Asiaczek Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Super! [h=5]Adwokat: - Pani Kowalska, żeby rozwód był z winy męża musimy na niego coś mieć. Czy maż pije? - Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....! - Czy nie daje pieniędzy? - Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu... - A może bije Panią? - Tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła... - A co z wiernością? - O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego![/h] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Korenia']Wyłapałam parę błędów językowych ;) UPGRADE JUBILEE GIRL - jubileuszowa nowa wersja - tutaj powinno być upgraded, co by oznaczało ulepszona jubileuszowa dziewczynka USER JUBILEE FRIENDLY - jubileuszowy łatwy w obsłudze użytkownik - tutaj jakby miało oznaczać to co tutaj napisałaś to powinno być USER-FRIENDLY JUBILEE USER, wyżej imię również powinno być USER AGENT JUBILEE, teraz oznacza użytkownik jubileuszowy agent. UPDATE JUBILEE TO DADDY - jubileuszowa zaktualizowana wersja tatusia - tutaj tak nie może być ;) powinno być UPDATED JUBILEE DADDY VERSION, to co podałaś niczego nie oznacza, nie ma logicznego sensu... Oj, to musze sie jeszcze nad nimi zastanowić... Niestety, moja znajomośc angielskiego ogranicza sie do.... samouctwa i stad te błędy. Dzięki za zwrócenie uwagi:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Fajne te imiona, poprawione przez Korenię też. ;) Quote
Korenia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Asiaczek napisał(a):Oj, to musze sie jeszcze nad nimi zastanowić... Niestety, moja znajomośc angielskiego ogranicza sie do.... samouctwa i stad te błędy. Dzięki za zwrócenie uwagi:) pzdr. To i tak pięknie Asiu umiesz :) Ja zawszę służę pomocą, moja siostra dodatkowo jest lektorem języka angielskiego, więc mogę również skonsultować poprawność :) Quote
bety Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Asia, kiedy mamy wpaść bo jamnicze mi napisała "kiedy chcemy" - to poniedziałek 5 rano może być? :diabloti::evil_lol: A tak poważnie ustalcie coś bo ja widzę że w poniedziałek tyle ludków miało by być to się nie pomieścimy. Pzdr Quote
Asiaczek Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Fajne te imiona, poprawione przez Korenię też. ;) I to mnie cieszy:) Korenia napisał(a):To i tak pięknie Asiu umiesz :) Ja zawszę służę pomocą, moja siostra dodatkowo jest lektorem języka angielskiego, więc mogę również skonsultować poprawność :) OK, będe pamiętać:) M&S napisał(a):Niedzielne dzień dobry :) Witajcie:) Alicja napisał(a):Fajna taka informatyczna gromadka :) O, jak ładnie je nazwałas:) bety napisał(a):Asia, kiedy mamy wpaść bo jamnicze mi napisała "kiedy chcemy" - to poniedziałek 5 rano może być? :diabloti::evil_lol: A tak poważnie ustalcie coś bo ja widzę że w poniedziałek tyle ludków miało by być to się nie pomieścimy. Pzdr Co sie mamy nie pomieścic...? Najwyżej będziemy siedzieć n apodłodze i zajadac pierogi, hahaha.... A tak na powaznie, to problem jest w tym, że ja we wtorek od 15 do 18-tej jestem w pracy. Ale o 18-30 juz powinnam byc z powrotem. Więc, jak pasuje Wam taka późniejsza godzina - nie ma sprawy - zapraszam:) Pierogów narobie całą górę, będę lepiła od rana, to dla wsiech starczy:) unikatowydiament napisał(a):niedzielne dzień dobry:) Witaj:) pzdr. Quote
jamnicze Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 bety napisał(a):Asia, kiedy mamy wpaść bo jamnicze mi napisała "kiedy chcemy" - to poniedziałek 5 rano może być? :diabloti::evil_lol: A tak poważnie ustalcie coś bo ja widzę że w poniedziałek tyle ludków miało by być to się nie pomieścimy. Pzdr Asiaczek napisał(a): Co sie mamy nie pomieścic...? Najwyżej będziemy siedzieć n apodłodze i zajadac pierogi, hahaha.... A tak na powaznie, to problem jest w tym, że ja we wtorek od 15 do 18-tej jestem w pracy. Ale o 18-30 juz powinnam byc z powrotem. Więc, jak pasuje Wam taka późniejsza godzina - nie ma sprawy - zapraszam:) Pierogów narobie całą górę, będę lepiła od rana, to dla wsiech starczy:) pzdr. Ja tam tylko spraszam gości, resztą zajmuje się Asiaczek :diabloti: Quote
bety Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Asiaczek napisał(a): Co sie mamy nie pomieścic...? Najwyżej będziemy siedzieć n apodłodze i zajadac pierogi, hahaha.... A tak na powaznie, to problem jest w tym, że ja we wtorek od 15 do 18-tej jestem w pracy. Ale o 18-30 juz powinnam byc z powrotem. Więc, jak pasuje Wam taka późniejsza godzina - nie ma sprawy - zapraszam:) Pierogów narobie całą górę, będę lepiła od rana, to dla wsiech starczy:) Nam pasują właśnie takie późniejsze godziny - to jak wtorek ok. 19.00 może być? - posiedzimy z 5 minut ;) i znikamy do domu. :) jamnicze napisał(a):Ja tam tylko spraszam gości, resztą zajmuje się Asiaczek :diabloti: O jaka cffffffffffffaniara. :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 OK, to wy jestescie we wtorek o 19-tej:) super!!! pzdr. Quote
magdola Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ale macie fajnie..... Czekam na fotorelacje :) I zaproszę na wątek mojego tymczasa http://www.dogomania.pl/forum/threads/240137-Oddam-yorka-w-dobre-r%C4%99ce Quote
*anusia&ajlu* Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jamnicze napisał(a):anusia&ajlu - A Ty możesz wpaść w poniedziałek na baskowe pogaduchy?:razz: Wpadłam i było fajnie, plotek nie było końca :evil_lol: i było też pysznie: pierogi, malinki, mufinki, dragon fruit i pyszne winko kto nie był niech żałuje :diabloti::D Asiaczek, jamnicze, Lansik dzięki za spotkanie :loveu: Quote
magdola Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):Wpadłam i było fajnie, plotek nie było końca :evil_lol: i było też pysznie: pierogi, malinki, mufinki, dragon fruit i pyszne winko kto nie był niech żałuje :diabloti::D Asiaczek, jamnicze, Lansik dzięki za spotkanie :loveu:oj zazdroszcze..... Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 no tak ...pewnie pierogami się objadają i bawią z małymi Quote
magdola Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):no tak ...pewnie pierogami się objadają i bawią z małymi Innej opcji nie widzę :) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):Wpadłam i było fajnie, plotek nie było końca :evil_lol: i było też pysznie: pierogi, malinki, mufinki, dragon fruit i pyszne winko kto nie był niech żałuje :diabloti::D Asiaczek, jamnicze, Lansik dzięki za spotkanie :loveu: Aniu, a ja się ciesze, że znalazłaś czas dla nas:) Alicja napisał(a):no tak ...pewnie pierogami się objadają i bawią z małymiTak, tak!!!! Dokładnie to robilismy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Aliszja, u mnie jest jeszcze z dzisiejszego lepienia pół pojemnika. Dla Ciebie- jak raz! A jutro - prawdopodobnie - będa nowe;) pzdr. Quote
magdola Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ale ja jeszcz w tym roku wybieram się ...na pierogi :diabloti: Quote
Lansik Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 *anusia&ajlu* napisał(a):Wpadłam i było fajnie, plotek nie było końca :evil_lol: i było też pysznie: pierogi, malinki, mufinki, dragon fruit i pyszne winko kto nie był niech żałuje :diabloti::D Asiaczek, jamnicze, Lansik dzięki za spotkanie :loveu: To był bardzo miły wieczór, 5h minęło nie wiadomo kiedy :) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 magdola napisał(a):Ale ja jeszcz w tym roku wybieram się ...na pierogi :diabloti: rozumiem, że do W-wy i do mnie, tak?:) Lansik napisał(a):To był bardzo miły wieczór, 5h minęło nie wiadomo kiedy :) Fakt.... czas dostał jakiegos przyspieszenia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Facet łowi ryby i trafia mu się złota rybka. Postanowił jednak wrzucić ją z powrotem do wody. - Czekaj! Jak chcesz, to spełnię twoje 3 życzenia! - Nie, dziękuje! - A może chociaż jedno? - nie daje za wygrana rybka. - Po co? Wszystko już mam. - Może najszybszy samochód w gminie? - Mam już najszybszy. - To może największa willa w województwie? - Mam juz największą. - A jak często uprawiasz seks? - Raz na tydzień. - To co powiesz na to, żeby robić to codziennie w dodatku za każdym razem z inną, piękną kobietą? - Nieeeeee.... księdzu nie wypada... Bossssskie:) pzdr. Quote
magdola Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Asiaczek napisał(a):rozumiem, że do W-wy i do mnie, tak?:) Pzdr. Nooo taka reklama, ze hej ;) hihihi Quote
Recommended Posts