Izabela124. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja też jestem zainteresowana imionami :) Quote
jamnicze Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 I ja, i ja :) To zdjęcie jest fajne, nawet zgryz można sobie obejrzeć ;) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/Zmianarozmiaru_DSC2317_zps6fd2d730.jpg Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 No dobrze, to powiem Wam, jakie imiona wybrałam:) Suczki UNEXPECTED JUBILEE VERSION - trikolorka UPGRADE JUBILEE GIRL - sunia ze strzałką UNIQUE JUBILEE NAME - sunia bez strzałki Samce USER JUBILEE AGENT - z podkolanówką:) USER JUBILEE FRIENDLY - strzałka od kryzy UPDATE JUBILEE TO DADDY - szeroka kryza W niedzielę porobię nowe fotki maluchom, to wtedy zobaczycie, jak imiona pasuja do niuńków:) Od razu wyjasniam, że z uwagi na to, że miot jest XX, czyli jubileuszowy, w kazdym imieniu jest słówko "JUBILEE". I że imiona mialy byc i sa komputerowe:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 No! Bo juz myslałam, że się nie podobają;) Pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Asiaczek napisał(a):No! Bo juz myslałam, że się nie podobają;) Pzdr. No coś Ty....;) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Zobaczcie, jakie to proste:) [h=5]♥ [/h] Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 A ja poproszę o przetłumaczenie imion :) anusia&ajlu - A Ty możesz wpaść w poniedziałek na baskowe pogaduchy?:razz: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Jasne, zaraz przetłumaczę:) Anusia będzie jutro u mnie, to dogadamy termin:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Jak Wam się podoba? Bo dla mnie - BOMBA!:) ♥ pZDR. Quote
FredziaFredzia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Obcięty afgan? Nie... Ich długie włosy w biegu - mnie hipnotyzują na wystawie. ;) Quote
jamnicze Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 No ja nie mogę, śmiesznie to wygląda :evil_lol: I tylko pytanie: po co? Quote
angineuuka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 mnie się podoba :D A może jakiś starszy? Chory? Albo coś w tym typie... :) Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Obcięty afgan? Nie... Ich długie włosy w biegu - mnie hipnotyzują na wystawie. ;) [quote name='jamnicze']No ja nie mogę, śmiesznie to wygląda :evil_lol: I tylko pytanie: po co? [quote name='Angi']mnie się podoba :D A może jakiś starszy? Chory? Albo coś w tym typie... :) A mnie się podoba:) Wszystko widac, nic sie nie ukryje:) A po co? Nie wiem, dlaczego ten afgan został tak ostrzyzony. Chyba raczej nie był chory, bo włos ma długi i pieknie zadbany, nie jest wychodzony. Może po prostu ot, tak, dla zabawy:) Ja onego czasu tez strzyglam moje persy i takie ostrzyzone, juz lekko odrosnięte - wystawiałam na wystawach, oczywiście out of competiton:) Ludzie sie dziwowali, co to za nowa rasa kotów. A strzyglam je tak, że głowa była podobna do chryzantemy, włosy na łapkach (cos podobnego jak u afgana, lecz zdecydowanie krótsze i albo goly ogon albo tylko przetrymowany. Wyglądały zjawiskowo, byly takie aksamitne.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 No to - zgodnie z obietnicą - lecimy z tłumaczeniem imion miotu "U":) Suczki UNEXPECTED JUBILEE VERSION - nieoczekiwana jubileuszowa wersja/odmiana UPGRADE JUBILEE GIRL - jubileuszowa nowa wersja UNIQUE JUBILEE NAME - niepowtarzalne jubileuszowe imię Samce USER JUBILEE AGENT - jubileuszowy użytkownik agent USER JUBILEE FRIENDLY - jubileuszowy łatwy w obsłudze użytkownik UPDATE JUBILEE TO DADDY - jubileuszowa zaktualizowana wersja tatusia Pzdr. Quote
Korenia Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Wyłapałam parę błędów językowych ;) UPGRADE JUBILEE GIRL - jubileuszowa nowa wersja - tutaj powinno być upgraded, co by oznaczało ulepszona jubileuszowa dziewczynka USER JUBILEE FRIENDLY - jubileuszowy łatwy w obsłudze użytkownik - tutaj jakby miało oznaczać to co tutaj napisałaś to powinno być USER-FRIENDLY JUBILEE USER, wyżej imię również powinno być USER AGENT JUBILEE, teraz oznacza użytkownik jubileuszowy agent. UPDATE JUBILEE TO DADDY - jubileuszowa zaktualizowana wersja tatusia - tutaj tak nie może być ;) powinno być UPDATED JUBILEE DADDY VERSION, to co podałaś niczego nie oznacza, nie ma logicznego sensu... Quote
Kosmaty Gałganek Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Asiaczek napisał(a):Suczki UNEXPECTED JUBILEE VERSION - trikolorka UPGRADE JUBILEE GIRL - sunia ze strzałką UNIQUE JUBILEE NAME - sunia bez strzałki Samce USER JUBILEE AGENT - z podkolanówką:) USER JUBILEE FRIENDLY - strzałka od kryzy UPDATE JUBILEE TO DADDY - szeroka kryza [FONT=comic sans ms]Ale super te imionka , bardzo mi się podobają :fadein:[/FONT] Quote
Recommended Posts