Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, postaram się:) W ramach rekompensaty proponuje pierozki w sobotę. Co ty na to?:)

Pzdr.

Asiu, wiesz, że ja już natychmiast leeecę, ale tak jak rozmawiałyśmy przyczyny obiektywne czasami nam psują szyki....

Posted

[quote name='Ania!']http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0106_zpsbc6c960d.jpg
Na zabawy takich szkrabów mogłabym patrzeć godzinami :lol:
Słodkie maluszki :loveu:
Ja tez:)

[quote name='Alicja']A wiesz że nie miałam Cię w subskrybcjach ...takie porządki na dogo się porobiły
Nawet wywalono nasz wątek kuchenny Galeria Smaczków
U mnie jakos nie pogineły watki....

[quote name='M&S']Asiu, wiesz, że ja już natychmiast leeecę, ale tak jak rozmawiałyśmy przyczyny obiektywne czasami nam psują szyki....
Tak, wiem. Czekam na rozwoj sytuacji:)

Pzdr.

Posted

Ależ miałam "latające" przedpołudnie....
Rano - kosmetyczna (mikrodermabrazja, kwas hialuronowy + masaż) = mogę jedynie powiedziec, że to był raj na ziemi:)

Urzad Miasta - odbriór nowego dowodu osobistego - bez kolejki, z usmiechem.....
Co prawda przede mna byli 2 panowie tak pachnący starymi petami, że az mi się rzygac chciało... pani w okienku chyba tez, bo przeprosiła mnie na chwile i wróciła z odświeżaczem powietrza i parę razy psikneła. I tak odbierałam nowy d.o. w aromacie lesnym, hahaha...

Poczta -odebrałam z poczty 3 zaległe przesylki - wszystkie wyczekiwane:)

Dom - sasiad odebral za mnie przesylkę z.... moimi ulubionymi Crocs'ami!!!! Byla b.duża znizka w sklepie internetowym i jak raz byly moje rozmiary, to sie niewiele zastanawiając zamówiłam sandały na lato i takie typowe Crocs'y. Bossssko........

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zaraz zjem obiad, potem może się zmobilizuję wstawic fotki maluchów, bo mam 2 zaległe sesje... az głupio...

pzdr.[/QUOTE]

Tak! :) Czeeeeeeeekamy!!! :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']a ja zrobiłam sałatkę z surimi i zjadłam z chlebkiem ryżowym[/QUOTE]
Sałatki surimi - tak. Chlebkowi ryzowemu mówimy stanowcze NIE:) Tektura i tyle...

[quote name='Don_Vito']Tak! :) Czeeeeeeeekamy!!! :loveu:[/QUOTE]
O, trafiłaś:)
Zaraz poopisuję fotki, posegreguje i... może do końca dnia się wyrobię;)

pzdr.