Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Spacerek + II sniadanko - zaliczone. A więc mam jeszcze kilka godzin oczekiwania... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Anecioreczek napisał(a):Ja zamiast jeść słodyczy częściej Jem ,kurczaki itd:P Po tacie to Mam Zamiast czekolady Wole kebab:P A ja uwielbiam ciasta, szczególnie z owocami... Ciastek i cukierków mogę wogóle nie jeść, czekoladę - raz na jakiś czas... I zamiast kurczaka wolę kebab... Ot, taki dziwoląg, to ja... Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 przez to gadanie o Kebabie mam na niego ochotee!! :placz: ide poszperać w oszczędnościach xD buu ;( tylko 6 zeta:/ na kebaba w ciescie nie starczy..;/ Quote
Magda Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 No i co tam? Widac juz jakies baski-bobaski?:loveu: Musze isc cos zjesc, bo sie przez was glodna zrobilam:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Baski-bobaski będą dzisiaj w nocy lub jutro. Felka zdecydowanie straciła energię na spacerku i cały czas poleguje. Ale jeszcze nc się nie dzieje... Czekamy. Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 To ja przekonaj aby w nocy sobie jeszcze odpoczywała a nad ranem niech zaczyna:) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 A ja wolę, aby zaczęła w nocy, bo nad ranem to ja muszę z całą gromadką na spacerki pomykać... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Albo w nocy albo jutro w ciagu dnia. Mam wolne... Nadrobię...Oby tylko Felka się zdecydowała... Pzdr. Quote
donya Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Trzymam kciuki za (lada chwila) mamusię :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 oooo Twoje szczecie bedzie rodzic suuuup[er, wiedze, ze jeszcze zdarzylam na czas.... moje to dopiero za jakis tydzien moze 2 Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Cerber napisał(a):oooo Twoje szczecie bedzie rodzic suuuup[er, wiedze, ze jeszcze zdarzylam na czas.... moje to dopiero za jakis tydzien moze 2 A u mnie dzisiejsza noc lub jutrzejszy dzień...godzina "zero" zbliża się wielkimi krokami... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 _marcel_lo_ napisał(a):Fajne fotki, zapraszam na wątek... Witaj, w chwili wolnej na pewno zajrzę do Twojej Galerii. Ale podaj mi linka do siebie, OK? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Felka Felka słuchaj Pani :multi: Albo Nie:lol: Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Oj, lepiej niech słucha, bo jak nie, to.....nie dam kolacji! Taka będę, a co! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Felka czuje się dobrze, spędziła noc pod kołdrą i spała jak zabita... ani jej w głowie postało, że powinna wziąć się za robotę... No nic. Dzisiaj śniadanko było zjedzone tak sobie, bez zbytniego apetytu i nie do końca... Pzdr. Quote
Poświata Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ach to oczekiwanie...... :roll: , Falcia weź się do roboty, bo wszyscy paznokcie w nerwach podgryzają :lol: . Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ...jeszcze nic ......o rany a ja muszę za chwilkę do pracy:razz: Quote
Czoko Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Od powrotu ujawniłam się tylko w naszej galerii i bardzo dobrze że działa mi subskrypcja bo niewilee brakuje a przegapiłabym takie wydarzenie - pomylilam termin i myślałam że mamy jeszcze ponad tydzień - mocno Wszystkich całuje i w Taakiej sytuacji znowu za jakiś czas zaglądnę!!! Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Felka sobie śpi i co, zapomniała, że ma rodzić? Eeee, chyba nie... Zaraz idę na spacerek, potem II śniadanko dla F. i dalej czekamy. Pzdr. Quote
Poświata Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Felka sobie śpi i co, zapomniała, że ma rodzić? Niech śpi, niech się wyśpi na zapas, bo potem to już przechlapane, jak takie stadko matce ciągle głowe zawraca :roll: :lol: . ps. czyżby pierwszy termin 5.I był bardziej trafiony :hmmmm:. Quote
Recommended Posts