Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No piękne tych naszych psów frywolne zabawy :) Dzięki tej socjalizacji, którą zaczęliśmy chyba w maju czy czerwcu, Lans jest innym psem. Bez brutalnych szkoleń i mozolnego układania zrobił się grzeczny, przynajmniej na tyle na ile basek grzeczny być potrafi :) Spokojnie mogę go puszczać wolno w bezpiecznych parkach w mieście, bez obawy, że da drapaka, z innymi psami awanturuje się jakby mniej, w domu zostaje luzem i nic nie niszczy, no i polubił akrobację i wykonywanie innych ćwiczeń/poleceń :) To poza urodą naszych psiaków jest bardzo ważny aspekt na który chciałbym zwrócić uwagę i podziękować raz jeszcze za Twoje zaangażowanie Asiaczku :)

Posted

[quote name='M&S']Dobrej zabawy:lol::lol:
Fotencje bardzo ładne.[/QUOTE]
Ha, zabawy bylo niestety mniej, niżbym chciała;)

[quote name='Kaaasia']Fotorelacja Wisłowa super :multi:
Kciuki zaciśnięte i życzę dobrej zabawy :smile:
Swoją drogą to podziwiam Wasze chęci do takiego podróżowania.[/QUOTE]
Podróże na wystawy, same wystawy to taki troche sposób na spędzenie wolnego czasu, na nienudzenie sie, na zabawę itp:)

[quote name='Ciapkowa.']Trzymamy kciuki :)[/QUOTE]
Dzięki:)

[quote name='*anusia&ajlu*']ja trzymam!!!! :kciuki:[/QUOTE]
dzieki:)

[quote name='Izabela124.']Kciuki zaciśnięte![/QUOTE]

[quote name='Alicja']szczymamy :)[/QUOTE]

[quote name='Lansik']No piękne tych naszych psów frywolne zabawy :) Dzięki tej socjalizacji, którą zaczęliśmy chyba w maju czy czerwcu, Lans jest innym psem. Bez brutalnych szkoleń i mozolnego układania zrobił się grzeczny, przynajmniej na tyle na ile basek grzeczny być potrafi :) Spokojnie mogę go puszczać wolno w bezpiecznych parkach w mieście, bez obawy, że da drapaka, z innymi psami awanturuje się jakby mniej, w domu zostaje luzem i nic nie niszczy, no i polubił akrobację i wykonywanie innych ćwiczeń/poleceń :) To poza urodą naszych psiaków jest bardzo ważny aspekt na który chciałbym zwrócić uwagę i podziękować raz jeszcze za Twoje zaangażowanie Asiaczku :)[/QUOTE]
Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;)

[quote name='dagaa111']świetna fotorelacja :) baski na nudę narzekać nie mogą[/QUOTE]
Oj, nie:)

Pzdr.

Posted

Znalezione na FB:)
[h=5]Przychodzi facet do drogerii i prosi o prezerwatywy.
- Jaki rozmiar? - pyta sprzedawca.
- No, nie wiem. Nie miałem pojęcia, że jest jakaś numeracja.
- Proszę, tam za zasłonką jest taka deseczka z dziurkami, taka jaką się mierzy wiertła i gwinty. Niech pan sobie zmierzy.
Wlazł facet za zasłonkę. Po piętnastu minutach wychodzi i mówi:
- Rozmyśliłem się. Chcę kupić deseczkę...[/h]
[h=5]Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy:
- No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło...
Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie. Kotów nie oszukasz.[/h]
[h=5]Podczas klasówki nauczyciel mówi:
- Wydaje mi się, że słyszę jakieś głosy.
A jeden z uczniów:
- Mnie też, ale się leczę.[/h]
[h=5]Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik prycha, buczy, silnik gaśnie, auto staje.
- To coś z silnikiem - mówi mechanik.
- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.
- Wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.[/h]Pzdr.

Posted

Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;)

Jak zawsze skromna, a Andrzej Wet mówi do mnie: Tobie to się trafiło z tą Asią jak ślepej kurze podziobać!

Posted

[quote name='Lansik']Hm, czuję się trochę zażenowana, bo dziękujesz mi za coś, co zrobiłam i nadal robię z dużą chęcią:) Mnie tez cieszą zmiany w zachowania Lansa, ale pamiętaj, że gros pracy, to Twoja praca, aj tylko skromnie dolozyłam moje 3 grosze;)
Jak zawsze skromna, a Andrzej Wet mówi do mnie: Tobie to się trafiło z tą Asią jak ślepej kurze podziobać![/QUOTE]
I za to lubię Weta Andrzeja:)

[quote name='Izabela124.']I jak tam po wystawie?[/QUOTE]
Zaraz wsio napiszę:)

[quote name='Alicja']o kocie najlepsiejszy :roflt:[/QUOTE]
A mnie bardziej do gustu przypadł ten o deseczce:)

[quote name='Gioco']No ok.
A gdzie relacja?
Jakie wyniki?
Trofea?[/QUOTE]
Juz piszę.

pzdr.

Posted

Co do wystawy.
Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.2, r.CAC, r.CACIB.

Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Bundessieger Tulln 2012

Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1. Naj.Weteran.

Nie za bardzo jestem zadowolona z wyników; noga, a dokładnie mówiąc zerwany zaczep mięśnia prawego uda, dal mi sie we znaki i nawet stabilizator nie pomógł. Biegać mogłam tylko kulejąc i to miało decydujący wplyw na końcowa ocenę. Trudno, tak bywa.

Zdjęcia mam tylko z okoli naszego hotelu. Z wystawy - nie bylo jak robic.

Na BIS'ach nie zostałysmy, jednak droga "tam" dała nam się tak we znaki, że nie ryzykowałyśmy jazdy po ciemku. I po odebraniu pucharków - ruszyłyśmy do PL.

Pzdr.

Posted

Faktycznie wynik mizerny :evil_lol: ;)

Gratulacje !!!! łączę się w bólu , bo mi też ostatnio daje znać o sobie moja stopa i zerwane w niej więzadła :shake: zmiany pogody przeklęte ....

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do wystawy.
Serek (Kanibaru FROMAJE FRAIS) - dosk.2, r.CAC, r.CACIB.

Erka (LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Bundessieger Tulln 2012

Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI) - dosk.1. Naj.Weteran.

Nie za bardzo jestem zadowolona z wyników; noga, a dokładnie mówiąc zerwany zaczep mięśnia prawego uda, dal mi sie we znaki i nawet stabilizator nie pomógł. Biegać mogłam tylko kulejąc i to miało decydujący wplyw na końcowa ocenę. Trudno, tak bywa.

Zdjęcia mam tylko z okoli naszego hotelu. Z wystawy - nie bylo jak robic.

Na BIS'ach nie zostałysmy, jednak droga "tam" dała nam się tak we znaki, że nie ryzykowałyśmy jazdy po ciemku. I po odebraniu pucharków - ruszyłyśmy do PL.

Pzdr.

Dwa psy z trzech na 1szym miejscu, jeden na drugim. To przy zerwanych zaczepach i nodze w stylu RoboCop jest moim zdaniem dobrym wynikiem :)

Posted

[quote name='Vectra']Faktycznie wynik mizerny :evil_lol: ;)
Gratulacje !!!! łączę się w bólu , bo mi też ostatnio daje znać o sobie moja stopa i zerwane w niej więzadła :shake: zmiany pogody przeklęte ....
U mnie to nie pogoda jest winna, a ja sama:angryy:. Gdzies pewnie zaniedbałam rozgrzewkę i.... poszło!

[quote name='M&S']Brawo:multi::multi:
Kiepsko z tą nogą....musisz się oszczędzać!!!
nie oszczędzac, a leczyc:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Gratulacje! :multi:
Dziękować, Iza:)
A nie wybierasz się jakoś do Wwy?

[quote name='Ptysiak']Gratuluję !!! :)
Co do nogi, życzę zdrowia :)
Miłej nocy ;)
Dziekowac:)

[quote name='Lansik']Dwa psy z trzech na 1szym miejscu, jeden na drugim. To przy zerwanych zaczepach i nodze w stylu RoboCop jest moim zdaniem dobrym wynikiem :)
Fakt, noga byla dokładnie w tym stylu.
Chyba przestane powtarzac, że ZAWSZE z wystaw wracam z niedosytem;):evil_lol:

Pzdr.