Korenia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Asiaczek']Korenia, kobieto, mam nadzieję, że jeszcze spisz, czego Ci życzę:) pzdr. A w życiu, musiałam wstać o 7mej. Wczoraj poszłam spać o 7mej rano, a wstać musiałam o 8mej...... Quote
Asiaczek Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 M&S napisał(a):Chyba się zapowiadał, bo słoneczka już nie ma:eviltong: A ja najchętniaj przytuliłabym się do podusi, a tu diuuuupa:diabloti: Oj, na moje 3 spacery, podczas jednego cały czas świeciło słońce:0 Było cudnie! Vectra napisał(a):Słoneczko jest piękne to prawda , a to zwiastuje mrozy. Które zapowiadali :( Fakt. Ale wolę mrozy niz tę slizgawicę. Dzisiaj podczas popołudniowych spacerów widziałam, jak troje ludzi upadło... Korenia napisał(a):A w życiu, musiałam wstać o 7mej. Wczoraj poszłam spać o 7mej rano, a wstać musiałam o 8mej...... Nauka czy co tak daje Ci do wiwatu? pzdr. Quote
Korenia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Asiaczek napisał(a): Nauka czy co tak daje Ci do wiwatu? pzdr. Tak, studia... Quote
Vectra Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mamy śnieżek , dużo śnieżku , a pod śnieżkiem lodowisko :shake: Ale trzeba pocieszać się tym , że do wiosny coraz bliżej ;) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Korenia napisał(a):Tak, studia...Kiedy je kończysz? Vectra napisał(a):Mamy śnieżek , dużo śnieżku , a pod śnieżkiem lodowisko :shake: Ale trzeba pocieszać się tym , że do wiosny coraz bliżej ;) A ja wole sniezek, a nawet duzo śniezku, bo własnie nie mam lodowiska na chodnikach.... Przedwczoraj i wczoraj to byla makabra... A dzisiaj spacerki na spokojnie, bez adnych wywrotek, orłów i tym podobnych dziwnych zachowań;) pzdr. Quote
Foxowa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ja już myślałam, że jestem jakimś wyjątkiem który śnieg lubi haha Wszyscy narzekają, a ja tylko czekałam aż spadnie :) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Foxowa napisał(a):Ja już myślałam, że jestem jakimś wyjątkiem który śnieg lubi haha Wszyscy narzekają, a ja tylko czekałam aż spadnie :) Oj, ja lubie snieg i zimę. Ale białą, a nie lodowa... bety napisał(a):Stójkowe żarłoczki super :loveu: Pzdr A na zywoi jakie fajną sa:) Może wpadniecie w nadchodzącym tygodniu, co? Pzdr. Quote
Foxowa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Asiaczek napisał(a):Oj, ja lubie snieg i zimę. Ale białą, a nie lodowa... Lodowej to chyba nikt nie lubi, zamiast chodzić to pojeździłam sobie dziś na butach.. I po co na lodowisko chodzić? :) Quote
FredziaFredzia Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 A widziałyście jakie fajne lodowisko w Szczecinie jest? Na rondzie! :lol: [video=youtube;nFk-OBcbiHQ]http://www.youtube.com/watch?v=nFk-OBcbiHQ[/video] Quote
jamnicze Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Jakie śliczne małe Asiaczki :) A to moja faworytka :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0111_zps4f48c7d0.jpg tricolorka też niczego sobie :razz: i spojrzenie ma zupełnie albisiowe :) Quote
bety Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Asiaczek napisał(a):A na zywoi jakie fajną sa:) Może wpadniecie w nadchodzącym tygodniu, co? Pzdr. Hm, w sumie to mogłybyśmy wpaść któregoś dnia. Jaki masz rozkład tygodnia, to zobaczymy czy da się dopasować z naszym. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Foxowa']Lodowej to chyba nikt nie lubi, zamiast chodzić to pojeździłam sobie dziś na butach.. I po co na lodowisko chodzić? :) Fakt.... [quote name='FredziaFredzia']A widziałyście jakie fajne lodowisko w Szczecinie jest? Na rondzie! :lol: [video=youtube;nFk-OBcbiHQ]http://www.youtube.com/watch?v=nFk-OBcbiHQ[/video] To jakis koszmar... Tradycyjnie, zima zaskoczyla... [quote name='jamnicze']Jakie śliczne małe Asiaczki :) A to moja faworytka :loveu: http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_0111_zps4f48c7d0.jpg tricolorka też niczego sobie :razz: i spojrzenie ma zupełnie albisiowe :) Oj, ta trikolorka. Nie ma szcześcia. Najpierw miała jechac do Czech - nie wypaliło. Potem do Rosji - nie wypaliło.... a jest taka, no, cud-miód. Może to ja jakies niedobre fale wysyłam, bo tak bardzo chciałabym miec ja gdzies blisko siebie... [quote name='bety']Hm, w sumie to mogłybyśmy wpaść któregoś dnia. Jaki masz rozkład tygodnia, to zobaczymy czy da się dopasować z naszym. :) Pzdr W przyszylym tygodnie to na razie jedynie wtorek i piątek mi nie pasują. Mówię o popołudniach. A tak to pon, śr, czwartek. Albo po prostu weekend...?:) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a): Oj, ta trikolorka. Nie ma szcześcia. Najpierw miała jechac do Czech - nie wypaliło. Potem do Rosji - nie wypaliło.... a jest taka, no, cud-miód. Może to ja jakies niedobre fale wysyłam, bo tak bardzo chciałabym miec ja gdzies blisko siebie... pzdr. Ojej, taka urocza dziewczynka. ie znają się i tyle. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Tutaj chyba bardziej chodzi o koszt transportu. Niektórzy twierdza, że to ja powinnam go ponieść (akurat!).... Pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a):Tutaj chyba bardziej chodzi o koszt transportu. Niektórzy twierdza, że to ja powinnam go ponieść (akurat!).... Pzdr. :crazyeye::crazyeye: to żart? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 No więc, jak wytlumaczyłam, że to jednak kupujacy powinien ponieśc koszt przywozu malucha do siebie, to sprawa okazała się.... nieaktualna;) pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a):No więc, jak wytlumaczyłam, że to jednak kupujacy powinien ponieśc koszt przywozu malucha do siebie, to sprawa okazała się.... nieaktualna;) pzdr. Dziwne podejście do sprawy. wydawało mnie się jak dotąd, że to kupujący powinien przyjechać i odebrać szczeniaka osobiście. Nie ma znaczenia skąd jest maluch. Jak chcę tego konkretnego psa, to jadę, niezależnie od odległości. ale może ja jestem z tych myślących inaczej.... Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 ...to ja pewnie jestem z tych myślących inaczej;) Wybieram się dzisiaj na miasto porobic troche fotek z WOŚP. Chyba trza do Centrum pojechac. Jak myslisz? Chodzi mi o to, aby było co fotografowac... Pzdr. Quote
M&S Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Asiu, nie mam pojęcia, ale chyba do Centrum. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 A może porobie tylko kilka fotek tutaj u mnie, na Mokotowie...? zobaczę:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 [quote name='M&S']Dziwne podejście do sprawy. wydawało mnie się jak dotąd, że to kupujący powinien przyjechać i odebrać szczeniaka osobiście. Nie ma znaczenia skąd jest maluch. Jak chcę tego konkretnego psa, to jadę, niezależnie od odległości. ale może ja jestem z tych myślących inaczej.... To ja chyba też należę do tych myślących inaczej :). Dla mnie jest ważne aby zobaczyć przynajmniej matkę oraz warunki w których rozwijał się maluszek. Oczywiście ideałem byłoby gdybym mogła odwiedzić maluszki jeszcze przy matce.Niestety Asia mieszkała trochę ode mnie daleko, ale przynajmniej były fotki i kontakt mailowy i telefoniczny. A do mojej jamnisi pojechałąm :) I widziałam małe jamnicze kreciki :loveu:, a moja mama była przerażona, czy aby na pewno to jamnik a nie bokser, bo takie miały jeszcze krótkie pyszczki :evil_lol: [quote name='Asiaczek']...to ja pewnie jestem z tych myślących inaczej;) Wybieram się dzisiaj na miasto porobic troche fotek z WOŚP. Chyba trza do Centrum pojechac. Jak myslisz? Chodzi mi o to, aby było co fotografowac... A swoją drogą co ty tu robisz o tej porze kobieto? Pzdr. A co to jest WOŚP? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 jamnicze! Naprawde nie wiesz, co to jest WoŚP....? WIELKA ORKIESTRA śWIĄTECZNEJ POMOCY:) PZDR. Quote
bety Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Asiaczek napisał(a):W przyszylym tygodnie to na razie jedynie wtorek i piątek mi nie pasują. Mówię o popołudniach. A tak to pon, śr, czwartek. Albo po prostu weekend...?:) pzdr. To nam by pasowała środa albo sobota. M&S napisał(a):Dziwne podejście do sprawy. wydawało mnie się jak dotąd, że to kupujący powinien przyjechać i odebrać szczeniaka osobiście. Nie ma znaczenia skąd jest maluch. Jak chcę tego konkretnego psa, to jadę, niezależnie od odległości. ale może ja jestem z tych myślących inaczej.... To ja też jestem ta myśląca inaczej. Dziwne my po Gabiśkę jechałyśmy zimowo-jesienną porą aż do Jasła i jakoś nie przeszło mi przez myśl żeby to hodowca ją mi przywiózł albo żeby mi za drogę zwrócił. Tak na logikę jak jedziesz gdzieś do sklepu np: po regał, wersalkę itp. to też czasem musisz płacić za transport. Za zamówione przesyłki też się płaci koszty (nie zawsze ale w większości). Dziwne ludzie mają pomysły.:shake: Pzdr Quote
Recommended Posts