Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A to moje uwagi przekopiowane z watku wystawy opolskiej:)

1/ rzeczywiście trawa na ringach mogłaby być krótsza. Dlaczego? Chocby dlatego, zeby ludzie wiedzieli gdzie sa dziury po nornicach (czy innych zwierzatkach...) i mogli to dziadostwo spokojnie ominąć.

2/ ringi fajne, duze, basenji mogły sobie pobiegac, choć wielu wystawców mojej rasy jednak wolało biegac po małym okregu. Ciekwe, czy to brak kondycji czy co...?

3/ obsługa mojego ringu (nr 18) - bardzo kompetentna. Miła i sympatyczna, nawet usłyszałam, że i stolik da się ustawic inaczej, bo przeciez to dla nas, wystawców... Duża szóstka dla obsługi tego ringu:smile:

4/ super, że przy ringach wisialy woreczki na psie odchody. Co prawda jeszcze nie wszyscy "wiedzieli", że trzeba sprzątac po swoich psach, ale wiekszość z nas to robi i nikomu korona z głowy nie spada..
Natomiast brak koszy na smiecie, nie tylko psiowo-kupowe - to juz przykrość. Ile można chodzic z woreczkiem w ręce i szukac koszy na smiecie...? Byc może ten fakt niektórych zniechęcił do sprzatania psich odchodów.

5/ ja za toalete nie płaciłam, nigdzie nie widziałam kartki, że płatna. Choc koleżanka twierdzi, że widziała. A w toaletach (damskich) fakt, ręczniki papierowe, papier, mydełko i czysto.

6/ wg katalogu BIS CACIB powinien rozpocząć się o godz. 15-tej. A rozpoczął sie o godz. 16 z minutami. Dlaczego?
Dodatkowo, na niektórych ringach w tym czasie jeszcze trwała ocena, a to znaczy, że ktoś źle wyliczył czas i trzeba to zmienic. Bo - jak ktos złusznie zauwazyl - takie lekceważenie wystawców może sie kiedys skóńczyc w sądzie. Obojętnie, czy koleżeńskim czy cywilnym. Nie żartuję. Mamy takie prawo...

6/ No i to, co zauwazyła juz wczesniej cockermanka: jak można posługiwac sie skrótem F.C.I., kiedy juz od dłuższego czasu toczy sie wojna o ten skrót...? Czyzby oddział Opole nie wiedział, jak poprawnie pisac? a może wierzył, że nikt nie zauwazy? Myslę, że pora zmienic ten banner...

dla jasności: "nasza" organizacja to FCI a nie F.C.I.

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
Gratulacje !!!!

dZIEKI:)

Alicja napisał(a):
Gratki :) Widzę , ze Opole szczęśliwe dla Was

no nie do końca:0 Zabrakło tej wisienki na torcie;)

ania90 napisał(a):
Gratulacje :)

Dzieki!

pzdr.

Posted

Mam, mam i sa fajne, ciekawe, szczególnie te PO ocenie;) Dzisiaj, niestety, musiałam popracowac dodatkowo, ale mam nadziej, ze jutro juz zadowolę Was fotkami:)

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Świątecznie :)
Witajcie, nadal świątecznie:)

jamnicze napisał(a):
No i gdzie te obiecane fotki? :hmmmm:

coś z wolnym czasem mijamy sie

Gioco napisał(a):
Asiaczek miała nadzieję... widocznie nadzieja ma wolne ;-)

No własnie...

pzdr.

Posted

Dzisiaj ostatni dzięn bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/242612-BAZAREK-BARDZIEJ-PSI-NIZ-KOCI-do-05-05-2013-r-godz-21-00?p=20809132#post20809132

Może ktoś się jeszcze na cos skusi? Jest kilka fantów nadal bez przydzialu;)

pzdr.

Posted

Gioco napisał(a):
Jakie one już duże :loveu:

Noooo, od 3 lutego to nabrały ciałka:)

wiki4 napisał(a):
Świetne maluchy, takie pocieszne :)

Oj, tak, patrzenie na ich zabawy to lepsze niz TV:)

pzdr.