Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Oj, Czoko, ja wyszłam z Pól ok. 14.00... Pzdr. Quote
donya Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj taka piękna, słoneczna pogoda, trochę wietrznie jest, ale jak tylko naładuję akumulatorki (do aparatu fotograf., żeby nie byo, że ja taka słabosilna jestem!) - hajda na Pola. Może ktoś przeczyta ten post i też sie tam wybierze? pzdr. no wiesz - nie mogłaś mi sms wysłać - tylko na dogo zapraszasz :placz: Ja tak wczesnie nie zaglądam tu :shake: A maluchy cudne :loveu: :loveu: :loveu: czekam :cool3: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Donya - a wiesz, że nawet myślałam o tym, aby wysłać Ci sms'a, ale w ostatniej chwili doszłam do wniosku, że to tak głupio z godziny na godzinę wysyłać info i zapraszać na spacedrek. A poza tym ja na Polach byłam tylko 2 godzinki... Pzdr. Quote
donya Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Donya - a wiesz, że nawet myślałam o tym, aby wysłać Ci sms'a, ale w ostatniej chwili doszłam do wniosku, że to tak głupio z godziny na godzinę wysyłać info i zapraszać na spacedrek. A poza tym ja na Polach byłam tylko 2 godzinki... Pzdr. Coś nie możemy się ostatnio spotkać :shake: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Spotkamy się, spotkamy... już niedługo... Myślę, że gdzieś w połowie lutego zawitasz do mnie, co? pzdr. Quote
donya Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A zawitam, zawitam - z miłą chęcią :multi: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 donya napisał(a):no wiesz - nie mogłaś mi sms wysłać - tylko na dogo zapraszasz :placz: n o w ł a ś n i e :mad: !!!!!!! Quote
bazylowa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [CENTER]Hej !!!! Właśnie nadrobiłam zaległości :p Może jak maluchy zmienią sierść na dorosłą to i pręgo znikną ?? Niektóre szczeniory z miotu Bazyla miały białe łatki na klatkach, a teraz łatki zniknęły :p [/CENTER] Quote
PANGEA Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Asiaczek napisał(a):PANGEA - nie chcę sie tutaj wymądrzać co do genetyki, bo ja aż taka mądra nie jestem...:oops:. Natomiast to co mogę, to potwierdzę: trikolor to inaczej czarno-bialy podpalany.Ten przypadek został mi wyjaśniony w ten sposób, że istnieje tzw. gen recesywny i on - przy "sprzyjającym układzie genów - też może przyczynić się do takiego koloru. Pzdr. Nie no ja tez nie chce sie madrzyc :oops: Tylko tak pytam podpalani rozumiem to jest locus A a allel atat czyli po 2 podpalanych masz caly miot podpalany. tricolor to atat i dodatkowo biale znaczenia z locus S ( sisi ) No i te prazki mnie zastanowily w locus E ( bo tam sie prazki dziedzicza ) jest kilka alleli no i one wykazuja niepelna dominacje. I wlasciwe pytanie brzmi jakie allele z locus E wystepuja u Baskow?? Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Poświata - ja nadal nie mam numery Twojej komórki... Donya - a może jeszcze wcześniej uda nam sie jakoś spotkac na Polach? Oby pogoda była... Mamabazyla - prązki.pręgi jak są, to i będa, niestety... Pangea - o, Kochana. To pytanie to nie do mnie... Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Asiaczku będa zdjecia?? u nas beda wieczorkiem:) udalo mi sie zainstalowac na komputerze u rodzicow i teraz przesylam do siebie zdjecia Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Zdjęcia ze spacerku - tak Zdjęcia maluchów - mam, ale moge się nie wyrobić z tym natłokiem fotek...:cool3: Czekam z wielka niecierpliwością na debiutanckie fotki! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Na dzisiejszy spacerek na PM wzięłam (z różnych przyczyn) tylko 2 dziewczynki: Hipkę i Żelkę. I oto foto-relacja z tego spaceru: Hipka gdzies biegnie. Ale pewnie cos knuje, niedobrota, bo schowała pyszczek... A nie mówiłam? Ma coś na sumieniu... Tym razem cała się schowała... O, jakiś nowy kolega... Tutaj też jakiś nowy... O, a tutaj nie dość, że nowy, to jeszcze taki duży. Ale za to jaki podobny do mnie!:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 I trochę Żelki. Żelcia zastanawia się, czy o tej porze roku woda w kałuzy może być zimna czy jednak nie...(na drugim planie) Przeskoczyć, przefrunąć, obejść...? Chyba obejdę... A, na razie, to ja się tylko poprzyglądam... Hmmm, coś tu duuuużo białego... Ktoś (na drugim planie) złapał Żelkę... I proszę, jaki był tego efekt: Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak bliźniaki jednojajowe;) Quote
Miga Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Witam :) W Wawie taką ładną pogodę mieliście ? ;) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak bliźniaki jednojajowe;) No, prawie... A "prawie" robi różnicę...:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Miga']Witam :) W Wawie taką ładną pogodę mieliście ? ;) Fakt. Do ok. 13.00 pogoda była OK. Prawie bez wiatru, słonecznie. Ale po 13.00 zrobiło się wietrznie, coraz więcej było chmur, no i tak jakby poczułam powiew zimy. I jak się okazało, całkiem słusznie, bo na nadchodzący tydzień zapowiadają wyraźne oziębienie i opady śniegu:razz::crazyeye: Sie okaże! pzdr. Quote
Poświata Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Poświata - ja nadal nie mam numery Twojej komórki... :crazyeye: no co Ty powiesz ??? Znaczy się, że jak dzwoniłam na koniec starego roku to nie zapisałaś numerku :nono: . Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Nonono, nienienie zapisałam...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Miga napisał(a):Witam :) W Wawie taką ładną pogodę mieliście ? ;) Oj, zapomniałam przywitać się z Tobą...:oops::oops::oops: i powitać w mojej Galerii. Co niniejszym nadrabiam.:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Nonono, nienienie zapisałam...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Pzdr.Będą bęcki, będą bęcki :mad: :multi: ;) . Poślę ci PW, może dojdzie :cool3: . Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Pw doszła. Już ją widzę. A jak masz bić, to zrób to chociaż bezboleśnie, co?:cool3: Umiesz tak?:razz: Pzdr. Quote
Alicja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Poświata']Będą bęcki, będą bęcki :mad: :multi: ;) . Poślę ci PW, może dojdzie :cool3: .:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wałkiem ją , wałkiem ...żartowałam :p :razz:ktoś się speszył;) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 A nie można by tak bardziej wirtualnie, co? pzdr. Quote
Recommended Posts