Asiaczek Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Tak, w niedzielę mamy Radom. Jadą: Serek, Torney Tamey Sue Romka Felka - może Radom będzie dla nas szczęśliwy? Do kl. baby (tam, gdzie torney i Tamey) zgłoszona jest równiez suczka z hodowli Y. pzdr. Quote
jamnicze Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Ho, ho, to największa konkurencja wśród babików :razz:. Znaczy się rośnie kolejne pokolenie. Trzymamy kciuki :thumbs: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [quote name='dagaa111']trzymamy mocno :) [quote name='jamnicze']Ho, ho, to największa konkurencja wśród babików :razz:. Znaczy się rośnie kolejne pokolenie. Trzymamy kciuki :thumbs: [quote name='Izabela124.']Zaciskam kciuki :) [quote name='Korenia']Powodzenia! :) Dziękujemy za kciuki:) Co prawda mało Was tutaj za nas trzymalo paluchy, ale... widocznie nie liczy się ilość a jakość i szczere serce, bo.... Oto wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!!:loveu: TAMEY Asiaczek FCI - abs. TORNEY Asiaczek FCI - w.p.1, Best Baby, BIS Baby2!!!!!!!:loveu: SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS!!!!:loveu: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran.:loveu: Dodatkowo, Romka debiutowała w konkurencji Młody Prezenter:):multi: Poszło jej znakomicie, bo.... razem z handlerką zajęły 4 miejsce w finałach grupy starszej!!!! Dla mnie taka nowość, że odkryłam, jak pieknie rusza sie Romualda;) Torinka zaprezentowała się bardzo ładnie, ładnie biegała i stała (chyba lepiej stała niz biegała;) i uważam, że sunia z wystawy na wystawę sie rozkręca:). Na BIS BABY byla bardzo zainteresowana innymi psami, ale gdy trzeba było biegać i stac, to inne psiaki się nie liczyly;),zero stresu. Jestem b.zadowolona z Torki:) Babka Felka na ringu została pokazana przez moja koleżankę Ulę J. (w ramach ćwiczeń z innymi psami). Poszło im bardzo ładnie, Felka poszła jak maszynka, Ula chyba nie miała zbyt duzo stresu.... Widziałam, że chyba bardziej denerwowała się przu pokazywaniu swojego psa niz Felki:) Sue - oj, miała ciutke fochow pannica, ale udalo nam sie ją pieknie pokazac do oceny i potem do porównania o BOS, co skutkowało tym, że dostała 3 juz wniosek na CH.PL!:multi: Sue jako pierwsza miała iść na konkurencje Mlodego Prezentera, ale nie chciała wspólpracować. Szkoda, ale może nastepnym razem zdecyduje się pokazać w tej konkurencji, bo łatwo się ustawia a jeszcze jak chce, to... możemy świat zawojować:) Pogoda była az za bardzo super;) słońce świecilo cały dzień, ringi na trawiastej patelni, cień - tylko chyba z 2 stron stadionu... Gdyby nie namiocik, to naprawde ciężko by bylo wytrzymać tyle godzin na wystawie. Mimo, że unikałam słońca, to i tak miejscami jestem popalona. Wczoraj na noc to od razu posmarowałam się balsamem i dzisiaj nic nie piecze, nie swędzi, więc może jest szansa, że uda mi się w tym sezonie nie wymienic skóry;):evil_lol: Chociaz dzień zaczął nam sie byle jak ( kupa w transportecie i koniecznośc wyładowywania sie na poboczu, mycia kontenerka, wietrzenia samochodu, nerwy, bo gdzies zaginął klucz od bramy wjazdowej na parking przy wystawie), to jak widać - koniec dnia była bardzo-bardzo OK:) Pzdr. Quote
lourdnes Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Chyba dalej się coś z dogo dzieje .Ciężko cokolwiek porobić bo strona ucieka .Pewnie coś robią. Gratki gratki i jeszcze raz gratki :) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Kaaasia napisał(a):Gratulacje :multi: Dziękować:) lourdnes napisał(a):Chyba dalej się coś z dogo dzieje .Ciężko cokolwiek porobić bo strona ucieka .Pewnie coś robią. Gratki gratki i jeszcze raz gratki :) Ja wczoraj to tylko z rana byłam na DGM, więc nie wiem, czy cos jest nie teges... pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='Asiaczek'] Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CWC, BOS, BOB, BOG2!!!!!!:loveu: TAMEY Asiaczek FCI - abs. TORNEY Asiaczek FCI - w.p.1, Best Baby, BIS Baby2!!!!!!!:loveu: SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS!!!!:loveu: ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran.:loveu: Ogromnie gratuluje!!!!!!!! Zapraszam na bazarek dla Zosi. Proszę zakupy bądź podrzucanie wątku: <KILK> Quote
Asiaczek Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='jamnicze']To jeszcze i tu pogratuluję :) Dziękować:) [quote name='Izabela124.']Ogromnie gratuluje!!!!!!!! Zapraszam na bazarek dla Zosi. Proszę zakupy bądź podrzucanie wątku: <KILK> Dzięki. A na bazarek zajrzę, może dzisiaj ppłd. pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Asiaczek napisał(a): A na bazarek zajrzę, może dzisiaj ppłd. pzdr.Super :) Asiaczku, masz katalog z tych dwóch wystaw: [h=5]22.04. 2012 – Lublin[/h][h=5]02.10.2011 – Legionowo ?[/h] Quote
Asiaczek Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Izabela124.']Super :) Asiaczku, masz katalog z tych dwóch wystaw: 22.04. 2012 – Lublin 02.10.2011 – Legionowo ? Niestety, nie mam... Iza, zajrzyj za chwile na mój ostatni bazarek, bo mam małyproblem z Twoja przesyłka, OK? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Asiaczek napisał(a):Niestety, nie mam... Iza, zajrzyj za chwile na mój ostatni bazarek, bo mam małyproblem z Twoja przesyłka, OK? Pzdr.Już zaglądam :) Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='dagaa111']rewelacyjne wyniki z wystawy, gratulacje :)[/QUOTE] Dzięki:) Szkoda tylko, że babka Felka nic nie ugrała na Bisie Weteranów..... Ale za to Torinka i Serek dali z siebie wsio:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Kilka zdjęć z wystawy w Radomiu (19.05.2013): Torinka (Torney Asiaczek FCI) + jej konkurentka: Sama Torinka (TORNEY Asiaczek FCI): Sue (SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI) & Romka (ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI) - porównanie o Najlepszą Sukę: Sue z Alicją:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Cd. Radom, 19-05-2013 Felka (FELMARIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - Naj.Weteran:) Felusię zaprezentowała Ula J. (w ramach ćwiczeń) Ula - jak widać, poradziła sobie świetnie! A tutaj - Felka juz ze mną - BIS Weteranów:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Cd. Radom, 19-05-2013: BIS BABY Torinka z konkurencją:) Biegamy "tam"... Biegamy "z powrotem"... I pierwsza czwórka juz wybrana:) (na zdjęciu sa tylko 3 psiaki...) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 ...i stoimy na pudle! Jupi!!!!!!! To było pierwsze pudło i pierwszy pucharek Torki:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Cd. Radom, 19-05-2013 Pora na BOG, czyli Serek się lansuje;) Wszyscy patrza, jak porusza się konkurencja:) My tez sobie pobiegamy, a co! Uffff, pan sędzia nas zostawił w pierwszej czwórce;) Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts