Izabela124. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Hura, hura, hura!!!!! Dzisiaj w Zakopanem Ofik - BOG4!!!!! Gratulacje dla Zuzki!!!! Pzdrt.Również gratuluję :) Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Asiaczek']Hura, hura, hura!!!!! Dzisiaj w Zakopanem Ofik - BOG4!!!!! Gratulacje dla Zuzki!!!! Pzdrt. Gratulacje :) Quote
Asiaczek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Dzieki w imieniu Zuzi i własnym:) pzdr. Quote
nadpilickiebestyjki Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ofik super się prezentował :) gratulacje :) Quote
Chein Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wielkie gratulacje! Widziałam zdjęcia u Zuzi na facebook'u, prezentuje się super - jak zawsze zresztą! :) Quote
bianka19 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Asiaczki, kochane. :loveu: czy wy nie za dużo tych gratek zawsze zbieracie ? :diabloti: nie no, należy się wam piękności.;) gratulujemy również ! Quote
Zuza i Noddy Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 nadpilickiebestyjki napisał(a):Ofik super się prezentował :) gratulacje :) Kurcze nie wiedziałam, że Wy to Wy, bo chyba nie mieliście ze sobą Idry? Quote
Asiaczek Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 bianka19 napisał(a):Asiaczki, kochane. :loveu: czy wy nie za dużo tych gratek zawsze zbieracie ? :diabloti: nie no, należy się wam piękności.;) gratulujemy również ! Dziękować:) Ale tutaj to gros zasług dla Zuzy i Ofika. to ona go wychowała i nauczyla pieknie stac.:) Zuza i Noddy napisał(a):Kurcze nie wiedziałam, że Wy to Wy, bo chyba nie mieliście ze sobą Idry? wynika z tego, ze nie miała... pzdr. Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 hejka, hejka, co tam słychać u Asiaczków? :) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Selenne napisał(a):hejka, hejka, co tam słychać u Asiaczków? :) co słychac...? Rano zmokłam do bielizny, ale cudownie było troche ochłonąć od tej duchoty:) Co prawda rano mielismy sie wybrac nad Wisłe - z wiadomych względów nic z tego nie wyszło. Ale popołudniu spotykam się z Ajlu:) No i w najbliższa sobote - wystawa w Sopocie; juz sie troche stęskniłam za wystawami... Niedobrze, że mam takie długie przerwy, no, ale finanse nie zawsze pozwalaja na częste wyjazdy... Izabela124. napisał(a):Dawno zdjęć nie było własnie jestem w trakcie przygotowywania fotek z 18 lipca - wypad nad wisłę;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Bezpłatne chipowanie w W-wie:) http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...ezplatnie.html Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Asiaczek']Bezpłatne chipowanie w W-wie:) http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...ezplatnie.html Pzdr.Chyba zły link,bo wyskoczyło mi: [h=1]Nie znaleziono strony o podanym adresie.[/h] Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 O, masz. A jeszcze jakies pół godziny temu wchodziłam tam... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Moze ten link będzie działał. Bezpłatne chipowanie w W-wie:) http://bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Biura_Urzedu/OS/Zwierzeta/chipowanie.htm Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Asiaczek']Moze ten link będzie działał. Bezpłatne chipowanie w W-wie:) http://bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Biura_Urzedu/OS/Zwierzeta/chipowanie.htm Pzdr.Dzięki! Ten działa. Muszę zachipować Kissa. Czyli ta akcja cały rok trwa w wybranych lecznicach? Quote
Anecioreczek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 niestety w Sosnowcu nie mamy bezplatnie ;( za to w Poznaniu jak mieszkalam zachipowalam Atosa tez bezplatnie :) Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 w Wawie bezpłatnie ? kurde. szkoda, że mam do wawy jakieś 500 km. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 bianka19 napisał(a):w Wawie bezpłatnie ? kurde. szkoda, że mam do wawy jakieś 500 km. :evil_lol:Ja też mam daleko (300km), ale przy okazji wystawy zajdę i zaczipuję :D Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja też mam daleko (300km), ale przy okazji wystawy zajdę i zaczipuję :D no tak ale w sumie masz o 200 kilosów mniej, a ja niezbyt ubóstwiam długie podróże.. i to jeszcze samochodem.. :shake: Quote
Recommended Posts