Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']A ja właśnie wróciłam ze spacerku, bo przegonił nas deszcz ;). Na szczęście dopiero zaczęło padać więc prawie godzinny spacerek Sajdzie wystarczy :)
Jakie fajne :lol:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruNG.jpg
Ta trójca też mi się podoba :cool3:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9098a.jpg
Moja ulubiona pora roku :loveu:
http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/ZmianarozmiaruIMG_9042.jpg
Hej:)
No więc tak.
Na spacerze zmokłam do bielizny. Autentycznie...
I, niestety, spacer wieczorny byl zdecydowanie krótszy niż powinien...
Zaraz po spacerze cieply prysznic i pod kołderke. Nawet nie wiem, kiedy zasnęłam. natomiast wiem, kiedy sie obudzilam. Tak ok. 22.30. Kto dzwonił, ten wie.:diabloti:

[quote name='kaskaSz']u mnie tez leje, ale spacer z psem mnie chociaż ominie ;)
dobrze masz:)

[quote name='Angi']będziesz robić inspekcje murawy na narodowym ? :D
Hahaha...
Ten wczorajszy mecz, którego ni ebylo, to czysta kpina z ludzi! wiadomo bylo, że deszcz będzie padac i padał. Murawa, jak do sadzeia ryzu a oni czekają az deszcz przestanie padac i będa padac murawe....Jezeli nie ma drenów, to niby gdzie ta woda ma spłynąć....?
No i od czegóż byl dach, pytam sie ja!

Pzdr.

Posted

Zajrzyjcie, proszę, na ten watek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/230161-SKARBONARIA-fundusz-zapomogowo-po%C5%BCyczkowy-dla-potrzebuj%C4%85cych

Jak wiecie, staram się pomagać w miare moich sil i srodkow, bezdomnych zwierzakom, potrzebujacym pomocy.
Pod w/wymienionym linkiem mozecie dowiedzieć się, jak mozna pomóc, nie wychodzac z domu....
Zajrzyjcie, proszę, na pewno wielu z Was moze pomóc. Wierze w to!

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to niech cię ktoś podrapie po pleckach. na pewno ulzy, hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pzdr.

Wiesz , ale nienawidzę takiej pieszczoty , to samo jak nienawidzę jak ktoś mnie smyra po włosnach ... po szyjce i uszkach owszem , ale nie po plecach i włosach :diabloti:

Posted

Cudne:)

Cytat roku, laureata nagrody Nobla z dziedziny medycyny, brazylijskiego onkologa Drauzio Varella :

"W dzisiejszym świecie wydaje się pięć razy więcej pieniędzy na środki zwiększające potencje
i na silikon dla kobiet, niż na lekarstwa przeciw chorobie Alzheimera.
Wynika z tego, że za kilka lat będziemy mieli mnóstwo starych kobiet z dużymi cycami
i starych mężczyzn z twardymi penisami.
Za to nikt z nich nie będzie w stanie sobie przypomnieć do czego im to jest potrzebne!"

Laureat zapewne wie co mówi.....

Posted (edited)

To o mnie!!!!

[FONT=Arial]Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]
[FONT=Arial]Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"![/FONT]

[FONT=Arial]Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy" :-)[/FONT]

[FONT=Arial]Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"![/FONT]

[FONT=Arial]Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości![/FONT]

[FONT=Arial]Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera![/FONT]

[FONT=Arial]My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej[/FONT]
[FONT=Arial]- na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!![/FONT]

[FONT=Arial]To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"![/FONT]

[FONT=Arial]Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można[/FONT]
[FONT=Arial]spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą.[/FONT][FONT=Arial]

Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT]

[FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT]

[/FONT]
[FONT=Arial]Pzdr.[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

Edited by Asiaczek
Posted

[quote name='Asiaczek'][FONT=Arial][FONT=Arial]Na moim nagrobku niech będzie napis: "Co się głupio gapisz? Też bym wolała[/FONT]
[FONT=Arial]leżeć teraz na plaży!"[/FONT]

[/FONT]
[FONT=Arial]Pzdr.[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]

Genialne !!!! :evil_lol: