Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bilety na Polskiego busa zabukowane w lutym nawiedzamy Warszawę z okazji RemaDays Warsaw. Asiu, Tomasz zapałał nieodpartą chęcią odwiedzenia Cię i Twojej zgrai oraz wypicia z Tobą kawy :)[h=3][/h]

Posted

Cienka napisał(a):
Bilety na Polskiego busa zabukowane w lutym nawiedzamy Warszawę z okazji RemaDays Warsaw. Asiu, Tomasz zapałał nieodpartą chęcią odwiedzenia Cię i Twojej zgrai oraz wypicia z Tobą kawy :)

ze stolicy to i do mnie niedaleko ;] a bezpośredni pociąg też już zrobili :)

Posted

kaskaSz napisał(a):
ze stolicy to i do mnie niedaleko ;] a bezpośredni pociąg też już zrobili :)

Heh my niestety do Wawy w celach związanych głównie z targami reklamy, to zamiast weekendu w SPA.

Posted

[quote name='M&S']

Uprzejmie donoszę, że Asiaczki nie mają internetu......
Jakbym mojego Rudego Garfielda widziała...:)

[quote name='Cienka']Bilety na Polskiego busa zabukowane w lutym nawiedzamy Warszawę z okazji RemaDays Warsaw. Asiu, Tomasz zapałał nieodpartą chęcią odwiedzenia Cię i Twojej zgrai oraz wypicia z Tobą kawy :)
A tak dokładniej?
Musimy dogadac szczegóły, bo w lutym to u mnie juz sezon wystawowy się zacznie:)

[quote name='Alicja']a po FB , asiaczkowa buszuje ;)
Taaaaa, takie tam buszowanie...

[quote name='*anusia&ajlu*']Asia ma w tel fb ;)
Dokładnie:)

[quote name='*anusia&ajlu*']ja dziś Asię widziałam miała robić z Zuzią foteczki maluszków, czekam niecierpliwie :loveu:
Kochani, zdjęcia zrobione, ale wczoraj nie dałam rady. Więc szykujcie się na dzisiaj:)
Na zdjeciach to nawet kolano i łapki Zuzkowe się załapały;)

Pzdr.

Posted

Bardzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia świąteczno-noworoczne:) Ja - niestety, pomimo moich najszczerszych chęci - w tym roku nie składałam życzeń. Chciałam zrobić taki ładny kolażyk z życzeniami, baskami, choineczką i co........? I djupa!
Raz, że zmogłao mnie przeziębienie ( prawie 2 tygodnie chodziłam z gorączką), a dwa - przed Wigilią byly u mnie przerwy do "dostawie" prądu, UPS popiskał i.... netu ni ma... Przez Święta to się nic nie załatwi, a po Świętach, to ja sie musiałam ciut ogarnąć. No, ale akcja odzyskiwania dostepu zakończyła się sukcesem i.... jestem znowu z Wami:)

Zaraz zabieram się do obróbki i selekcji foteczek. Co prawda, selekcja juz wstepnie zrobiona z Zuzią (dzięki!), ale jeszcze muszę je poopisywać. Dzisiaj na pewno będą:) Musze przeciez dotrzymac słowa jeszcze w tym roku, prawda?

pzdr.

Posted

[quote name='M&S']

Miło Cię widzieć w Twojej galerii.
Hahaha...

[quote name='Alicja']Czyli zaczynasz wracać do życia ;)
Tak jest! I od szybko, bo zaległości mnie zjedza;)

pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
Asiu nie nawiedzamy Wawy weekendowo, będziemy cały czwartek-piątek a w sobotę o 10 rano już wracamy do Gdańska, to będzie 7-8 luty.

To kiedy planujecie te kawę u mnie? Gdzie bedziecie nocowac? Może u mnie? No i gdzie te tereny wystawowe Wasze? Bo może okazac sie, że to gdzieś blisko mnie...

agaciaaa napisał(a):
Super, że już jesteście, czekam na fotki :)

Foteki juz posegregowane i opisane. Teraz tylko kolazyki porobic:)

pzdr.