*anusia&ajlu* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Asiaczek']Super! Świetna wiadomość:) To kiedy planujesz do nas wpaść? Jeszcze w tym tygodniu czy w nastepnym? pzdr.[/QUOTE] w następnym bo dopiero w sobotę wracam do siebie ;) ale to się jeszcze odezwę ;) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 OK. Ale juz wtorek i środe rano mam zajętą:) Wybieraj, póki masz z czego;), bo na przyszły tydzięń będe miała umówionego kolegę do robienia różnych dziurek w ścianach, przyklejanie, uszczelniania itp.:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Asiaczek']OK. Ale juz wtorek i środe rano mam zajętą:) Wybieraj, póki masz z czego;), bo na przyszły tydzięń będe miała umówionego kolegę do robienia różnych dziurek w ścianach, przyklejanie, uszczelniania itp.:) pzdr.[/QUOTE] ooo to napięty grafik ;) no to może być czwartek, tylko jak zwykle popołudniu ;) Quote
Izabela124. Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Asiaczek'] w NDM zakóńczony Mł.Ch.Polski, a pare dni temu certyfikat u Właścicieli:) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruSWEETLIKEHONEYAsiaczekFCI-MCHPL.jpg Pzdr.Gratulacje :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0325.jpg kolejna figurka na półce :lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='*anusia&ajlu*']ooo to napięty grafik ;) no to może być czwartek, tylko jak zwykle popołudniu ;) Tak, tak, mnie tez popołudnie bardziej pasuje:) [quote name='Izabela124.']Gratulacje :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0325.jpg kolejna figurka na półce :lol: I to na dodatek bezcenna:) Jedyna taka:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Wiekszość z Was wie, że jestem miłośniczka i fanką obuwia marki Crocs. I otóż dostałam nastepna informacje o obniżkach w ich obuwie: http://www.crocs.pl/womens-footwear/women-footwear,pl_PL,sc.html?adid=exacttarget_email_PL_130125_FinalSale Ja mam jeszcze jedne upatrzone klapki, ale - niestety - musze czekać do pierwszego, bo teraz to absolutnie nie moge sobie na nie pozwolić. Nawet po obniżce. Po prostu brak środków na koncie;) taka jest dola emeryta, hahaha... Może za tydziken w piątek jak dostane emeryturę i będzie ona na koncie, to sobie zamówię:) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0322.jpg jaki przekładaniec :loveu: strasznie słodkie są maluchy :p Quote
Asiaczek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='M&S']Cześć:) :) Cieszę sie, że chociaz na krótko, ale udalo ci się wpaść do Związku:) [quote name='agaciaaa']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/Asiaczek/ZmianarozmiaruIMG_0322.jpg jaki przekładaniec :loveu: strasznie słodkie są maluchy :p Oj, są! Słodyczki Moje:) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) Witaj:) pzdr. Quote
M&S Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Asiaczek']Cieszę sie, że chociaz na krótko, ale udalo ci się wpaść do Związku:) pzdr.[/QUOTE] Ja też się cieszę:) Quote
Chein Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Uwielbiam te maluszki! Widzimy się za tydzień w Rzeszowie? :) Quote
Vectra Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Upiekłam metrowca , wg Twojego przepisu. Palce lizać Quote
Asiaczek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Chein']Uwielbiam te maluszki! Widzimy się za tydzień w Rzeszowie? :)[/QUOTE] Niestety, ale nie. Nie udało mi się skompletowac składu do busa.... może w nstepnymroku się uda:) [quote name='Vectra']Upiekłam metrowca , wg Twojego przepisu. Palce lizać[/QUOTE] Serio? No to super!!! A ja tak sobie myslę, aby na jutro upiec babecki (jak muffinki), ale z nadzieniem jabłkowym. Może się uda;) Bo jutro popołudniu przychodzi do mnie moja koleżanka ze szkoly podstawowej:) A zgadałysmy się na FB, bo gdzieżby inaczej, prawda? Malce po przeglądzie w Oddziale byly takie nakręcony, że czekałam i czekałam i czekałam......., aby poszły sobie spac. A tu nic! No więc sobie tylko znanym sposobem zwabiłam ke do kojca i.... poszły spać. A jak je chciałam nakarmic kolacją tak ok. 23.15 - patrzyły sie na mnie niezbyt przytomnym wzrokiem. Ale tez niejako siłowo je nakarmiłam, teraz troche niemrawo usiłuja się bawic, ale czuje, że zaraz pójda spać. I to by było bardzo dobre rozwiązanie:) Pzdr. Quote
Chein Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Asiaczek']Niestety, ale nie. Nie udało mi się skompletowac składu do busa.... może w nstepnymroku się uda:) [/QUOTE] Szkoda, szkoda, ale jeszcze polskich wystaw dużo w międzyczasie :) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 A gdzie przymierzasz się w tym roku pojechac? Pzdr. Quote
angineuuka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Właśnie, gdzie Asiaczki mają ochotę się w tym roku pokazać? :) (mówię o Polsce :lol: ) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Na razie mamy w planach Włocławek, może Opole, pewnie W-wa w lipcu i we wrześniu. Chciałabym Kraków, Na pewno Sopot, Kielce. Chciałabym pojechac do Chorzowa we wrzesniu, bo w 2012 nie bylo mnie tam:) Czekam na Grecję, Niemcy.... Generalnie to czesto bywało tak, że w ostatniej chwili cos się klarowało. Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Czyli możliwe, że spotkamy się w Krk :lol: Quote
Chein Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Asiaczek']A gdzie przymierzasz się w tym roku pojechac? Pzdr.[/QUOTE] Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :) i oczywiście światówka :D Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Chein']Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :) i oczywiście światówka :D[/QUOTE] Przeczytałam siatkówka.. Widać uzależnienie, czas się leczyć :grins: W Katowicach też będę, więc będę was podglądać ;) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']Czyli możliwe, że spotkamy się w Krk :lol:[/QUOTE] Możliwe:) [quote name='Chein']Rzeszów, Jarosław, Katowice, Lubliny dwa, Kraków, Warszawa w lipcu, Nowy Sącz, Kielce, Przemyśl, może, Wrocław :) i oczywiście światówka :D[/QUOTE] Mysle, że jakoś się na siebie natkniemy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tak mnie zaraziłaś tymi croksami, że teraz dumam czy sobie nie fundnąć, ale ceny spore, nawet po obniżce :roll: Quote
Daga&Maks Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ale mnie tu dawno nie było, widzę że małe baski już sporo urosły :) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='dagaa111']ale mnie tu dawno nie było, widzę że małe baski już sporo urosły :)[/QUOTE] Rosna, małe drapieżniki, rosną:) Pzdr. Quote
Recommended Posts