Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nie wiem, ile zdjęć będą mogła wstawić, ale przynajmniej następne "wejdzie". Oto ruda piękność, wyraźnie zniesmaczona, że przeszkadzają jej "pilnować" komputera... CYGA Asiaczek - Ruda. I jeszcze IGRASZKA Asiaczek - po domowemu Gruszka. Świeżo ostrzyżona... Będzie jeszcze Rudy, ale za chwilę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 No to może i rudym pójdzie dobrze. Rudy z kolei, poczas sesji, był b. rozluźniony (co będzie widać) i zadowolony... LUZ Asiaczek - po domowemu Rudy. Uf, udało się! Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Uwielbiam rude koty choć sama mam miksa kolorów. Tylko te Twoje maja jak dla mnie za duże oczy i wygladaja jak boksery z tymi płaskimi pyszczkami:roll: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Kiedyś miały normalne noski, ale po pijanemu zderzyły sie ze ścianą i.... tak im zostało!;) Za to baski mają normalne pyszczki, co? Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Asiaczek napisał(a):Kiedyś miały normalne noski, ale po pijanemu zderzyły sie ze ścianą i.... tak im zostało!;) Za to baski mają normalne pyszczki, co? Pzdr. Baski to chyba abstynenci bo faktycznie pyszczy normalne;) Choć nurtuje mnie czy czasami jednak po pijaku nie wpadły w poślizg:megagrin: i tylna częścia ciała nie uderzyły w ściane bo ogonki mają zwichrowane. :roflt: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nieeee. Ogonki to ja im na lokówkę skręcam...:razz: Pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Fazi cud malina chłopaczyna, a kotowate puchate fajniaste :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Wstawię jeszcze cieplutkie zdjęcia Fingala. Chłopak cud urody!!! No i jak? pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Bardzo mi się to zdjęcie podoba. Bardzo.:loveu: Kwintesencja baskowatości... pzdr. Quote
sylrwia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Asiaczek'] pzdr. A co Ty im spokojnie spać nie dajesz:mad: Tylko pstrykasz po oczach:razz: Quote
agabass Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 sylrwia wiekszość baskowatych pięknie pozuje do fotosów i flesze im nie straszne :cool3: Piesiak cud miód i ta moja wielka miłość do rudzielców dobrze, że mam takiego mięśniaka w domu, choć i te tri też mnie ruszyły ;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Sylrwia - Piesiak = fingal i to nie ja mu pstrykałam po oczach. Jeno jego właściciel ... Basenji.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Przychodzi facet do lekarza ze swoja żoną i mówi: - Panie doktorze, ona zupełnie na mnie nie działa! Na to lekarz: -Niech no pan wyjdzie. A pani niech się rozbierze... Proszę teraz stanąć przede mną... Proszę się położyć... Prosze wstać... Proszę się obrócić... Proszę się ubrac i zawołać męża. Lekarz do męża: - Jest pan zdrowy! Na mnie ona też nie działa. Pzdr. i miłego dnia! Quote
Czoko Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Też mnie dowcip rozśmieszył gdy wpadłam się przywitać. Pozdrawiam Ewa Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz padłam jak zobaczyłam tę minkę ;) Dobrze że Baski nie są plackate;) Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Alicja - ja napisałam wczesniej, dlaczego te moje kicie sa takie plackowate... I też się ucieszyłam, że babaski są zdziebko inne!:evil_lol: Pzdr. Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pozwolę sobię napisać co mnie dziś rozśmieszyło: Żona przegląda katalog z futrami i mówi do męża: - Kochanie co ja bym musiała zrobić żeby mieć takie futro :cool3: ? Mąż do żony: - Jedz Whiskas :diabloti: . Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Ło matko!:ylsuper::kciuki::klacz::bigcool::Cool!::megagrin::megagrin::megagrin: Super! Pzdr. Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Też mi się strasznie ten dowcip spodobał, taki proekologiczny :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Na to, że ten dowcip jest proekologiczny:crazyeye:, to ja nie wpadłam...:lol: Pzdr. Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='Asiaczek']Na to, że ten dowcip jest proekologiczny:crazyeye:, to ja nie wpadłam...:lol: Pzdr. No może to nie najtrafniejsze określenie do poruszanego zagadnienia ;) - antyfutrzarski i już :lol: . Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Nie, no, określenie jest super! Mnie tam sie podobaA a komu sie nie podoba, niech podniesie rękę. Komu sie nie podoba?:mad: Nie widzę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Kobieta z niczego potrafi zrobić: kapelusz, sałatkę i... scenę małżeńską! Pzdr. i (mimo wszystko) miłego dnia! Quote
agabass Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ale sypiecie dżołkami ja może jakiś maraton zróbcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts