Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Cd. Burej. Jeszcze troche namysłu: bawić się czy już dosyc... Jednak trzeba odpocząć;) Ale że maluchy dokuczają Burej, jak sobie lezy na podłodze, to trzeba wskoczyc wyżej:) A jak i tu zaczynają sięgać - jeszcze wyzej - na okno:) I to wszystkie foteczki moich 2 kici:) pzdr. Quote
M&S Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Rudy, to jest Rudy i basta:) No prosze Burasia jakie pozycje, fajna kota jest. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Burasia chyba zbliża się do rujki i stąd taka przymilna i miziasta się zrobila. No, w sumie nie dziwota, lada moment (;)) wiosna, marzec, to i czas na koty, nie? pzdr. Quote
Kaaasia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A jak kociaste dogadują się z mini baskami:smile:? Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Rudy nie zniża się do ich poziomu. On operuje na biurku, parapecie. No, chyba, ze idzie do kuwety za potrzebą... Ale wtedy z zasady małe spia sobie grzecznie w kojcu. A Bura śpi na poduszkach na krzesłach, czasami na wersalce. Troche syczy na baski-bobaski, ale małe juz chyba wiedza, że z Bura nie ma żartów... A dorosłe baski, to wiedza, że koty były, sa i będą:) Czasami je pogonia, ale wtedy kicie uciekają na parapet i baski odpuszczają. Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Asia jakbyś widziała uśmiech mojej siostry oglądającą te fotki - bezcenne :loveu: koty i baski super :iloveyou: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Proszę, jak cudnie:) w NDM zakóńczony Mł.Ch.Polski, a pare dni temu certyfikat u Właścicieli:) Brawo dla Sue i dla Alicji:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='M&S']Brawo, gratulacje!!![/QUOTE] [quote name='Angi']gratuluję![/QUOTE] Dziękujemy:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Chein']Super, gratulacje!![/QUOTE] [quote name='*anusia&ajlu*']Super!!! Gratulacje!!![/QUOTE] Dziękujemy Wam:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 No i z samego rana zaczeły się tortury! Tak, tak.... Mianowicie maluchom zostały założone obróżki:):evil_lol:.... Oj, ilez było drapania sie, ciągania i prób zdjęcia tego czegoś:) Postaram się dzisiaj porobic troche zdjęć w tych "narzędziach tortur":) pzdr. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Do TOZu Cię podam, Ty zua Kobieto. Męczyć małe pieseczki:diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Asiaczek']No i z samego rana zaczeły się tortury! Tak, tak.... Mianowicie maluchom zostały założone obróżki:):evil_lol:.... Oj, ilez było drapania sie, ciągania i prób zdjęcia tego czegoś:) Postaram się dzisiaj porobic troche zdjęć w tych "narzędziach tortur":) pzdr.[/QUOTE] Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :) Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='M&S']Do TOZu Cię podam, Ty zua Kobieto. Męczyć małe pieseczki:diabloti:[/QUOTE] A co!!!! Małe dzieci mają zakładane szeleczki, to pieski mie moga miec obróżek...? Im sie to - na razie - nie podoba. Chociaz nie jest tak tragicznie:). Ale za to, jest mi zdecydowanie lepiej i łatwiej ćwiczyc stójki. Serio! [quote name='FredziaFredzia']Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :)[/QUOTE] Wyglądają bardzo fajnie. Takie "stare maleńkie". Obróżki (niektóre) sa ciut za duże. Juz nie mogę ich pozmniejszac, więc gdzieniegdzie obróżka odstaje od ciałka:) Ale z dnia na dzień będzie lepiej. Ciałko i szyjka się zaokrąglą a maleństwo już będzie wiedziało, co to obróżka:) A, jeszcze jedna ważna info, choć troche z innej beczki: rudy baaaardzo lubi parówki!!!:evil_lol: Tak bardzo je lubi, że w nocy pozrzucał różne papiery z półeczki na regale, aby dostac się do połowy parówki, która tam leżała:cool3:. A leżała po to, abym ja miała pod ręką do ćwiczeń z maluchami.... Ja mu nie żałuję, ale przecież mógł powiedzieć, no nie? Dałabym, nawet całą! No i dodatkowy atut Rudego; węch tez ma dobry:):diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :)[/QUOTE] Melduję, że fotki zrobione. Po popołudniowych spacerach z psami zrzucę na kompa i wieczorem - wstawię:) Pzdr. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dzieci to nie malutkie baskobobaski:eviltong: Ja chciałam tylko nieśmiało zauważyć, że Rudy kotem jest i to nic nowego, że parówka mu smakuje;) Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Ale np. moje persy nie lubiły parówek:) Stąd moje zdziwko;) pzdr. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Asiaczek']Ale np. moje persy nie lubiły parówek:) Stąd moje zdziwko;) pzdr.[/QUOTE] Asiu, Rudy jest kotem z przeszłością. Parówka btła zapewne delicją. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Pewnie tak. Generalnie ni esa wybredne, ale np. jogurtu - nie piją. Są pod tym względem bardzo solidarne z Burą. Mleka - nie próbowałam, bo obawiam się biegunki. A rudy i tak nadal robi takie lekkie kupy. Może dać im ciut smietanki na spróbowanie...? Rudy i Bura, tam, gdzie mieszkali, to nie mieli az tak źle:) Jedli suche i puszki. Jak widać, nie wyglądają na zagłodzone kicie, a Rudy to te krzywe łapy to chyba od przejedzenia ma;):evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Nie dawaj śmietany, bo je może pogonić. Mleka też nie. Quote
Vectra Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Na myszy niech idą polować , to im dupy spadną :diabloti: szczeniaczki w obróżkach , widok bezcenny .. jakby napadło je stado pcheł :evil_lol: Quote
Recommended Posts