Czoko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Trudno - nie widzimy naszych upragnionych maleństw ale może ktoś zgadnie kto to taki? Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 mały wygrzewajacy futro na grzbiecie WIEWIÓR :cool1: Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 WiewióreczkA1:evil_lol: Asia! Toż sie zdecydowałaś Nam pokazać Felkowy Baloniczek!!:loveu: Słodki Grubasek:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
donya Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 GDZIE SĄ SZCZENIACZKI - MALUTKIE BABASKI :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Asiaczek - Ty napewno je schowałaś :mad: :mad: :mad: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 donya napisał(a):Asiaczek - Ty napewno je schowałaś :mad: :mad: :mad: I to na pewno w brzuchu Felci :evil_lol::evil_lol: I jak tam? Nie ma Cię, więc może to już? :lol: Quote
ZonkOne Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 We want puppy's!:zly7::zly7::zly7: Jak sie jutro urodzą to bendą z tej samej daty co Anecioreczek :):):) juz poprawione Behemot :) Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ZonkOne napisał(a):We wont's puppy's!:zly7::zly7::zly7: Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :oops:: "We want puppies!" ;) Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :loveu:balonik śliczny .....ale wolałabym oglądać już baski -bobaski:cool1: Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ZonkOne napisał(a):przepraszam :(:(:( Nie przejmuj się :glaszcze: Ja przecież nie napisałam tego złośliwie ;) To ja przepraszam za wymądrzanie się :ices_bla: Quote
ZonkOne Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale jka mam za rok mature i jestem dupa z angielskiego :( Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ZonkOne napisał(a):Ale jka mam za rok mature i jestem dupa z angielskiego :( Rok to dużo czasu! Na pewno zdążysz się podciągnąć :lol: Quote
ZonkOne Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zobaczymy :( i juz mam stresa teraz... :( Quote
Czoko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dalej widzę sytuację bez zmian... A jeśli chodzi o zagadkę - natychmiast poznałyście kto to - okazuje się że tylko ja nie poznałam że widzę żywe zagubione dziecko czekające na rodziców jak się dużo później okazało... Quote
Agasia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 I gdzie te Felkowe bobaski?! :shake::loveu::loveu::-( Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Czoko napisał(a):Trudno - nie widzimy naszych upragnionych maleństw ale może ktoś zgadnie kto to taki? Ja też wiedziałam, że to wiewióra, klapnięta o ziemię. A może plasknięta...? Debe - jejku, jak ja dawno nie słyszałam tego słowa "laczki". Debe, czyżbyś była moim pokoleniem...? Moniś - fakt. Spojrzenie z urodzin ma z lekka przestraszone i siakieś takie niewyraźne... Pzdr. Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asiaczek napisał(a):Debe - jejku, jak ja dawno nie słyszałam tego słowa "laczki". Debe, czyżbyś była moim pokoleniem...? hehehehehe no jasne, że jestem Twoim pokoleniem :cool3: laczki i kajet to moje słowa :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 I moje, i moje, i moje!!!:lol: Ale się cieszkam! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 jak tam Feleczka dalej swoje czy jej sie cos odwidziało?:> Quote
Poświata Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:balonik śliczny .....ale wolałabym oglądać już baski -bobaski:cool1: Asiaczku mam następną wersję pomocy w celu pogonienia Felki: widziałyście tę stertę balonów przygotowaną na sylwestra :lol: ??? Teraz mój syncio kochany ma nową zabawę i "pęka balony" :diabloti: :mad: . Chcesz to Ci wypożyczę Konradka, żeby "pęknął Felkę" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ? Quote
Anecioreczek Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::lol::lol: Niewiem czy feleczka Była By z tego zadowolona:lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asiaczek napisał(a):I moje, i moje, i moje!!!:lol: Ale się cieszkam! Pzdr. jesteśmy dla siebie stworzone a połączyły nas słowa ;) :evil_lol: Quote
agabass Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asiaczek napisał(a):Niedawno dostałam kilka zdjęć JERTI IN RED Asiaczek (po domowemu: Kochasz), no to je wklejam... 1/2 właściciela Kochaszka + sam zainteresowany. Kochasz w gustownym ubranku; ciekawe, gdzie oni taką zime znaleźli... Wersja pościelowa I wersja urodzinowa, bo 4 grudnia 2006 r. JUMA, JAZZY BOY, JERTI, JUST FOR YOU, JELLY JOSHREEN skończyli roczek! pZDR. no niezły Kochasz czy nie kochasz do kochania:lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Agabass - Kochasz, Kochasz do kochania... Jak czytam maile właścicieli Kochaszka, to aż mi się wierzyć nie chce, że tak pięknie można pisać o psie... Poświata - dawaj tutaj Konrada! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Poświata napisał(a):Asiaczku mam następną wersję pomocy w celu pogonienia Felki: widziałyście tę stertę balonów przygotowaną na sylwestra :lol: ??? Teraz mój syncio kochany ma nową zabawę i "pęka balony" :diabloti: :mad: . Chcesz to Ci wypożyczę Konradka, żeby "pęknął Felkę" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Poświatkowy pękaciel baloników:evil_lol: O rany nadal nic:crazyeye: Quote
Recommended Posts