcej fotek.
A kotki są superaśne, wyszyły na zdjęciach jak małe potworki.

O dzieki Ci Rybc!a za te słowa! :multi: Nie tylko ja pokrzywdzona w tej kwestii. Łatwiej teraz żyć;)

Posted

Wstawię kilka fotek dizisiejszej zimy. Godzina robienia zdjęć to ok. 7:40-8:00.

Moje nieulubione skrzyżowanie...

I widok nowego gmachu TVP, budowanego od...... hohoho, nawet nie pamiętam od kiedy...

Pzdr.