Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Rudy Bolek ma trochę problemow z oczkami, ale juz jest zdecydowanie lepiej:) No, i niedługo zostanie odjajczony. Musze troche ogarnąć się z maluchami, obliczyć finanse (bo to Święta niezadługo;)) i.... jajeczka ida pod nóż.

Pzdr.

Posted

Bolek jest i grubiutki i jednoczesnie bardzo nabity w sobie.Taki zapasnik, ale nie w stylu sumo;)
I jest niesamowitym tulaskiem.... robi baranki, wali się na biurko, nie patrząc, gdzie i co... aby tylko go głaskac:)

A Bura jest nadal trochę zdystansowana do otoczenia, ale tez daje się głaskać. Choć do niej to trzeba podchodzic spokojnie....

Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Super koty :)! Fajna parka :D

Jak juz wiedziałam, że Gruszka odejdzie, to wypatrywałam kicie perskie, choć zawsze twierdzilam, że i takie dachowce będa u mnie w domu. No i są:)

gosiaja napisał(a):
fajne kociaki
a jak zareagowały na psy ??

Oba koty chowały sie z psami, więc o to to się wogóle nie bałam:)

Jean napisał(a):
prze-prze-przeurocze te Twoje szczeniorki!!!
Dziękuję za pamięć, u nas wszystko w porządku najlepszym ;)

Dziękowac:)
I cieszę się, że u Was wszystko w porzadku, szczególnie u Ciebie:)

pzdr.

Posted

Asiu dziękuję za wzięcie tych bid :loveu:
Rudy z 6 lat mieszkał na wsi :( a Burą chyba ktoś wyrzucił w tym roku bo była "nowa", siostra się zachwyca może się wpisze bo konto na dgm i fb ma;) napewno czyta ;)
miło się ogląda jak są w ciepłym domu kochane i mają cały czas człowieka a przedewszystkim są bezpieczne ;) nikt ich nie przegania, nie muszą się martwić o jedzenie poprostu SUPER!!! jeszcze raz dziękujemy :B-fly:

Posted

Angi napisał(a):
rudzielec :loveu: :lol:

Wpadł w oko, co?:)

Cienka napisał(a):
Hejka Asiu odrobina prywaty w naszym naklejkowym sklepie są dostępne tabliczki teren patrolowany przez...

Jest kilka popularnych ras ale istnieje opcja "Twój pies" gdzie można podać rasę bądź imię i robimy tabliczki na zamówienie :)
Tabliczek kocich jeszcze nie ma ale będą wkrótce...
http://www.nietylkona.pl/category/tabliczki-psy-i-koty

Ja po zrobieniu comiesięcznych opłat, może zdecyduję się na kilka takich tabliczek. Ale najpierw - czynsze i inne takie:)

*anusia&ajlu* napisał(a):
Asiu dziękuję za wzięcie tych bid :loveu:
Rudy z 6 lat mieszkał na wsi :( a Burą chyba ktoś wyrzucił w tym roku bo była "nowa", siostra się zachwyca może się wpisze bo konto na dgm i fb ma;) napewno czyta ;)
miło się ogląda jak są w ciepłym domu kochane i mają cały czas człowieka a przedewszystkim są bezpieczne ;) nikt ich nie przegania, nie muszą się martwić o jedzenie poprostu SUPER!!! jeszcze raz dziękujemy :B-fly:

Nie ma sprawy, sama mam masę radości, że Rudy i Bura sa u mnie:)

Pzdr.

Posted

Angi napisał(a):
osobiście uwielbiam rudzielce, jednak nie jest mi dane mieć takiego kociaka :)

Moje ulubione umaszczenie to.... trikolory:)

Cienka napisał(a):
A tak przy okazji to gratki z okazji nowych domowników wszystkich. Taka jestem zasklepiona sklepem, że niedługo zapomnę jak się nazywam lecę dalej wstawiać świąteczne inspiracje na fejsa
Własnie można polubić nasza stronkę teraz jedziemy na maksa z inspiracjami świątecznymi http://www.facebook.com/Nietylkona?ref=hl

Zaraz ja polubię:)

Angi napisał(a):
lubie to! :D

Hahaha... Prawda, że tego powiedzenia brakuje na DGM?

pzdr.

Posted

Ooooo, jaka cudna!
|Na wymianę to juz za późno, przyzwyczaiłam się juz i do Rudego i do Burej:) Gdybym miała pewność, że oba moje koty przyjma "coś" trzeciego, to kto wie...:)

pzdr.

Posted

Rudy jest obecnie przyzwyczajany do brania na ręce i chyba powoli zaczyna mu się to podobać. Natomiast Bura ewidentnie nie przepada za ludzkimi rękami, ale głaskanie lubi:)

Pzdr.