jamnicze Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Hej Asiaczku, gdzie jesteś? Popatrz co Ci przyniosłam :) Quote
Asiaczek Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [quote name='Gioco']Hej Asiaczki :hand: Witaj, Kochana:) [quote name='Alicja']I jak ?? podobała się kicia ?? Jest cudna:) I widze, że juz nowy DS szykuje się na jej przyjęcie:) [quote name='Izabela124.']Asiaczku jakieś nowe zdjęcia by się przydały :) Mam przygotowane z wystawy w Kielcach, ale.... czasu niet... [quote name='jamnicze']Hej Asiaczku, gdzie jesteś? Popatrz co Ci przyniosłam :) Jaka piekna, szczupła Żelinka:) Obecnie Żelka w niczym nie przypomina tej pieknoty. Od 22 listopada mam juz czerwony alarm i czekam na poród.... Pzdr. Quote
Bogarka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 "Asiaczek" napisał(a):Obecnie Żelka w niczym nie przypomina tej pieknoty. Od 22 listopada mam juz czerwony alarm i czekam na poród.... Gratuluje :-) Nie było mnie przez tydzien i w ogóle rzadko zagladam ostatnio na dogomanie. Jakim psem jest pokryta? Quote
Ciapkowa. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Bogarka napisał(a):Gratuluje :-) Nie było mnie przez tydzien i w ogóle rzadko zagladam ostatnio na dogomanie. Jakim psem jest pokryta? Ja też jestem ostatnio rzadko na dogo i nie jestem w temacie... Quote
Korenia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Iza. napisał(a):Żelka pokryta Serkiem ;) Jadalny miot! :D Imiona też powinny być jadalne ;) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Bogarka']Gratuluje :-) Nie było mnie przez tydzien i w ogóle rzadko zagladam ostatnio na dogomanie. Jakim psem jest pokryta? [quote name='Ciapkowa.']Ja też jestem ostatnio rzadko na dogo i nie jestem w temacie... Bogarka, Ciapkowa - tak, Żelka została pokryta Serkiem:) [quote name='Iza.']Żelka pokryta Serkiem ;) Dzięki za wyręczenie mnie w odpowiedzi:) [quote name='Korenia']Jadalny miot! :D Imiona też powinny być jadalne ;) Dobrze to sobie wymysliłas:) I w sumie prawidłowo:) pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 oooo jak fajnie :) i faktycznie "jadalny" miot :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 i co są już serki o smaku żelki ? :cool3: Quote
magdola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Czekam z niecierpliwością na miocik i trzymam kciuki za bezproblemowy poród:kciuki: A na rozweselenie: Jasiu jedzie z mamą tramwajem. Obok stoi kobieta w widocznej ciąży. Jasiu: Mamo, dlaczego ta Pani ma taki wielki brzuch? Mama: Bo ma dziecko w brzuszku... Jasiu: A kocha to dzieko? Mama: Tak. Jasiu: To dlaczego je zjadła??? ;) To zapraszam na bazarek jak już będzie po wszystkim na oblewanie ;) Quote
Asiaczek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ciapkowa. napisał(a):oooo jak fajnie :) i faktycznie "jadalny" miot :evil_lol: Fakt, zupelnie nie skojarzyłam, że to taki samkowity jadalny miocik będzie:) Vectra napisał(a):i co są już serki o smaku żelki ? :cool3: Jeszcze nie, ale mam juz w domu stan podwyzszonej gotowości:) Osobiscie wolałabym małe Żelki o smaku Serka:) magdola napisał(a):Czekam z niecierpliwością na miocik i trzymam kciuki za bezproblemowy poród:kciuki: A na rozweselenie: Jasiu jedzie z mamą tramwajem. Obok stoi kobieta w widocznej ciąży. Jasiu: Mamo, dlaczego ta Pani ma taki wielki brzuch? Mama: Bo ma dziecko w brzuszku... Jasiu: A kocha to dzieko? Mama: Tak. Jasiu: To dlaczego je zjadła??? To zapraszam na bazarek jak już będzie po wszystkim na oblewanie ;) Dziękować:) Zaraz zajrzę na alkoholowy bazarek:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Metheora - jestes po prostu CU-DOW-NA!!!!!! Zazdroszczę talentu w łapkach, no, po prostu zazdroszczę!!!!!!!! Piekny portret l Lansa, dziękuję!!! pzdr. Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Metheora - jestes po prostu CU-DOW-NA!!!!!! Zazdroszczę talentu w łapkach, no, po prostu zazdroszczę!!!!!!!! Piekny portret l Lansa, dziękuję!!! pzdr. Mi zabrakło słów, dlatego przylaczam sie do Asiaczka......... Quote
Elitesse Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a jakie wiesci z porodowki ? wykluwa sie juz cos ? ;) Quote
Izabela124. Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Świetny portret! Trzymam kciuki by poród był sprawny i szybki :) Quote
Ciapkowa. Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 WOW!!!!!! Jestem tego samego zdania co Asiaczek, obrazek przepiękny!!!!! :loveu: Zazdroszczę talentu :) Quote
jamnicze Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Asiaczek napisał(a): Jaka piekna, szczupła Żelinka:) Obecnie Żelka w niczym nie przypomina tej pieknoty. Od 22 listopada mam juz czerwony alarm i czekam na poród.... Pzdr. Aaaa, to już czas :p, no to jesteś usprawiedliwiona, że nas zaniedbujesz ;):lol: Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie :) A kiedy druga panienka ma termin? Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jamnicze napisał(a):Aaaa, to już czas :p, no to jesteś usprawiedliwiona, że nas zaniedbujesz ;):lol: Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie :) A kiedy druga panienka ma termin? Jesooooo ja to bym juz chyba na zawał zeszła............ Quote
Agasia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hej Asiaczki! Nie było mnie tutaj kupe czasu i jeszcze ciut wiecej, ale... lepiej pozno niz wcale wiec przegladajac dogo przypomnialam sobie o tym watku i jestem! I dobrze, bo trafilam w pore - moi ulubiency zostana rodzicami! Buziaki dla Żelki za pomyslne rozwiazanie i dla kochanego Pleśniaczka za bycie dumnym tatusiem. Jejku jak ja ich juz dlugo nie widzialam... Mam nadzieje, ze niedlugo wpadne obejrzec fotki malych kluseczek! Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Elitesse napisał(a):a jakie wiesci z porodowki ? wykluwa sie juz cos ? ;) Dzisiaj wstawię kilka fotek Żelki, abyscie zobaczyli jej brzuszek. ale dzisiaj rano - jeszcze spokój. Izabela124. napisał(a):Świetny portret! Trzymam kciuki by poród był sprawny i szybki :) Trzymaj, Kochana:) jamnicze napisał(a):Aaaa, to już czas :p, no to jesteś usprawiedliwiona, że nas zaniedbujesz ;):lol: Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie :) A kiedy druga panienka ma termin? Ostatnio mam trochę biegania po miesci, urzedach itp. więc mnie nie ma tutaj tak często, jakbym chciała, fakt... Druga panienka Erka dopiero dostała cieczkę; wczoraj badałam progesteron - ma dopiero 0,20, więc na ok. tygodnia mam spokoj;) magdola napisał(a):Jesooooo ja to bym juz chyba na zawał zeszła............ Ej, na pewno nie! to sa niezapomniane wrazenia i pewnie wolałabyś je widzieć i odczuwać na trzeźwo;) Agasia napisał(a):Hej Asiaczki! Nie było mnie tutaj kupe czasu i jeszcze ciut wiecej, ale... lepiej pozno niz wcale wiec przegladajac dogo przypomnialam sobie o tym watku i jestem! I dobrze, bo trafilam w pore - moi ulubiency zostana rodzicami! Buziaki dla Żelki za pomyslne rozwiazanie i dla kochanego Pleśniaczka za bycie dumnym tatusiem. Jejku jak ja ich juz dlugo nie widzialam... Mam nadzieje, ze niedlugo wpadne obejrzec fotki malych kluseczek! No, fakt. Daaaawno nie bylo Ciebie tutaj. Ale ja rozumiem - studia i to na dodatek weterynaria to nie przelewki.... na pewno masz masę nauki, czyli po prostu wkuwania. Dzisiaj chce wstawic fotki Żelki z Kielc i inne.... Trzymaj kciuki, oby mi sie to planowo udało:) Bo inaczej to zaległości to mnie zagryzą..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Jakos ostatnio rozmawiałam z jamnicze, że jej zmienił się Photobucket. No i mnie tez się zmienił.... na jakiś beta photobucket.... Ale jezeli go rozgryze, to będa fotki, a jak nie, to .... nie wiem.... Pzdr. Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Asiaczek napisał(a):Jakos ostatnio rozmawiałam z jamnicze, że jej zmienił się Photobucket. No i mnie tez się zmienił.... na jakiś beta photobucket.... Ale jezeli go rozgryze, to będa fotki, a jak nie, to .... nie wiem.... Pzdr. To czekamy..... Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Pierwsza próba... Jako pierwszy na ring wchodzi Lans - RICH BOY Asiaczek FCI ...potem Sue (SWEET LIKE HONEY Asiaczek FCI)... Pzdr. Quote
Recommended Posts