Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Hihihi... Anata i Bimbonek = para hodowlana (na wystawach!). A tutaj to ja poprosiłam dziewczyny, aby ustawily swoje akitki. I tak wyszło... Pzdr. Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Na początek wstawię zdjęcia grupowe akitek, bo inaczej to mnie dziewczyny zagryzą.Szkoda by było, bo jak się domyślam to jeszcze nie wszystkie zdjęcia :evil_lol: ?! [quote name='Asiaczek'] Cdn. Pzdr.Fajne miśki, w sam raz na zbliżającą się zimę, ależ one muszą w stopy grzać :lol: :cool3: . Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Sylrwia - esp. for you (obiecany Węgier): (w tle Dżezik robiący zwód...) Maszerujemy!!! I to wszystko nt. węgrów...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Z tego, co wiem, to rzeczywiście grzeją... A nawet czasami służą za poduszeczki... Ale tutaj, to lepiej aby Donya, Anata i Ineczka wypowiedziały się. Wiedzą to najlepiej.:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 A ja po dosc dlugiej nieobecnosci niesmialo powrocilam od ogladania zdjec ... Piękne futrzaki akiciaki :) W sam raz na zimowe wieczorki takie miśki ... :) A czy węgierek przypadkiem tylnych nóżek "krowich" nie ma...? czy to po prostu takie zdjęcie? Bo to paskudna wada :( Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Sylrwia - esp. for you (obiecany Węgier): I to wszystko nt. węgrów...:oops: Pzdr.Na tym tle go świetnie widać :). Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Agasia']A ja po dosc dlugiej nieobecnosci niesmialo powrocilam od ogladania zdjec ... Piękne futrzaki akiciaki :) W sam raz na zimowe wieczorki takie miśki ... :) A czy węgierek przypadkiem tylnych nóżek "krowich" nie ma...? czy to po prostu takie zdjęcie? Bo to paskudna wada :( Agasia - myślę, że tutaj autor fotek trochę zawiódł. Przykro mi to pisać, bo to ja nim jestem...:oops: Ale - swoją drogą - nie przyglądałam się tak bardzo rudej wiercipięcie... Fajnie, że znalazłaś czas i jesteś z nami.:calus: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Poświata napisał(a):Na tym tle go świetnie widać :). To Twoja grupa? Bo mnie zawsze mylą się VI-VII i VIII...:oops: Pzdr. Quote
Agasia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - myślę, że tutaj autor fotek trochę zawiódł. Przykro mi to pisać, bo to ja nim jestem...:oops: Ale - swoją drogą - nie przyglądałam się tak bardzo rudej wiercipięcie... Fajnie, że znalazłaś czas i jesteś z nami.:calus: Pzdr. Jestem jestem, ale czasu coraz mniej na spokojne przegladania psich fotek... A na rudą wiercipięte i ja uwage zwrocilam od razu bo to i "moja" grupa i jedna z moich ulubionych ras (choc w Polsce "lichutko" niestety obstawiona :( ) Quote
sylrwia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzięki Asiu:) Ufocić węgra, który nie śpi to naprawdę sztuka Cóż za widok, widac psa w całej okazałości:evil_lol: On chyba nie ma krowich nóg bo na innych zdjeciach wydają sie normalne. Maszerujemy!!! Tutaj bombowo wyszły:) szkoda, że tamte dwa z tyłu nie podjeły służby w tej drużynie:evil_lol: A co to za cielak:crazyeye: To jakis mały szczyl. Pewnie tegoroczny, bede wdzięczna za kontakt na nich i każdego innego rudego:loveu: Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Asiaczek napisał(a):To Twoja grupa? Bo mnie zawsze mylą się VI-VII i VIII...:oops: Pzdr. Moja Poświata to grupa VI, wyżły są w grupie VII, a baski i akity w grupie V :hmmmm:, dobrze mówię ? Quote
Agappe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Poświata napisał(a):Moja Poświata to grupa VI, wyżły są w grupie VII, a baski i akity w grupie V :hmmmm:, dobrze mówię ? odbośnie akit i basków to tak.. na reszcie sie nie znam Quote
Poświata Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Agappe napisał(a):odbośnie akit i basków to tak.. na reszcie sie nie znamTo reszta zgadza się napewno :). Quote
Agappe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 sylrwia napisał(a):A to jakaś wystawa i grupa hodowlana była reprezentowana??:crazyeye: Ale one maja różne odcienie! jeden facet i trzy baby ;) takim to dobrze ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaaaa mogłabyś mi wysłać pierwsze zdjęcie w oryginalnej wielkości na @????? Quote
ewelinabuck Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ;) ;) ;) ;) o widze w koncu jakies zdjecia ale wciaz malo:mad: :mad: Quote
Agappe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ewelinabuck napisał(a):;) ;) ;) ;) o widze w koncu jakies zdjecia ale wciaz malo:mad: :mad: też tak uwazam :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Sylrwia - pamiętam, pamiętam. I może uda mi się jakoś to nadrobić... Choć w zimie to ja takich spacerków na Pola raczej nie uskuteczniam. No, chyba, że zima będzie taka, jak obecnie:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Agappe napisał(a):jeden facet i trzy baby ;) takim to dobrze ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Asiaaaa mogłabyś mi wysłać pierwsze zdjęcie w oryginalnej wielkości na @????? Dziś wieczorkiem, ok? pZDR. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Przed pójściem do pracy wstawię Wam kilka fotek, abyscie nie marudziły... Dziewczynki gdzieś sobie idą... Dżezik tez gdzieś idzie. Ale w jakiś dziwny sposób...:crazyeye: A tu znowu ktoś się schował. Agabass, ratuj! Kto to może być???!!!:lol: A tu Ktoś założył piękne, białe, bardzo praktyczne kaloszki! Nicuh, niuch, niuch... Za czym kolejka ta stoi? Doopeczki... Cudne oczy Lalki... Zapatrzenie... Bimbo "olewa" temat, ale dziewczyny sa zaciekawione... Piękna para... Tutaj też piękna para, ale tylko dziewczynki... Cdn. Pzdr. Quote
sylrwia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Asiaczek'] Dżezik tez gdzieś idzie. Ale w jakiś dziwny sposób...:crazyeye: One pieknie chodzą maja taki długi wykrok:) A jakie tam dziwne po prostu chłopak w galop wszedł :evil_lol: Quote
Basenji Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jakie stada dzikich psów biegają po Wawie. A HG-W na to pozwala? Zdrówko:cool3: Quote
Poświata Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Przed pójściem do pracy wstawię Wam kilka fotek, abyscie nie marudziły... .........Cdn. Pzdr. A ja w związku z tym, że chyba lewą nogą wstałam :icon_roc: , i tak pomarudzę: MAŁO :roll: :lol: . Quote
agabass Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ale fotoski super super psiaki pewnie szczęśliwe i nawet węgier się załapał A gdzie Fiona i Krzysio? Quote
Czoko Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='agabass']ale fotoski super super psiaki pewnie szczęśliwe i nawet węgier się załapał quote] Nieco opóźniona właśnie podziwiałam najnowsze śliczne zdjęcia.. aaa...jaki węgier? Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Sylrwia - tak, rzeczywiście, baski pieknie wyglądaja w biegu. Zerknij na moją strone www, tam takich fotek jest więcej. A podczas spacerku, jak wyszły takie śmieszne fotki, to usiałam je wstawic, prawda?:lol: Poświata - jeszcze dzisiaj postaram się poprawić Twój humorek. Ale i tak biedna, cały dzien tak w domu marudziłaś?! To dobrze, że dzieciaki w szkołach, a TKM - w pracy,co?:evil_lol: Agabass - Krzysiek się zasmarkał, to i w domu został razem w Fionką. Pisałam o tym wcześniej. Ale Ty nie czytasz mojej Galerii i zdjęcia też przelatujesz! Bo ja zadałam Tobie pytanie pośród ostatnich zdjęć i brak mi odpowiedzi... Czoko - węgier = wyżeł węgierski. Po prostu.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts