Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd. Burej.
Jeszcze troche namysłu: bawić się czy już dosyc...

Jednak trzeba odpocząć;)

Ale że maluchy dokuczają Burej, jak sobie lezy na podłodze, to trzeba wskoczyc wyżej:)

A jak i tu zaczynają sięgać - jeszcze wyzej - na okno:)

I to wszystkie foteczki moich 2 kici:)

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Rudy nie zniża się do ich poziomu. On operuje na biurku, parapecie. No, chyba, ze idzie do kuwety za potrzebą... Ale wtedy z zasady małe spia sobie grzecznie w kojcu.
A Bura śpi na poduszkach na krzesłach, czasami na wersalce. Troche syczy na baski-bobaski, ale małe juz chyba wiedza, że z Bura nie ma żartów...

A dorosłe baski, to wiedza, że koty były, sa i będą:) Czasami je pogonia, ale wtedy kicie uciekają na parapet i baski odpuszczają.

Pzdr.

Posted

No i z samego rana zaczeły się tortury! Tak, tak....
Mianowicie maluchom zostały założone obróżki:):evil_lol:.... Oj, ilez było drapania sie, ciągania i prób zdjęcia tego czegoś:) Postaram się dzisiaj porobic troche zdjęć w tych "narzędziach tortur":)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No i z samego rana zaczeły się tortury! Tak, tak....
Mianowicie maluchom zostały założone obróżki:):evil_lol:.... Oj, ilez było drapania sie, ciągania i prób zdjęcia tego czegoś:) Postaram się dzisiaj porobic troche zdjęć w tych "narzędziach tortur":)

pzdr.[/QUOTE]

Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :)

Posted

[quote name='M&S']Do TOZu Cię podam, Ty zua Kobieto. Męczyć małe pieseczki:diabloti:[/QUOTE]
A co!!!!
Małe dzieci mają zakładane szeleczki, to pieski mie moga miec obróżek...?
Im sie to - na razie - nie podoba. Chociaz nie jest tak tragicznie:). Ale za to, jest mi zdecydowanie lepiej i łatwiej ćwiczyc stójki. Serio!

[quote name='FredziaFredzia']Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :)[/QUOTE]
Wyglądają bardzo fajnie. Takie "stare maleńkie". Obróżki (niektóre) sa ciut za duże. Juz nie mogę ich pozmniejszac, więc gdzieniegdzie obróżka odstaje od ciałka:) Ale z dnia na dzień będzie lepiej. Ciałko i szyjka się zaokrąglą a maleństwo już będzie wiedziało, co to obróżka:)

A, jeszcze jedna ważna info, choć troche z innej beczki: rudy baaaardzo lubi parówki!!!:evil_lol:
Tak bardzo je lubi, że w nocy pozrzucał różne papiery z półeczki na regale, aby dostac się do połowy parówki, która tam leżała:cool3:. A leżała po to, abym ja miała pod ręką do ćwiczeń z maluchami....
Ja mu nie żałuję, ale przecież mógł powiedzieć, no nie? Dałabym, nawet całą!
No i dodatkowy atut Rudego; węch tez ma dobry:):diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Porób fotki porób, chętnie zobaczę małe szkraby już w obróżkach :)[/QUOTE]
Melduję, że fotki zrobione. Po popołudniowych spacerach z psami zrzucę na kompa i wieczorem - wstawię:)

Pzdr.

Posted

Dzieci to nie malutkie baskobobaski:eviltong:

Ja chciałam tylko nieśmiało zauważyć, że Rudy kotem jest i to nic nowego, że parówka mu smakuje;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale np. moje persy nie lubiły parówek:) Stąd moje zdziwko;)

pzdr.[/QUOTE]

Asiu, Rudy jest kotem z przeszłością. Parówka btła zapewne delicją.

Posted

Pewnie tak. Generalnie ni esa wybredne, ale np. jogurtu - nie piją. Są pod tym względem bardzo solidarne z Burą. Mleka - nie próbowałam, bo obawiam się biegunki. A rudy i tak nadal robi takie lekkie kupy. Może dać im ciut smietanki na spróbowanie...?

Rudy i Bura, tam, gdzie mieszkali, to nie mieli az tak źle:) Jedli suche i puszki. Jak widać, nie wyglądają na zagłodzone kicie, a Rudy to te krzywe łapy to chyba od przejedzenia ma;):evil_lol:

Pzdr.