angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Brawo :multi: Jak coś jeszcze będziesz potrzebować to pisz :cool3: :lol: Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiaczek szaleje :razz: :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 WOW jakie tu kolaże się tworzy :D fajneeeeee :D kiedy się wkońcu rozsypiecie, czekam niecierpliwie ;) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Angi - dziękować:) Właśnie o taki pionowy i w tym dokładnie miejscu napis mi chodziło (w przypadku SWEET LIKE HONEY A.). Z tym bialym tłem jest zdecydowanie czytelniejsze, fakt. Jeszcze poprawie tło w Grupie hodowlanej:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']WOW jakie tu kolaże się tworzy :D fajneeeeee :D kiedy się wkońcu rozsypiecie, czekam niecierpliwie ;) Wiesz, mój czas to juz minął, ale Żelki czas na rozsypke to zbliża się wielkimi krokami. Na razie Mamcia śpi sobie po obiadku. Ja licze kole środy... ale i tak Matka-Natura bedzie wiedziała lepiej ode mnie , kiedy TEN DZIEN i TA GODZINA nastąpi:) Ajlu - czy wiesz, jakie to sa jabłuszka? Jaka odmiana? Bo ni emoge ich przypasowac do żadnych mi znanych. .. pzdr. Quote
angineuuka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiesz, mój czas to juz minął, ale Żelki czas na rozsypke to zbliża się wielkimi krokami. Na razie Mamcia śpi sobie po obiadku. Ja licze kole środy... ale i tak Matka-Natura bedzie wiedziała lepiej ode mnie , kiedy TEN DZIEN i TA GODZINA nastąpi:) Ajlu - czy wiesz, jakie to sa jabłuszka? Jaka odmiana? Bo ni emoge ich przypasowac do żadnych mi znanych. .. pzdr. ja głupia, więc zrobiłam jak zrobiłam :evil_lol: dobrze, że sama możesz już robić :) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 mama mówi, że to jabłka kronselka ;) Quote
jamnicze Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kawał o rozwodzie aż nazbyt prawdziwy w dzisiejszych czasach :shake: Fajnie Ci wychodzą te kolażyki, zwłaszcza ten z grupy hodowlanej mi sie podoba :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/GH3znapisem.jpg Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Angi']ja głupia, więc zrobiłam jak zrobiłam :evil_lol: dobrze, że sama możesz już robić :) ...a takie cudeńka to moge robic równiez dzięki Tobie:) [quote name='*anusia&ajlu*']mama mówi, że to jabłka kronselka ;) Czy ja wiem.... Jakos mi na kronselke nie pasuja, ni ewiem... [quote name='jamnicze']Kawał o rozwodzie aż nazbyt prawdziwy w dzisiejszych czasach :shake: Fajnie Ci wychodzą te kolażyki, zwłaszcza ten z grupy hodowlanej mi sie podoba :) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/GH3znapisem.jpg Jak chcesz, to moge zrobic i Tobie cos podobnego. Tylko musisz mi wysłac zdjęcia:) No i napisac, jaki napis chcesz:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Metheora - nic mi nie pasuje. Maja być smakowite jedzeniowe imiona... Pzdr. Quote
Vectra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Tortelini Tiramisu Tarta Tapas Tzatziki Tahini Tortilla Tacos Torcik Tagiatelle Tempura Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Vectra napisał(a):Tortelini Tiramisu Tarta Tapas O, super:0 Tiramisu - juz mam zapisane. Jezeli zdecyduję się na taką wersję imion, to Tiramisu będzie na pewno:) Tarta i Tapas - z Serkiem moga miec duzo wspólnego, a jakże! Zapisuję:) Ale Tortellini chyba nie.... Niby pierożki z serem lub ruskie mają serek w sobie, ale tortellini, to chyba juz nie. No nie wiem... Pzdr. Quote
Vectra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Asiu , dopisałam tam kilka ;) Tortelini Tiramisu Tarta Tapas Tzatziki Tahini Tortilla Tacos Torcik Tagiatelle Tempura Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Tagliatelle - mój ulubiony rodzaj makaronu:) Tzatziki - uwielbiam! Tacos - nie przepadam, ale jako imie - może byc Torcik odpada, jakoś mi nie pasuje. Tahini i tempura - nie za bardzo pasuje... Jakos najwięcej jest imion hiszpańskich.... ciekawe, dlaczego:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Niby tak.... Mam wybrane takie imionka: Tiramisu, Tortellini, Tagliatelle Tapas, Tacos, Tortellini, Tagliatelle, Tortilla Tzatziki Tost Tarta Pogrupowałam je wg państw;) Ale, ale. Mam inną, równie ciekawa propozycję imion. Od Ajlu:) Musze ja tylko troche zmodyfikować i jutro ja tutaj wstawię. Zobaczymy, jaka opcja wygra... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 podoba mi się Tortilla...będzie taka pychotka haha Quote
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jeszcze z deserów hiszpańskich , to Turron :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):podoba mi się Tortilla...będzie taka pychotka haha Się zobaczy:) Vectra napisał(a):Jeszcze z deserów hiszpańskich , to Turron :cool3: Zupełnie nie kojarze tego deseru... Musze sprawdzic w googlach, co to takiego jest:) Edit: juz wiem, słodkie jak diabli, ale na pewno smaczne. Jednakże BEZ serka i żelek.... buuuu.... pzdr. Quote
Vectra Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Niech się urodzą , będziemy myśleć ;) Ja nadal nie mam imion dla swoich :evil_lol: Quote
Korenia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 A może Tastes Good :D? albo Trochę Żelki dla suczy, a dla piesa Trochę Serka :D Vectra a na jaką literkę? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Vectra napisał(a):Niech się urodzą , będziemy myśleć ;) Ja nadal nie mam imion dla swoich :evil_lol: Tak. Zostawiam wybor imion do czasu, jak się maluchy urodza:) Vectra, jak to nie masz jeszcze imion....?!?!?! Maluchy przeciez juz maja 4 tygodnie!!! Korenia napisał(a):A może Tastes Good :D? albo Trochę Żelki dla suczy, a dla piesa Trochę Serka :D Vectra a na jaką literkę? No, własnie, bo nawet tego nie wiemy... pzdr. Quote
A&L Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Chciałam zaproponować Tortellini, ale widze, że już jest ;) I mylisz się - tortellini może być z serem, nawet mam takie w lodówce :grins: A może Tarta? :razz: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 A to dobrze, że pierozki mogą byc z serem:) A Tarta juz jest:) pzdr. Quote
Recommended Posts