Lansik Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 No piękne tych naszych psów frywolne zabawy :) Dzięki tej socjalizacji, którą zaczęliśmy chyba w maju czy czerwcu, Lans jest innym psem. Bez brutalnych szkoleń i mozolnego układania zrobił się grzeczny, przynajmniej na tyle na ile basek grzeczny być potrafi :) Spokojnie mogę go puszczać wolno w bezpiecznych parkach w mieście, bez obawy, że da drapaka, z innymi psami awanturuje się jakby mniej, w domu zostaje luzem i nic nie niszczy, no i polubił akrobację i wykonywanie innych ćwiczeń/poleceń :) To poza urodą naszych psiaków jest bardzo ważny aspekt na który chciałbym zwrócić uwagę i podziękować raz jeszcze za Twoje zaangażowanie Asiaczku :) Quote
Daga&Maks Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 świetna fotorelacja :) baski na nudę narzekać nie mogą Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='M&S']Dobrej zabawy:lol::lol: Fotencje bardzo ładne.[/QUOTE] Ha, zabawy bylo niestety mniej, niżbym chciała;) [quote name='Kaaasia']Fotorelacja Wisłowa super :multi: Kciuki zaciśnięte i życzę dobrej zabawy :smile: Swoją drogą to podziwiam Wasze chęci do takiego podróżowania.[/QUOTE] Podróże na wystawy, same wystawy to taki troche sposób na spędzenie wolnego czasu, na nienudzenie sie, na zabawę itp:) [quote name='Ciapkowa.']Trzymamy kciuki :)[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='*anusia&ajlu*']ja trzymam!!!! :kciuki:[/QUOTE] dzieki:) [quote name='Izabela124.']Kciuki zaciśnięte![/QUOTE] Dzięki:) [quote name='Alicja']szczymamy :)[/QUOTE] Dzięki:) [quote name='Lansik']No piękne tych naszych psów frywolne zabawy :) Dzięki tej socjalizacji, którą zaczęliśmy chyba w maju czy czerwcu, Lans jest innym psem. Bez brutalnych szkoleń i mozolnego układania zrobił się grzeczny, przynajmniej na tyle na ile basek grzeczny być potrafi :) Spokojnie mogę go puszczać wolno w bezpiecznych parkach w mieście, bez obawy, że da drapaka, z innymi psami awanturuje się jakby mniej, w domu zostaje luzem i nic nie niszczy, no i polubił akrobację i wykonywanie innych ćwiczeń/poleceń :) To poza urodą naszych psiaków jest bardzo ważny aspekt na który chciałbym zwrócić uwagę i podziękować raz jeszcze za Twoje zaangażowanie Asiaczku :)[/QUOTE] Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;) [quote name='dagaa111']świetna fotorelacja :) baski na nudę narzekać nie mogą[/QUOTE] Oj, nie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Znalezione na FB:) [h=5]Przychodzi facet do drogerii i prosi o prezerwatywy. - Jaki rozmiar? - pyta sprzedawca. - No, nie wiem. Nie miałem pojęcia, że jest jakaś numeracja. - Proszę, tam za zasłonką jest taka deseczka z dziurkami, taka jaką się mierzy wiertła i gwinty. Niech pan sobie zmierzy. Wlazł facet za zasłonkę. Po piętnastu minutach wychodzi i mówi: - Rozmyśliłem się. Chcę kupić deseczkę...[/h] [h=5]Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy: - No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło... Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie. Kotów nie oszukasz.[/h] [h=5]Podczas klasówki nauczyciel mówi: - Wydaje mi się, że słyszę jakieś głosy. A jeden z uczniów: - Mnie też, ale się leczę.[/h] [h=5]Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje. - To coś z silnikiem - mówi mechanik. - Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik. - Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.[/h]Pzdr. Quote
Lansik Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;) Jak zawsze skromna, a Andrzej Wet mówi do mnie: Tobie to się trafiło z tą Asią jak ślepej kurze podziobać! Quote
Gioco Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 No ok. A gdzie relacja? Jakie wyniki? Trofea? Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Lansik']Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;) Jak zawsze skromna, a Andrzej Wet mówi do mnie: Tobie to się trafiło z tą Asią jak ślepej kurze podziobać![/QUOTE] I za to lubię Weta Andrzeja:) [quote name='Izabela124.']I jak tam po wystawie?[/QUOTE] Zaraz wsio napiszę:) [quote name='Alicja']o kocie najlepsiejszy :roflt:[/QUOTE] A mnie bardziej do gustu przypadł ten o deseczce:) [quote name='Gioco']No ok. A gdzie relacja? Jakie wyniki? Trofea?[/QUOTE] Juz piszę. pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 ...ale zanim o wynikach, to jeszcze jeden, tyn razem rysunkowy dowcip:) Pzdr. Quote
Gioco Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Asiaczek']...ale zanim o wynikach, to jeszcze jeden, tyn razem rysunkowy dowcip:) http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/klkk-2.jpg Pzdr. Dobre :megagrin: A napięcie rośnie :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Gioco, Kochana, napięcie rosnie, ale na pewno nie z mojego powodu. pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Co do wystawy. Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Bundessieger Tulln 2012 Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1. Naj.Weteran. Nie za bardzo jestem zadowolona z wyników; noga, a dokładnie mówiąc zerwany zaczep mięśnia prawego uda, dal mi sie we znaki i nawet stabilizator nie pomógł. Biegać mogłam tylko kulejąc i to miało decydujący wplyw na końcowa ocenę. Trudno, tak bywa. Zdjęcia mam tylko z okoli naszego hotelu. Z wystawy - nie bylo jak robic. Na BIS'ach nie zostałysmy, jednak droga "tam" dała nam się tak we znaki, że nie ryzykowałyśmy jazdy po ciemku. I po odebraniu pucharków - ruszyłyśmy do PL. Pzdr. Quote
Vectra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Faktycznie wynik mizerny :evil_lol: ;) Gratulacje !!!! łączę się w bólu , bo mi też ostatnio daje znać o sobie moja stopa i zerwane w niej więzadła :shake: zmiany pogody przeklęte .... Quote
M&S Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Brawo:multi::multi: Kiepsko z tą nogą....musisz się oszczędzać!!! Quote
Ptysiak Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Gratuluję !!! :) Co do nogi, życzę zdrowia :) Miłej nocy ;) Quote
Lansik Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Co do wystawy. Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Bundessieger Tulln 2012 Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1. Naj.Weteran. Nie za bardzo jestem zadowolona z wyników; noga, a dokładnie mówiąc zerwany zaczep mięśnia prawego uda, dal mi sie we znaki i nawet stabilizator nie pomógł. Biegać mogłam tylko kulejąc i to miało decydujący wplyw na końcowa ocenę. Trudno, tak bywa. Zdjęcia mam tylko z okoli naszego hotelu. Z wystawy - nie bylo jak robic. Na BIS'ach nie zostałysmy, jednak droga "tam" dała nam się tak we znaki, że nie ryzykowałyśmy jazdy po ciemku. I po odebraniu pucharków - ruszyłyśmy do PL. Pzdr. Dwa psy z trzech na 1szym miejscu, jeden na drugim. To przy zerwanych zaczepach i nodze w stylu RoboCop jest moim zdaniem dobrym wynikiem :) Quote
Asiaczek Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Vectra']Faktycznie wynik mizerny :evil_lol: ;) Gratulacje !!!! łączę się w bólu , bo mi też ostatnio daje znać o sobie moja stopa i zerwane w niej więzadła :shake: zmiany pogody przeklęte .... U mnie to nie pogoda jest winna, a ja sama:angryy:. Gdzies pewnie zaniedbałam rozgrzewkę i.... poszło! [quote name='M&S']Brawo:multi::multi: Kiepsko z tą nogą....musisz się oszczędzać!!! nie oszczędzac, a leczyc:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Gratulacje! :multi: Dziękować, Iza:) A nie wybierasz się jakoś do Wwy? [quote name='Ptysiak']Gratuluję !!! :) Co do nogi, życzę zdrowia :) Miłej nocy ;) Dziekowac:) [quote name='Lansik']Dwa psy z trzech na 1szym miejscu, jeden na drugim. To przy zerwanych zaczepach i nodze w stylu RoboCop jest moim zdaniem dobrym wynikiem :) Fakt, noga byla dokładnie w tym stylu. Chyba przestane powtarzac, że ZAWSZE z wystaw wracam z niedosytem;):evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts