Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Miło się oglądało.
No, no, a Torinka na tych zdjęciach, to wygląda juz jak stara wystawowa wyjadaczka, a nie jak babiś :)
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek1/ZmianarozmiaruIMG_2596_zpsd4efaaa2.jpg
Torinka gapiła się na suczkę obok, a poza tym, ona ma taki wyraz yska i nastawienie uszu, jak Serek. zawsze czujna i ciekawska:) Fajnie się ja wystawia:)

pzdr.

Posted

Mąż do żony:
- Kochanie, nie mogę znaleźć herbaty!
- Ty beze mnie to z niczym byś sobie nie poradził! Herbata jest w apteczce, w puszce po kakao. z nalepka "sól"....

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mąż do żony:
- Kochanie, nie mogę znaleźć herbaty!
- Ty beze mnie to z niczym byś sobie nie poradził! Herbata jest w apteczce, w puszce po kakao. z nalepka "sól"....

pzdr.
Dobre :evil_lol:

Pozdrawiamy ciepło i słonecznie, chociaż na oknem katastrofa. Dobrze, że moje psisko uznało, że to nie pogoda na spacery i ogranicza je do minimum.

Posted

[quote name='Asiaczek']A baski jakos nie protestują, gdy mają wyjść na deszcz... Fakt, nie za bardzo sa zadowolone, ale.... chyba nie mają wyjścia;)

pzdr.[/QUOTE]
U mnie zaczęło się od Lenki, ona nie lubiła deszczu i mokrej trawy ale jak lało i musiała iść to biegiem zrobić co trzeba i do domu, natomiast Pepe nie chce wejść na trawę jak leje. Ale mam sposób, bo odwracam uwagę od deszczu piłką. Na faceta działają proste metody :evil_lol:
Tylko najpierw musimy wyjść z kamienicy.

Posted

[quote name='Ania!']U mnie zaczęło się od Lenki, ona nie lubiła deszczu i mokrej trawy ale jak lało i musiała iść to biegiem zrobić co trzeba i do domu, natomiast Pepe nie chce wejść na trawę jak leje. Ale mam sposób, bo odwracam uwagę od deszczu piłką. Na faceta działają proste metody :evil_lol:
Tylko najpierw musimy wyjść z kamienicy.[/QUOTE]
No tak, kazdy sposób jest dobry:)

[quote name='gosiaja']Asia u Ciebie tez zalalo?[/QUOTE]
Nie, ja mieszkam na I pietrze, iwęc woda jeszcze do mnie nie doszła;)
a tak na powaznie, to - tradycyjnie - moje skrzyzowanie plyneło juz kilkakrotnie w tym roku.

Pzdr.

Posted

Wszędzie desz i woda, to może troszke słońca, co?
Proponuje Wam troche zdjęć ze spaceru na PM w dniu 29.05.2013 r.. Byl piekny słoneczny dzień i Torka i Tamisia świetnie się tam bawiły:)

Torinka...

Cdn.
Pzdr.